Örülök, hogy itt voltál, jó pihenést neked és jó időt!!!!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:48

Vigyázz magadra, és ügyes legyél, ne hagyd, hogy itt mindenféle nőszemélyek üzletet csináljanak belőled, belőlem meg pláne neee ))))
Megyek lejárt az időm.
Megyek lejárt az időm.

Vigyázz magadra, és ügyes legyél, ne hagyd, hogy itt mindenféle nőszemélyek üzletet csináljanak belőled, belőlem meg pláne neee ))))
Megyek lejárt az időm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:43
Megyek lejárt az időm.

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Na ennek örülök, hogy meghíúsult a tervük ezeknek a jányoknak. Pénzért akartak eladni engem is, hogy aztán ott dolgozzak, valami gazdag vén tyúknak, prune az mindenből üzletet csinál....de Sulamit is el akart engem kecskékért adni, a bestia...

Nem igazibul mi??? Neee magyarázkodj! Most már későőő !! DDDDDDDdd
Különben is az ilyen kézzelfogható üzleteket majd négyszemközt beszéljük meg ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:42
Különben is az ilyen kézzelfogható üzleteket majd négyszemközt beszéljük meg ))))

Törölt felhasználó (213201)

Nem igaziból!!! Csak úgy, hogy visszaszöksz
Mennék én, mert úgyis ráérek, meg arabusul is se nem tudok semmit, de értem nem adnának semmit

Na ennek örülök, hogy meghíúsult a tervük ezeknek a jányoknak. Pénzért akartak eladni engem is, hogy aztán ott dolgozzak, valami gazdag vén tyúknak, prune az mindenből üzletet csinál....de Sulamit is el akart engem kecskékért adni, a bestia...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:36

Elakartatok adni???????? Egy sejknek, engem, egy Sammytól??? A világ minden aranya, fényessége, és pénze, valamint többszörös milliomos sejkje nem ér annyit, mind az én Sammym. De Pruneeeee, te aztán szép mondhatom, majd ha hazamegyek, még beszélünk erről a tervről

Nem igaziból!!! Csak úgy, hogy visszaszöksz
Mennék én, mert úgyis ráérek, meg arabusul is se nem tudok semmit, de értem nem adnának semmit
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:36

Elakartatok adni???????? Egy sejknek, engem, egy Sammytól??? A világ minden aranya, fényessége, és pénze, valamint többszörös milliomos sejkje nem ér annyit, mind az én Sammym. De Pruneeeee, te aztán szép mondhatom, majd ha hazamegyek, még beszélünk erről a tervről

Na megyek körülnézek xxxxxxxxx helyen is kicsit, hátha ott is eladáson törik egyesek a fejüket. Itt most sajnos a chat, sem az üzenetek cimű ablakot nem tudom behozni.
(kimoderálva: öregSam, ne írj konkrét helyet!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:33

(kimoderálva: öregSam, ne írj konkrét helyet!) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Te is hiányzol és a fórumról is. Nem kell félni Sam megvédi magát és a jányok is tudják, hogy elvették az edzői papíromat. (valaki őrzi)

Pihenj Te is jól, addig majd én is töröm a fejem valami remek üzleti vállalkozáson. Az eddigi vállalkozásaim mind bejöttek nem aggódj, lesz haszon
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:33

Sammy jól viselkedik, le a kalappal előtte
Tényleg irigyellek...
Enni-inni kap, bár pitét asszem, még nem sütött neki senki.
Ha bánt, majd kikap
Amúgy jó egy hétig nem leszek én sem

Ha bánt, majd kikap

Sammy jól viselkedik, le a kalappal előtte
Tényleg irigyellek...
Ha bánt, majd kikap
Amúgy jó egy hétig nem leszek én sem
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:28

Ha bánt, majd kikap

Szia Sulamit!! Még nem olvastam, nagyon vacak egy gép ami itt van, és lassu. Nem tudok máshol üzenetet küldeni. Itt van az én kis Sammym?? És vigyáztok rá? Adtok neki enni, inni?? Na de milyen üzletről beszélsz?? A nyár remekül telik, csak kissé unalmas Sammy nélkül, be kell valljam nőiesen, nagyon hiányzik. Bár amit eddig olvstam Ő annyira nem érezheti magát rosszul. Ne hagyd, hogy bántson Téged. Megyek meglesem az üzleti ötleteidet, még itt vagyok kb. 2o percig.
Te is hiányzol és a fórumról is. Nem kell félni Sam megvédi magát és a jányok is tudják, hogy elvették az edzői papíromat. (valaki őrzi)
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:28

