A téma fagyasztva! öregSam szobája
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

Üdvözöllek öregSam szobájában. Ő a szexmentes övezet kategória adminja, ami persze korántsem azt jelenti, hogy szexmentes lenne a szobája. Lépj be bátran, ne ijedj meg a sejtelmes fénytől, és ne ijedj meg, ha valami keménybe ütközöl. Sam szívesen fogad mindenkit. Mit kell tudni róla? Egy észbontóan szexis pasi, aki megőrül a szőrös muffokért. Áh, megőrül ő minden muffért.:)
Ha pasi vagy, akkor kérj tőle bátran tanácsot képfeltöltésről, tájékoztatást a kategória topicjairól, és ötleteket a "hogyan csábítsunk" témában.
...................................................................
(a fenti sorokat MmePrune követte el)
Csak egy átlag ember vagyok a sok közül, aki szereti a humort és szeret nyíltan beszélni a szexről, de nem durván.
öregSam

Az eddigi hozzászólások

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#905   2008. 09. 01. hétfő 18:58
X Törölt felhasználó (119034)
szia kedves Tablet! eszembe nem jutna más erdejében garázdálkodni!sajnálom ha rosszul szóltam! de remélem tisztáztuk a dolgokat! nekem csak egy formám van,ami az egyenesség! szép estét sziasztok!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 17:06
Szia sajtocska !
Hát dehogy vagy Te szürke kisegér ! Inkább nagyon is sokszinű vagy, és változatos. Annyi, de annyi formád van. De azért az én erdőmbe ne a makkot gyüjtsed, hanem inkább érleld a sajtodat, mert van rá vevő hidd el.
Ennyi szép formával, persze, hogy szivesen láttunk végre megint a szobában. worship
#904   2008. 09. 01. hétfő 18:53
kedves Sam! látom félre értettél! nem a te makkodat akarom hanem csak úgy sétálgatás közben egyet-kettőt felvenni! látom jobb lett volna gesztenyét szednem schmoll2 az nem szúrt volna meg ennyire!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 01. hétfő 13:53
Valóban gondoltam a csalira, most ide is teszem, remélem tetszeni fog. Az esős időt én is szeretem, amikor "vizes" lesz minden. Az erdőmből már felszedték a makkot, és valaki nagyon vigyáz rá..

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

és akkor mégegy csali Sulamitnek:

nyes
#903   2008. 09. 01. hétfő 17:06
tablet tablet
Szia sajtocska !
Hát dehogy vagy Te szürke kisegér ! Inkább nagyon is sokszinű vagy, és változatos. Annyi, de annyi formád van. De azért az én erdőmbe ne a makkot gyüjtsed, hanem inkább érleld a sajtodat, mert van rá vevő hidd el.
Ennyi szép formával, persze, hogy szivesen láttunk végre megint a szobában. worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 09. 01. hétfő 07:07
Kedves Sam! örülök ha észrevetted hogy nem nagyon vagyok mostanában nyes akkor csak nem vagyok egy szürke kisegér!de ahogy látom nem éhezel! crazya kapsz mindenféle finomságokat! remélem ami nincs itt képen azt máshol megkapod! finom nyes
régen küldtem már nektek reggeli kávét ezért fogadjátok szeretettel!
el se merem mesélni mit álmodtam!biztos ez a gyönyörű kép is hozzájárúlt az erotikus álmomhoz!én is úgy égtem a vágytól mint a lenyugvó nap! wink
#902   2008. 09. 01. hétfő 16:54
tablet tablet
Szervusz Surda, már nagyon hiányoztál, pedig éleztem ám a nyelvem, most csorbitok rajta. nyes Tudod most elmondok neked egy menűsort, amit ajánlok szives figyelmedbe.

Piroslencse köcsögben, nyúloldalassal.
Szamárcsődör nyelve, heréivel.
/ szegfüszeggel tűzdelve /
Bikabendő fehérboros-kapros szószban.
Köretnek pedig ajánlom a csicseri borsót, vagy a hagymás hántolt árpát.
És hogy szomjan ne halj, igyál e remek lucullusi lakomához Ánizsos MANDOKLÁT.

Ezek után, ha a kis vuk netán nálad kötne ki, ajánlom megelőzésképpen a kinai piacot.
Ott biztos kapsz VUK-fogó zacsit!! nyes nyes Jó étvágyat neked kedves Surda.!!
ui: Ha már jól laktál, viszont a szemed még kivánna valamit, csak szólj : pávatollat biztosithatok !!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:59
mi az felkialtas

netán Lucullusi étket tálaltál, h ilyen farktollat kínálsz?

hátha garatra megy ez a farktoll és máris jön a kis Vuk kerdes felkialtas
#901   2008. 09. 01. hétfő 16:30
tablet tablet
Jajj szegény kis madárkám, már nagyon hivogattál !
Itt vagyok, látod??

