Sziasztok! Holnap délelőtt kölcsönös hoki Bp? Hely van
Székesfehérvár - velencei tó környéke délutánonként valaki?
Sziasztok.
M3 vonalon holnap szopatnék.
M3 vonalon holnap szopatnék.
Sziasztok!
Kíváncsi 30-as bi pasi keres partnert Győrben, megélni enyhe bi vágyait. Közös hoki, esetleg oral...
Olyan igényes, nem túlsúlyos partnert keresek, akivel az esetleges találkozó előtt átbeszélhetjük egymás elképzeléseit, vágyait. 1 soros üzenetek nem érdekelnek.
Kíváncsi 30-as bi pasi keres partnert Győrben, megélni enyhe bi vágyait. Közös hoki, esetleg oral...
Olyan igényes, nem túlsúlyos partnert keresek, akivel az esetleges találkozó előtt átbeszélhetjük egymás elképzeléseit, vágyait. 1 soros üzenetek nem érdekelnek.
Hali. Keresek olyan embert aki holnap délelőtt kinyalna
semmi cécó. Már régóta ki akarom próbálni milyen lehet
csak te! Nyalod és közben vered nekem
hely van. Százhalombatta
semmi cécó. Már régóta ki akarom próbálni milyen lehet
csak te! Nyalod és közben vered nekem
hely van. Százhalombatta
Sziasztok! Esetleg Baja környékén található passzív, fiatal srác, aki ismerkedne?
Bp 16, 17 ket? MOST
!
!
Kölcsönös orálra keresek Bp-en… helyem van a 20 kerben…
Hónap reggel 6:30 Horváth Mihály környékén szopnék. ⁴
Debrecenben keresek párt esetleg pasit. Bi pasi vagyok
Holnap dél körül szopna valaki Pécsen
Nem vagyok túl válogatós, de azért a képeid elnézve...! Sorry, de nekem, köszi, nem!
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (tegnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:16
Én többször jelentkeztem már, de te túl válogatós vagy. Pedig tőlem mehetne rendszeresen is.
Kazincbarcika Edelény környékén farkat vernék...De több minden érdekel....
Sziasztok. Megbízható állandó párt vagy partnert keresek Tiszafüred környékéről.
Sziasztok. Keresek aktív pasikat, akik szívesen használnának orális, anális szexre. 2.kerület központjában van helyem. Részemről a diszkréció adott! Ha tetszenek a képeim, ha beinditja a fantáziád a videóim, akkor ne habozz, keress meg!
Sziasztok! Estleg holnap kora reggel nem szopna le ? 30 éves elhanyagolt férj vagyok, akire ráférne egy kiadós szopás, mert tele van. XI kerület és környéke lenne jó nekem. Ha van helyed tökéletes de akar autós kalandban is benne vagyok
Én többször jelentkeztem már, de te túl válogatós vagy. Pedig tőlem mehetne rendszeresen is.
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig Budán szopatnék egy jót!
Hello. Kmet kornyeken ismerkednèk.
Hosszútávra keresek, megbízható havert, akinek nagy mérete van és engedné, hogy gyakoroljam rajta a szopást és a mélytorkozást, szép lassú tempóban. Győr-Tatabánya-Budapest vonalon.

nina100