Sziasztok Zamárdi és Siófok környékén valaki? Üdv Attila
)
)
Esetleg lenne Bi pár aki pasit keres a Balaton déli partján?
Csak pár érdekelne!
Csak pár érdekelne!
Ma és a hétvégén keresek partneret Balatonfenyvesen, közös hoki oràlra, akinek van autója vagy helye.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Holnap (szombat) estére keresek játszótársat. Kényeztessük egymást élvezésig!
Ma 10-12 között Siófokon lakásomon megdughattok,natúrban is!
Sziasztok! Ma 18 óra köül valaki autóban akár cumizni?
Ma sex! Vszp Almadi Tihany ig Kela kukid szopas dugj tudok utazni. Tőbbrsre is. a bisex meleg FF kal.
Sziasztok. Ma valaki délelőtt 3, 9, 11 kerület környékén? Laza kaland, sajnos helyem nincs.
Sziasztok. Fiatal srácként kipróbálnám férfival, alapvetően hetero életet élek, még nem volt ilyenben részem. Lehetőleg idősebb, eralfősalfzaalfkos aktív férfit keresek, akinek a csicskája lehetek, tudok vidékre utazni. Legyen határozott személyiséged, és autód vagy helyed. Én Pesten vagyok, de utazás megoldható. Ne félj megtenni dolgokat.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Az egyetlen feltétel a maximális diszkréció és titoktartás, mert nem vagyok független.
Sziasztok!
Kedves, türelmes, diszkrét pàr megtaníthatna oràlra...
Kedves, türelmes, diszkrét pàr megtaníthatna oràlra...
Szia. Benne lennék
(Ez egy válasz melytorok11 üzenetére (tegnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz melytorok11 üzenetére (tegnap 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék Zuglóban nagy farkat, helyem van.
Most valaki Soroksár Dunaharaszti?
Tiszafüred valaki?
Helló.Dunakeszi felé biszex pasik?irjatok
Sziasztok holnap reggel Bp 17.ker környékén tali?
Most valaki ecser környékén vagy albertirsa vonalon szopna?
Sziasztok! Kozos hokira es oralra keresek ma valakit.
Sziasztok! Házibarátot keresünk ma éjszakára Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!

kyos4
Angela 2