Naa Molly ilyen zsiros kaja után nem árt egy kis
sport !
sport !

Jó étvágyat

Szép Napot mindenkinek! Vajon milyen lehet most a Balaton, ez a kép maradt meg nekem, megosztom veletek.

Szép reggelt, napot nektek!
Nagyon hamar elröppent a nyár, kezdődik az iskola, gyorsan mennek a napok. Igaz mindig is kedvencem volt a nyárutó, remélem lesznek még kellemes emlékeim róla.
Legyen szép a hétvégétek!

Nagyon hamar elröppent a nyár, kezdődik az iskola, gyorsan mennek a napok. Igaz mindig is kedvencem volt a nyárutó, remélem lesznek még kellemes emlékeim róla.
Legyen szép a hétvégétek!

Jó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Na mi ujság van már?? Elmentek a fiúk pihenni??

Pálmafa? kávé? koktél? punci? ez már kész hawaiii...
Hoztam nektek egy kis édességet. Jó délutánt nektek, a szemem rajtatok van.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 30. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 30. szombat 13:09
Hoztam nektek egy kis édességet. Jó délutánt nektek, a szemem rajtatok van.

Jó reggelt, meg már gondolom meg volt a jó ebéd is, akkor most ÖregSam keresd meg a pálmafát, és feküdj alá, pihenj !!

Kösz Molly _ anyó igazán rendes vagy, majd még megháláljuk .
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 30. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 30. szombat 14:23

Én hoztam Sam barátunknak 1 cocktailt igy teljes a pálmafa alatt

Én hoztam Sam barátunknak 1 cocktailt igy teljes a pálmafa alatt
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 30. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 30. szombat 13:09

Jó reggelt, meg már gondolom meg volt a jó ebéd is, akkor most ÖregSam keresd meg a pálmafát, és feküdj alá, pihenj !!

Szép napot és kellemes hétvégét minden betérőnek!
Molly köszönöm, és én is hoztam egy kis reggelit.

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 30. szombat 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Molly köszönöm, és én is hoztam egy kis reggelit.

Jóó reggelt Jó szombatot

Sajnos amugy most nincs időm rendszerezni, de közel 5o hozzászólása van Bochkor Gábornak , különbőző Fórumokon.
Ezek szerint saját magát is minősitette??? (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 10:48
Ezek szerint saját magát is minősitette??? (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Hallgattam ma reggel a Slágerrádión a Bumerángot
Az internetes fórumozásról volt szó
Bocskor kijelentette akik oda irnak magányos és nem normális emberek, hogy ezt miből gondolja nem tudom de sztem ezzel sok fórumozot megsértett.
Véleményetek ?
Bocskor kijelentette akik oda irnak magányos és nem normális emberek, hogy ezt miből gondolja nem tudom de sztem ezzel sok fórumozot megsértett.
Véleményetek ?
Ezek szerint a magányos emberek nem normálisak??
Furcsa logika, ill. következtetés. Ő is volt magányos, vajon csak arra az időre mondható hogy nem volt normális,?
Minap olvastam, hogy milyen ajándékokat vásárolt számos barátnőinek. Csak egy ajándék ára kevés az én egész életem fenntartásához.
Én sem vagyok normális, hogy csak tanultam meg dolgoztam, és élem a hétköznapi emberek nagyon is szines és szép életét. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Furcsa logika, ill. következtetés. Ő is volt magányos, vajon csak arra az időre mondható hogy nem volt normális,?
Minap olvastam, hogy milyen ajándékokat vásárolt számos barátnőinek. Csak egy ajándék ára kevés az én egész életem fenntartásához.
Én sem vagyok normális, hogy csak tanultam meg dolgoztam, és élem a hétköznapi emberek nagyon is szines és szép életét. (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Véleményetek ?
Véleményetek ?
A Bocskor csak ne minősítsen senkit, ő aztán végkép ne. Nem hallgattam a műsorát, a fórum is olyan mint az életben, itt is megtalálható magányos és társsal rendelkező de, hogy nem normálisak azt a Bocskor ne mondja, neki is van egy kis beütése......
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Véleményetek ?
Véleményetek ?
Véleményetek ?
Véleményetek ?
Szép napot neked is kedves tablet!
Látod nagyon jól ágyaztál meg mert príma helyem volt, és ki is aludtam magam. Aztán reggel meg valami mocorgásra ébredtem.....

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 23:46
Látod nagyon jól ágyaztál meg mert príma helyem volt, és ki is aludtam magam. Aztán reggel meg valami mocorgásra ébredtem.....

Aludj jól kedves Sammy, már megágyaztam. Nyomás az ágyba, aki ennyire fáradt, az menjen szunyókálni !
Álmodj szépeket!!
Álmodj szépeket!!

Kellemes szép napot! Molly köszönöm, hogy nem feledkezel meg rólam.

Jóóó reggelt

Aludj jól kedves Sammy, már megágyaztam. Nyomás az ágyba, aki ennyire fáradt, az menjen szunyókálni !
Álmodj szépeket!!
Álmodj szépeket!!