Szia. Mint már írtam. hogy sajna letíltottál így nem tudok jelentkezni. Pedig utazni is tudok.
(Ez egy válasz zm60 üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Bisex férfit keresek diszkrét kspcsolatra. Kölcsönös orálra. Békescsaba és környéke!
Sziasztok!
Ma kora estére 19-21 óráig keresünk bi pasit közös játékra. Részletek pmben. Olvasd el az adatlapunkat!
Viberen tudunk beszélni. Csók
Ma kora estére 19-21 óráig keresünk bi pasit közös játékra. Részletek pmben. Olvasd el az adatlapunkat!
Viberen tudunk beszélni. Csók
Dunakeszin keresek most
Passziv
Uni
Travit
Passziv
Uni
Travit
Győrben szopnék diszkrét ápolt macis pasi vagyok, hely van.
Aktív srác? Utazni tudok, autó van
Sziasztok! Fél 3 utan van aktív a Nyéki nudinal, akit leszophatnék?
16.kerben valaki szájba élvezne?
Marcali-Balatonmária környékén két 52 éves bi pasihoz szombaton valaki?
Balatonberényi nudi parkoloban potens férfit ikat szopnék élvezésig
Szombat Szekszárd aktív férfit keresek. Többes szexhez érdekel. Van valaki?
Ma délutánra , estére keresem aktív vagy uni biszex partneremet. Hely jó lenne. Budapest.
Balatonboglár és környékén ismerkednék. 60 as vékony férfi vagyok.
Esztergom környékén cumiznék
Ma dél-Pesten szopnék egy jót. Akár kölcsönösen, akár csak egyoldalúan. Helyem nincs. Vagy M5 Tesco, vagy a soroksári CityMarket is szóba jöhet akár. Kb. 14 óráig.
Ismét van lyuk Almádiban a férfi WC-ben
Dányból keresek srácot. Privátba írj
Sziasztok ma kora délután Újpesten, kezdő bi 45 évesként keresek vagy hellyel rendelkezőt vagy akinek jó kocsiban. Privátban küldök képet ha szeretnéd. Közös maszti, orál vagy egyéb beszéljük meg!
Üdv szopni imádo pasit vagy párz keresek ma délelötre de lehet odavisza aszod bag környékén.irj privátba ha magdra ismersz csak valos találkozni is akarok irjanak.edig 6tan nemjötek el a megbeszélt randira
Simontornya - Szekszárd útvonalon valaki közös hoki, szopás?

szexi34
Ashley 2