#900   2008. 09. 01. hétfő 16:01
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
hi surda!
ez nem a veres pali bácsi topic, itt tudják, hogy ha a garatra megy akkor nem lesz kis vuk.... nyes
mi van veled? te a munkát hétfőn délután kezded? azt ne meséld, hogy egész nap dolgoztál, mert kétségbeesek az egészségi állapotodon....

nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:59
mi az felkialtas

#899   2008. 09. 01. hétfő 14:59
surdapapa surdapapa
mi az felkialtas

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:14
tablet! te meg merre vagy? gyere mert hiányzol, nézd meg a farktollaimat, milyen peckesen állnak a tiszteletedre...

wink
#898   2008. 09. 01. hétfő 14:14
tablet! te meg merre vagy? gyere mert hiányzol, nézd meg a farktollaimat, milyen peckesen állnak a tiszteletedre...

wink
#897   2008. 09. 01. hétfő 13:53
Valóban gondoltam a csalira, most ide is teszem, remélem tetszeni fog. Az esős időt én is szeretem, amikor "vizes" lesz minden. Az erdőmből már felszedték a makkot, és valaki nagyon vigyáz rá..

és akkor mégegy csali Sulamitnek:

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 12:51
legközelebb egy kis csalogatót tegyél ki! nyes
én nem nagyon szeretem az őszt mert ha esik az eső mindig a hangulatom is "vizes" lesz! persze a vénasszonyok nyarát én is nagyon értékelem! smile
sétálgatnék az erdődben,makkot szedve! nyes
#896   2008. 09. 01. hétfő 12:51
legközelebb egy kis csalogatót tegyél ki! nyes
én nem nagyon szeretem az őszt mert ha esik az eső mindig a hangulatom is "vizes" lesz! persze a vénasszonyok nyarát én is nagyon értékelem! smile
sétálgatnék az erdődben,makkot szedve! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 08:48
Szép reggelt sajtocska!
Természetesen észrevettem, hiányoltalak is, hogy nem néztél be a fórumra. Tudom nem egyformák a napok, és munka is van nem ez az első.
Szép napot neked és jó időt hozzá, én nagyon bízom benne lesz még jó idő, mert ezt a kedvenc évszakom.

wink
#895   2008. 09. 01. hétfő 08:48
Szép reggelt sajtocska!
Természetesen észrevettem, hiányoltalak is, hogy nem néztél be a fórumra. Tudom nem egyformák a napok, és munka is van nem ez az első.
Szép napot neked és jó időt hozzá, én nagyon bízom benne lesz még jó idő, mert ezt a kedvenc évszakom.

wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 07:07
Kedves Sam! örülök ha észrevetted hogy nem nagyon vagyok mostanában nyes akkor csak nem vagyok egy szürke kisegér!de ahogy látom nem éhezel! crazya kapsz mindenféle finomságokat! remélem ami nincs itt képen azt máshol megkapod! finom nyes
el se merem mesélni mit álmodtam!biztos ez a gyönyörű kép is hozzájárúlt az erotikus álmomhoz!én is úgy égtem a vágytól mint a lenyugvó nap! wink
#894   2008. 09. 01. hétfő 07:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 23:27
Na lassan előkerül mindenki, örülök kedves Sulamit és sajtocska, hogy itt vagytok. Tényleg hiányoztatok. Szép erotikus álmokat, és éjszakát nektek.
Tudom már rég lement a nap, de ezt a szép képet nektek lányoknak tartogattam........

wink
#893   2008. 08. 31. vasárnap 23:27
Na lassan előkerül mindenki, örülök kedves Sulamit és sajtocska, hogy itt vagytok. Tényleg hiányoztatok. Szép erotikus álmokat, és éjszakát nektek.
Tudom már rég lement a nap, de ezt a szép képet nektek lányoknak tartogattam........

wink
#892   2008. 08. 31. vasárnap 20:28
sziasztok! nagyon kellemes szép vasárnap estét kívánok mindenkinek!

lassan vége a nyári időszámításnak!

nyes
#891   2008. 08. 31. vasárnap 20:03
X Törölt felhasználó (213201)
Szép jó estét Mindenkinek

#890   2008. 08. 31. vasárnap 15:25
Ennyi finomságot, honnan tudtad, hogy szeretem az édességet? nem is kicsit. köszönöm és kellemes vasárnap délutánt neked!

wink
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 14:54

Jó étvágyat!
#889   2008. 08. 31. vasárnap 14:54
vica30 vica30

Jó étvágyat!
#888   2008. 08. 31. vasárnap 14:05
az oereg koeszoeni, hogy utaana kueldted stop. oe dobta ki stop. ees koeszoeni jol van stop. joo deelutaant neked stop. biztosan meg is eertetted stop.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 12:33
Szóljatok már az öregnek,hogy elhagyta a dísztárcsáját, hát még ezt is én küldjem utána?? eljen
#887   2008. 08. 31. vasárnap 12:33
tablet tablet
Szóljatok már az öregnek,hogy elhagyta a dísztárcsáját, hát még ezt is én küldjem utána?? eljen
#886   2008. 08. 31. vasárnap 12:00
vica30 vica30

Tessék, lehet válogatni a desszertek közül!

... 54 55 56 57 58 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2008. 05. 30. péntek
Üzenetek: 2005db
Utolsó üzenet: 2010. 06. 06. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!