Valóban nincs ilyen munkaidő, de tudod ez úgy van, hogy Sam egy kurva rendes gyerek és ha megkérik valamire akkor segít. Na nem egészen ingyen de akkor is fárasztó, se ebéd, se punci, csak a munka, a munka ezt nagyon meg lehet únni.
Azt hittem már nekem nem kell dolgoznom, de sajnos nem úgy van. Igaz még jó, hogy van kiért és tudom az idő meg nekem dolgozik....
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 20:18
Azt hittem már nekem nem kell dolgoznom, de sajnos nem úgy van. Igaz még jó, hogy van kiért és tudom az idő meg nekem dolgozik....

Na csak vidáman, fürgén, mi a bánat van már, hogy nem birod??
Még a végén kikezdenek itt a többiek, ha ilyen nyilvánosan nyaffogsz?
Különben is mit csináltál Te reggeltől este 6-ig??
Olyan munkaidő nincs is.
Olyan munkaidő nincs is.

Na csak vidáman, fürgén, mi a bánat van már, hogy nem birod??
Olyan munkaidő nincs is.
Olyan munkaidő nincs is.

Igen, lassan de végeztem elmúlott este 6 óra, hogy megjöttem. Most egy jó zuhany és senki ne merjen piszkálni. Igaz harapni sincs kedvem, nagyon elfáradtam.

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 28. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 28. csütörtök 11:16

Szia Sam, ki nem öreg !
Hát persze, hogy birsz majd ezzel a sok tennivalóval, mindent csak szépen és lassan. Idő van. Legyen neked azért szép napod!
Hát persze, hogy birsz majd ezzel a sok tennivalóval, mindent csak szépen és lassan. Idő van. Legyen neked azért szép napod!

Szia Sam, ki nem öreg !

Szia kedves tablet!
Igen a férfiak szeretik a szép szemeket, nekem is van egy szempár amibe szeretnék újra belenézni.
Nem tudom ma mikor leszek, mert sok a dolgom megint. Azt hi-Sam, hogy nekem már sok egy kicsit, azért talán megbírkózom vele.
Legyen szép és nyugodt napod!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 27. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 11:53
Igen a férfiak szeretik a szép szemeket, nekem is van egy szempár amibe szeretnék újra belenézni.
Nem tudom ma mikor leszek, mert sok a dolgom megint. Azt hi-Sam, hogy nekem már sok egy kicsit, azért talán megbírkózom vele.
Legyen szép és nyugodt napod!

Szép napot kedves Sammy neked is. És ne veszítsd el soha Te sem az igéző szemeket, csak csodáljad, Surdával együtt. Hisz addig jó, mig meg lehet bennetek igézni!

Szép reggelt mindenkinek, Molly köszönöm a kávét.
Legyen szép a napotok!.

Legyen szép a napotok!.

Jóó reggelt

Aranyos vagy, köszi, de mondd csak nem láttad azt a Sam bátyót valamerre??
Nem találom meg, letépkedem az összes szirmot már még talán magamról is ))))))))
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 27. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 15:19
Nem találom meg, letépkedem az összes szirmot már még talán magamról is ))))))))

még jó, hogy Sam bátyó szobájába vagyunk!
mert rögtön magamhoz venném a kedvenc virágom!!! és pont ebben a szirom méretben imádom!
mert rögtön magamhoz venném a kedvenc virágom!!! és pont ebben a szirom méretben imádom!
Hát gyere Te is sürübben Sulamit. Szép ez a kép, nekem nagyon tetszik.
Én is csak bekukkantok, lesem az öregSamot, de sehol sincs.
Valahol kolbászol egész nap.
Na legyen neked szép estéd)) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 21:29
Én is csak bekukkantok, lesem az öregSamot, de sehol sincs.
Valahol kolbászol egész nap.
Na legyen neked szép estéd)) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (213201)

Szép jó estét Mindenkinek,
mostanában nincs erre túl nagy forgalom...

jó éjt !

Szép jó estét Mindenkinek,

még jó, hogy Sam bátyó szobájába vagyunk!
mert rögtön magamhoz venném a kedvenc virágom!!! és pont ebben a szirom méretben imádom! (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 27. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 11:53
mert rögtön magamhoz venném a kedvenc virágom!!! és pont ebben a szirom méretben imádom! (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 27. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot kedves Sammy neked is. És ne veszítsd el soha Te sem az igéző szemeket, csak csodáljad, Surdával együtt. Hisz addig jó, mig meg lehet bennetek igézni!

