Keresek 10 kerbe passzivat.
Most valaki vecsésen? Közös maszti és szopatnék
Sziasztok holnap a 12.keruletben vagy a Campona környékén nem akar valaki keményen meg szopatni? Nagy fasz előny de kicsivel is lehet szájat baszni írjon aki rá ér kocsival leszek. Fel tudlak venni torkomba ürítesz és mehetsz dolgodra.
4.kerulet kornyeken kalandoznek
Szopnek fincsi faszt Bp
Sziasztok ma szopnék este felé Csepelen vagy a soroksári uti obi környékén. Ha valaki lenne rá ne fogja vissza magáa
Sziasztok ma lesz valaki innen gárdonyi nudin???
Aktívat keresek. Hely van
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit
Sziasztok!Párokkal ismerkednék augusztus 17-23-ig Veszprém környékén lenne helyem is.Házibarát szerep is érdekelne.Írjatok
Sziasztok!
Diszkrét, intelligens pàrral ismerkednék.
Diszkrét, intelligens pàrral ismerkednék.
szabolcsi pasikat szopatnék. Utazni tudj
Sziasztok!
Ma koradélután szívesen megállnék Szilvásvárad- Bélapátfalva környékén
leszopni egy ápolt egészséges faszt.
Ma koradélután szívesen megállnék Szilvásvárad- Bélapátfalva környékén
leszopni egy ápolt egészséges faszt.
Sziasztok mai nap valaki aki ürítene egyet délután este felé Csepelen?
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Most valaki vecsésen? Közös maszti és szopatnék
Sziasztok! Hosszú távú, diszkrét, meleg/bi kapcsolatot keresek hetero párkapcsolatom mellé. Havi 1-2 alkalomra. Győr és környéke. Ha van kedved ismerkedni, írj! Intelligencia, diszkréció fontos! 35/ffi
holnap/14-én/ fél 12-12 között az almádi uton felveszel és elhozol szentgálig,akkor utközben leszopom a farkad.én mackos bi.irj privát!
Benne vagyok. Írtam.
(Ez egy válasz Bigaby85 üzenetére (tegnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécsen fiatal srác aki leszopna kocsiba?

Celia Taylor