Szia Sulamit!! Még nem olvastam, nagyon vacak egy gép ami itt van, és lassu. Nem tudok máshol üzenetet küldeni. Itt van az én kis Sammym?? És vigyáztok rá? Adtok neki enni, inni?? Na de milyen üzletről beszélsz?? A nyár remekül telik, csak kissé unalmas Sammy nélkül, be kell valljam nőiesen, nagyon hiányzik. Bár amit eddig olvstam Ő annyira nem érezheti magát rosszul. Ne hagyd, hogy bántson Téged. Megyek meglesem az üzleti ötleteidet, még itt vagyok kb. 2o percig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

szerdai napon csak azok tudnak üzenetet írni, akik kedden nem füllentettek (nekem sikerült)
P.S.
egyébként nem tudom....

P.S.
egyébként nem tudom....
De nagyon örülök, hogy látlak! akit keresel, az egy ugrásnyira üdül tőled a héten!!! Én bíztam meg azzal, hogy rád vigyázzon !!!!
Nyugodtan, senki nem eszi meg a káposztát, a káposzta egészben marad! Nagyon jó pihenést kívánok neked, és hozzá jó időt!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugodtan, senki nem eszi meg a káposztát, a káposzta egészben marad! Nagyon jó pihenést kívánok neked, és hozzá jó időt!

Hát Sziasztok !! Tudjátok Internetkávézó mindenhol van . Sajtocska sárgalapot kapott Tőlem !
És hol van a kecském, akire a káposztát /Sammyboyt/ biztam?? Dupla sárgalapot osszak neked is?? Kétségbe vagyok esve amugy, picit teszem csak ki a lábam, és mik vannak ebben a szexmentes szobában, és a még sót is nyalogatna a kecskéje, de csak menjek haza
És hol van a kecském, akire a káposztát /Sammyboyt/ biztam?? Dupla sárgalapot osszak neked is?? Kétségbe vagyok esve amugy, picit teszem csak ki a lábam, és mik vannak ebben a szexmentes szobában, és a még sót is nyalogatna a kecskéje, de csak menjek haza

Szia!!!
Olvastad üzleti ötleteimet/inket?! Ki is kaptam Samtől, pedig semmi rosszindulat nem volt benne...
Jól telik a nyár? (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvastad üzleti ötleteimet/inket?! Ki is kaptam Samtől, pedig semmi rosszindulat nem volt benne...

Jól telik a nyár? (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát Sziasztok !! Tudjátok Internetkávézó mindenhol van . Sajtocska sárgalapot kapott Tőlem !

Köszi, már előkerült, akit kerestem

VIP
Admin

szerdai napon csak azok tudnak üzenetet írni, akik kedden nem füllentettek (nekem sikerült)
P.S.
egyébként nem tudom....

P.S.
egyébként nem tudom....

P.S.
egyébként nem tudom.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 11:15

P.S.
egyébként nem tudom.... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyelőre még csak ébredezek, nem török semmit semmiben
Miért nem tudok üzit írni (Neked vagy bárkinek)?

Egyelőre még csak ébredezek, nem török semmit semmiben
Miért nem tudok üzit írni (Neked vagy bárkinek)?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 08:12

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Madárcsicsergős szép reggelt a hölgyeknek!
Köszönöm mindhármótoknak, hogy nem feledkeztetek meg Samről.
Köszönöm a reggelit, teát és a jegeskávét, Sulamit, megint valami csalafintaságon töri a buksiját.
Legyen szép napotok, remélem a hormonháztartásotok rendben van.

Köszönöm a reggelit, teát és a jegeskávét, Sulamit, megint valami csalafintaságon töri a buksiját.

Molly neked külön köszönöm, az többet ér mindennél....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 08:10

Jóóóóóóóóóóóó reggelt
Megelőztek a lányok én már csak a szeretetem hozom

Madárcsicsergős szép reggelt a hölgyeknek!

Jóóóóóóóóóóóó reggelt