Köszönöm a segitséged sikerrel jártam
Hálám jeléül meghivlak billiárdozni

Hálám jeléül meghivlak billiárdozni

Szép reggelt kedves tablet! Mindig meglepsz engem, én már semmin nem csodálkozom. Azt hittem a munkavállalók táborát szaporítod, vagy lehet nem is tévedek? Majd elmondod, csak nem kaptál kedvet mint surda, hogy kettő ügyintézés között fórumozol egyet? Egyébként jólesett a beköszönés, akárhogy is történt. Szép nyugodt napot neked, kapsz egy madárkás képet, tudom szereted a madarakat..

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 02. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia vica! tényleg korán keltél, ma akkor bográcsos kaja lesz, kolbásszal. Nem rossz program egy ilyen szép őszi napon. Szép napot neked vica, arra vigyázz, hogy a kolbász túl ne hevüljön...
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Molly! köszönöm és kérdezném, hogy sikerült-e a programot feltenni? Szép napot neked!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 02. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 06:55

Jó reggelt
Nem tudtam mikor jöttök, ezért nem töltöttem még ki a teát
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

helló doki!
örülök, hogy erre jártál, és benéztél..még mindig nem szereted a szőrös pinát?..
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 23:06
örülök, hogy erre jártál, és benéztél..még mindig nem szereted a szőrös pinát?..

Innye, de rég jártam erre felé! Na, akkor most beköszönök!

Szép Jó Reggelt mindenkinek !

Na jó, korán keltem, de mindjárt kész! És kolbász is van benne!
Jó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Innye, de rég jártam erre felé! Na, akkor most beköszönök!

ezt nekem címezted? gondolom igen. fogok a kedvedért feltenni, de ma már nem.
szia! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 20:43
szia! (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)

imádom a képeidet amiket felteszel.lehetne kérni pár nudi képet is??
imádom a képeidet amiket felteszel.lehetne kérni pár nudi képet is??
igen emlékszem!
a tüzem is eloltottad látom!
kívánok nagyon szép estét és csodálatos éjszakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 20:16

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

végre megértetted, hogy a rudiról van szó...
édesség is rádférne, emlékszel rá egyszer mit mondtam neked egy hsz.-ben.
Kellemes estét neked sajtocska, azthi-Sem, most kicsit el, mert késő van, lehet le is fekszem, mert én a tyúkokkal fekszem igaz ma arról lekéstem...
Kellemes estét neked sajtocska, azthi-Sem, most kicsit el, mert késő van, lehet le is fekszem, mert én a tyúkokkal fekszem igaz ma arról lekéstem...

végre megértetted, hogy a rudiról van szó...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 20:11

Törölt felhasználó (119034)

na erre kiváncsi vagyok! csak nehogy valami édességet tömjél belém!
na jó a túrórudi bármikor jöhet!
ha botlábú vagyok akkor is táncra perdűlnék?rálépnék a tyúkszemedre!

na erre kiváncsi vagyok! csak nehogy valami édességet tömjél belém!
na jó a túrórudi bármikor jöhet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 19:48

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Na ennek örülök sajtocska ha nem vetted volna észre szeretünk téged, és ezt hidd el nekünk.
Tudod neked mi a bajod? Sam tudja, ha én elrendeznélek téged utána táncraperdülnél.......
és nem megsértődni..
Tudod neked mi a bajod? Sam tudja, ha én elrendeznélek téged utána táncraperdülnél.......
és nem megsértődni..

én is szeretlek benneteket!
sose bántanálak én se titeket!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 19:42

Na hálistennek, már kezdtem megijedni. Hiszen olyan kedvesen irtam neked, nézd mindig a dolgok jobbik oldalát, meglátod egész más kép fog kialakulni. Sam is ugy gondolja hidd el, hisz nagyon szeret Téged. Ne bántsuk egymást )))

Na ennek örülök sajtocska ha nem vetted volna észre szeretünk téged, és ezt hidd el nekünk.
és nem megsértődni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 19:40
és nem megsértődni..

kedves Tablet és Sam! én nem haragszok senkire sem hisz nincs miért!lehet hogy tényleg nem értem a viccet!
köszönöm a kedvességeteket és fátylat rá a félreértésekre!

Na hálistennek, már kezdtem megijedni. Hiszen olyan kedvesen irtam neked, nézd mindig a dolgok jobbik oldalát, meglátod egész más kép fog kialakulni. Sam is ugy gondolja hidd el, hisz nagyon szeret Téged. Ne bántsuk egymást )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 19:40

kedves Tablet és Sam! én nem haragszok senkire sem hisz nincs miért!lehet hogy tényleg nem értem a viccet!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 19:25

Sajtocska!! Veled még viccelni sem lehet! Nem legyél már ilyen! Hiszen azért irtam, hogy annyiféle van belőled, mert a finom sajtokra gondoltam, főleg mikor érnek ! Minden mondatunk csak jóhiszemű volt, és marad is feléd. Ez ne feledd !!

Na látom megint kezdődik a félreértések sorozata.
Kedves sajtocska, hidd el sem tablet sem én nem írtunk olyant amiért meg kellene haragudnod. Tablet inkább dícsér téged (ezt én tudom) és semmi rossz szándék nem volt a hsz.-ben. Az én válaszomat visszaolvasva sem találok benne sértőt.
Ha mégis úgy gondolod, számodra valamelyik is sértő lett volna, akkor mindkettőnk nevében elnézést kérek tőled.
És lásd, hogy igenis igényt tartok a kedvességedre ma este még kapsz tőlem egy "kevés" sajtocskát!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 18:53
Kedves sajtocska, hidd el sem tablet sem én nem írtunk olyant amiért meg kellene haragudnod. Tablet inkább dícsér téged (ezt én tudom) és semmi rossz szándék nem volt a hsz.-ben. Az én válaszomat visszaolvasva sem találok benne sértőt.
Ha mégis úgy gondolod, számodra valamelyik is sértő lett volna, akkor mindkettőnk nevében elnézést kérek tőled.
És lásd, hogy igenis igényt tartok a kedvességedre ma este még kapsz tőlem egy "kevés" sajtocskát!

kedves Sam! látom félre értettél! nem a te makkodat akarom hanem csak úgy sétálgatás közben egyet-kettőt felvenni! látom jobb lett volna gesztenyét szednem
az nem szúrt volna meg ennyire!

Sajtocska!! Veled még viccelni sem lehet! Nem legyél már ilyen! Hiszen azért irtam, hogy annyiféle van belőled, mert a finom sajtokra gondoltam, főleg mikor érnek ! Minden mondatunk csak jóhiszemű volt, és marad is feléd. Ez ne feledd !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 18:58

szia kedves Tablet! eszembe nem jutna más erdejében garázdálkodni!sajnálom ha rosszul szóltam! de remélem tisztáztuk a dolgokat! nekem csak egy formám van,ami az egyenesség! szép estét sziasztok!