Látom felbosszantott a Képtárba,ha ez vigasztal ezt teszi a chaten is.
Kerestem Neked 1 szép képet,ha nézed elillan a bosszuság
Kerestem Neked 1 szép képet,ha nézed elillan a bosszuság

Tudatosítsd ezzel az embörrel, hogy Tibetben nincs Forma 1, ellenben Monte Carlo-ban igen
Arrafelé nyilván akad eldugott öböl is
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:29

Arrafelé nyilván akad eldugott öböl is

Azon gondolkodom kicsipeszellek mindjárt, aztán ott lógva végig gondolhatod ezt a tibeti utat mégegyszer. Ajánlanám inkább a Tengerpartot, ott is egy kis eldugott öblöt, és az általam elkészitett vitaminok bekapását.
Ezen agyaljál, mig a szines üvegeket görgeted a kezedben.
na hi jánykák! elmentem tibetbe, akarom mondani Forma 1-et nézni!
Kellemes délutánt nektek, csak cserélgessétek a recepteket és a praktikákat.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:29
Kellemes délutánt nektek, csak cserélgessétek a recepteket és a praktikákat.

Azon gondolkodom kicsipeszellek mindjárt, aztán ott lógva végig gondolhatod ezt a tibeti utat mégegyszer. Ajánlanám inkább a Tengerpartot, ott is egy kis eldugott öblöt, és az általam elkészitett vitaminok bekapását.
Ezen agyaljál, mig a szines üvegeket görgeted a kezedben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:25
Ezen agyaljál, mig a szines üvegeket görgeted a kezedben. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

megyek tibetbe szerzetesnek...

Remélem, ízleni fog
Az a lényeg, a tészta se túl ragacsos, se túl száraz ne legyen, akkor finom lesz. Süss bele egy kis tökmagot, az jó tesz a pasiknak
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:21

Köszönöm))) Megsütőm még ma ennek az embernek, hagy legyen elegendő energiája. Ugyis csak salátát kapott a nappaliba, azzal nem megyek nála semmire. Jó kis koondi kell neki, és a kiadós kaja után meg egy finom kis almáspite, természetesen a szóban forgó sodrófával készitve. Szerintem hatásos lesz !!!

megyek tibetbe szerzetesnek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:23

Törölt felhasználó (213201)

De drága Sam, látom, Te sem tudod, mit szeretnél
Előbb az a baj, hogy foglalkozom Veled, most meg az, hogy nem?
Egyébként a süti úgyis Neked készül, így közvetve a fél világ Veled van elfoglalva
(Nahát, mire nem jó még egy ruhacsipesz?!

)

Egyébként a süti úgyis Neked készül, így közvetve a fél világ Veled van elfoglalva

)
De drága Sam, látom, Te sem tudod, mit szeretnél
Előbb az a baj, hogy foglalkozom Veled, most meg az, hogy nem?

) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:14

) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

na szép mondhatom, idejönnek aztán recepteket cserélnek, az helyett, hogy velem foglalkoznának...

Köszönöm))) Megsütőm még ma ennek az embernek, hagy legyen elegendő energiája. Ugyis csak salátát kapott a nappaliba, azzal nem megyek nála semmire. Jó kis koondi kell neki, és a kiadós kaja után meg egy finom kis almáspite, természetesen a szóban forgó sodrófával készitve. Szerintem hatásos lesz !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:17

50 dkg rétesliszt, 15 dkg Rama, 15 dkg cukor, 3 tojássárgája, sütőpor + annyi tejföl, hogy jól lehessen gyúrni. Kétfelé osztani a tésztát, alma bele, megszurkál, tojásfehérjével megken, süt. Ez egy nagyobb méretű tepsire való mennyiség
Ha teszel 2-3 vaníliás cukrot a tésztába, akkor nagyon jó ízt ad a fahéjas almának.
Ha jólesik, akkor mondom még: irigyellek, irigyellek, irigyellek...

50 dkg rétesliszt, 15 dkg Rama, 15 dkg cukor, 3 tojássárgája, sütőpor + annyi tejföl, hogy jól lehessen gyúrni. Kétfelé osztani a tésztát, alma bele, megszurkál, tojásfehérjével megken, süt. Ez egy nagyobb méretű tepsire való mennyiség
Ha teszel 2-3 vaníliás cukrot a tésztába, akkor nagyon jó ízt ad a fahéjas almának.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:10