Sam bátyó!
ment a beígért privi!
Tablet!
elhiheted télleg meg lettem igézve...
és Blanca is meg szokott, de most...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 27. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 27. szerda 08:56
ment a beígért privi!
Tablet!
elhiheted télleg meg lettem igézve...

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Nem kell félteni a barátomat az már biztos, nagyon meg van igézve!
Kellemes napot neked, kedves tablet!

Nem kell félteni a barátomat az már biztos, nagyon meg van igézve!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 26. kedd 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 20:46

Jajj Sammy hogy te milyen figyelmetlen vagy, hát a Surda nem is az oldalbordával nyaralt, hanem ezzel a faszállitó tekintetű Blankával, hát nem tudtad?? Látod bezzeg ő nincs behálózva, mert már olyan sürü körülötte a háló, észre sem veszi. Amolyan köd szállt a szemeire. Hisz amitóa visszajött, minden topicban ez a nő található különbőző helyzetekben. Igaz nem félreértehő egyik helyzet sem . Szóval Surda nem hálózva van, hanem igézve!!))

Na leselkedjetek csak fiúk

Jajj Sammy hogy te milyen figyelmetlen vagy, hát a Surda nem is az oldalbordával nyaralt, hanem ezzel a faszállitó tekintetű Blankával, hát nem tudtad?? Látod bezzeg ő nincs behálózva, mert már olyan sürü körülötte a háló, észre sem veszi. Amolyan köd szállt a szemeire. Hisz amitóa visszajött, minden topicban ez a nő található különbőző helyzetekben. Igaz nem félreértehő egyik helyzet sem . Szóval Surda nem hálózva van, hanem igézve!!))

majd holnap válaszolok privibe... most mennem kell!
üdv mindenkinek... a nappaliba is üzenem!
Postás Sam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 15:20
üdv mindenkinek... a nappaliba is üzenem!
Postás Sam!

VIP
Admin

nehogy már azt mond nekem te ördögfióka, hogy az oldalborda mellett te rá is mertél pislantani valakire. ha így volt akkor most rendező lehettél volna az olimpián a kancsal szemed miatt.
amúgy jól telt el? nem engedted, hogy meglátogassalak, pedig itt van egy kőhajításnyira. éntőlem pedig nem kell féltenie az asszonykádnak, mert téged aztán végkép nem csábítanálak el. a fenének köllene ekkora nagydarab embör.....
amúgy jól telt el? nem engedted, hogy meglátogassalak, pedig itt van egy kőhajításnyira. éntőlem pedig nem kell féltenie az asszonykádnak, mert téged aztán végkép nem csábítanálak el. a fenének köllene ekkora nagydarab embör.....

nehogy már azt mond nekem te ördögfióka, hogy az oldalborda mellett te rá is mertél pislantani valakire. ha így volt akkor most rendező lehettél volna az olimpián a kancsal szemed miatt.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 26. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 15:14

igazad van! ezeken a képeken télleg nem... én magán a versenyeken figyeltem fel a nézésére! a tekintetére... ami nagyon megigézett!
ne tudd meg mennyiszer eszembe volt az igézős topic a nyaraláskor! annyi igéző tekintetet láttam! legfőképp a céges nyaralóba!
ne tudd meg mennyiszer eszembe volt az igézős topic a nyaraláskor! annyi igéző tekintetet láttam! legfőképp a céges nyaralóba!
igazad van! ezeken a képeken télleg nem... én magán a versenyeken figyeltem fel a nézésére! a tekintetére... ami nagyon megigézett!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 14:56
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Teeeeeee, nem is te lennél ha nem asszociálnál mindjárt. honnan veszed, hogy be lettem hálózva? az a kép egy nagyon jó felvétel, és tetszett azért biggyesztettem oda. (én meg jól meg tudom magyarázni mi?)
néztem a sportolós topicban a csajt, így ezen a felvételen nem érvényesül annyira, de tényleg szépen tud nézni.

néztem a sportolós topicban a csajt, így ezen a felvételen nem érvényesül annyira, de tényleg szépen tud nézni.