ÁÁÁ rossz hírem van, én is gyárilag vagyok szőke !!
De nagyon kaparok, hogy bebizonyitsam nem is annyira szökék, azok a szőkék.
Rövid, vagy hosszú ö szerinted a szöke?
A Pitére van jó recepted?? Azt szivesen venném, én meg cserébe adnék neked jó kis tippeket a további léfacsarásokhoz, ha gondolod )))
Én is sokat ülök a gép előtt, de inkább hivatalból, mind szórakozásból. Amugy meg hálásam köszönöm, hogy irigykedsz, ez olyan kellemes állapot ám !!)))
A Pitére van jó recepted?? Azt szivesen venném, én meg cserébe adnék neked jó kis tippeket a további léfacsarásokhoz, ha gondolod )))
Én is sokat ülök a gép előtt, de inkább hivatalból, mind szórakozásból. Amugy meg hálásam köszönöm, hogy irigykedsz, ez olyan kellemes állapot ám !!)))

na szép mondhatom, idejönnek aztán recepteket cserélnek, az helyett, hogy velem foglalkoznának...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:10

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 13:05

Köszönöm szépen
Sejtettem, hogy az a csipeszes módszer nem a legmegfelelőbb - de tudod, én gyárilag vagyok szőke
Hú, az almáspite az egyik kedvenc sütim, de már rég csináltam
Sajna, ha egy nap 72 órából állna, az is kevés lenne - pláne, ha a gép előtt töltöm időm egy tetemes részét. (van jó receptem, ha érdekel
)

Köszönöm szépen
Sejtettem, hogy az a csipeszes módszer nem a legmegfelelőbb - de tudod, én gyárilag vagyok szőke
Sajna, ha egy nap 72 órából állna, az is kevés lenne - pláne, ha a gép előtt töltöm időm egy tetemes részét. (van jó receptem, ha érdekel
)
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 12:59

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi bajt nem okoztál, a sodrófának még rengeteg dolga van. Ma például almáspitét fogok vele csinálni. Amugy ha gondolod szivesen elmesélem neked, hogy kell kicsavarni kellőképpen egy narancsot, vagy éppen citromot, hogy másnak már egy csepp sem jusson. Akkor tudod már a sodrófára sincs szükség.

jáááááááááj hová kerültem????
2008. 08. 02. szombat 12:59

Semmi bajt nem okoztál, a sodrófának még rengeteg dolga van. Ma például almáspitét fogok vele csinálni. Amugy ha gondolod szivesen elmesélem neked, hogy kell kicsavarni kellőképpen egy narancsot, vagy éppen citromot, hogy másnak már egy csepp sem jusson. Akkor tudod már a sodrófára sincs szükség.

Persze, könnyű nevetni rajtam, Prune meg szeret csípkelődni, azaz nagyon éles a látása, ha a gg-n valami történik, rögtön otterem. Nem lehet elbújni előle, és mindent láááááááááát, sőt mitöbb ki is következteti amit nem lát...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 02. szombat 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Te pedig aranyos, hogy ezt mondod. Jó veled beszélgetni, azért nem kell ám mindent olyan komolyan venni. Irigyled? nem tudom őt kéne megkérdezni, de nem ismerheted, hogy ezt meg is tehesd.
Kellemes további napot neked!
Kellemes további napot neked!

Ezer bocsánat, ha bajt okoztam
, csak aaaannyira nem sikerült az a narancslé...
Dr. Sam, te egy nagyon rendes pasi vagy, irigylem a barátnődet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 09:34

Dr. Sam, te egy nagyon rendes pasi vagy, irigylem a barátnődet

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 02. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szóval, hogyismondjam izé, nem akarok kertelni, meggondolandó a kedves invitálás tőled a politechnika órára, de nem fogadhatom el. Ennek nem technikai okai vannak, hanem egyéb nem a nyílvánosságra tartozó. Egyébként félek engem is bedobnál abba a mosógépbe és tudod annak a vége a centrifugálás, látnám a szomorú jövőmet.
Sajnálom kedves Sulamit, de a segítségnyújtásom továbbra is megmarad a tanácsadás szintjén.
Sorry..
Sajnálom kedves Sulamit, de a segítségnyújtásom továbbra is megmarad a tanácsadás szintjén.
Sorry..

Rátapintottál a lényegre, rég nevettem ilyen jót, köszi !!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 02. szombat 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

a sodrófa nem technikai oknak sorolandó??
2008. 08. 02. szombat 09:34

VIP
Admin

Szóval, hogyismondjam izé, nem akarok kertelni, meggondolandó a kedves invitálás tőled a politechnika órára, de nem fogadhatom el. Ennek nem technikai okai vannak, hanem egyéb nem a nyílvánosságra tartozó. Egyébként félek engem is bedobnál abba a mosógépbe és tudod annak a vége a centrifugálás, látnám a szomorú jövőmet.
Sorry..
Sorry..