Sziasztok! Gondoltam beköszönök ide is....Szép Napot Mindenkinek

sajtocskaaaaaaaa merre vagy?
kiraktam a csalit, csak megérzi és betéved a sok munkája mellett. szép napot neked is ha erre jársz..

kiraktam a csalit, csak megérzi és betéved a sok munkája mellett. szép napot neked is ha erre jársz..

Jövök, ha tudok - rossz pénz nem vész el
továbbá csalánba nem csap a ménkő, etc., etc.
Szóval ma leszek kicsit

Szóval ma leszek kicsit
szia te elveszett! Sulamit néha eltűnik, néha előkerül, olyan vagy mint sajtocska, ő is ugyanezt teszi. milyen volt tibet? félúton visszafordultam, meggyőztem magam mégis jobb a jányok között, mint azt a sok csuhást nézni ahogy tekerik az imamalmot. meg aztán valami nagyon visszahúzott....
szép napot neked is, jó fórumozást!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 08:29
szép napot neked is, jó fórumozást!

Törölt felhasználó (213201)

Szép jó reggelt Mindenkinek,
Sam, milyen volt Tibet?
Sam, milyen volt Tibet?

Kedves tablet, tudod én is szeretem az őszt, számomra ez a legszebb évszak. Remélem hosszú lesz, és tartogat még örömet a számomra is.
Legyen szép a napod, és könnyű a munkád! Itt várok türelmesen.......

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 03. szerda 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 07:17
Legyen szép a napod, és könnyű a munkád! Itt várok türelmesen.......

Jó Reggelt Mindenkinek, itt az ősz, de igen szines, mint mindig, forró lesz és gyönyörű!!

Szia Molly! koránkelő vagy, én nem annyira. Igaz este talán én fekszem le később, és akkor kelek fel amikor akarok. Minden megvár, kényelmes állapot.
Neked is szép napot, és jó csetelést, fórumozást!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 03. szerda 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is szép napot, és jó csetelést, fórumozást!

Jót nevettem vica, körülbelül erre számítottam. Azért bátorkodtam kérdezni, és tudtam imerhetsz (mint minden nő] pár disznót névről is.
Szép napot neked!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 21:26
Szép napot neked!

Ó, dehogynem! Soroljam? Hát először is volt a...
Kevés a hely! Mindegy is!De nekem elégtétel lenne, ha felszeletelve látnám őket!
Kevés a hely! Mindegy is!De nekem elégtétel lenne, ha felszeletelve látnám őket!

Szép jó reggelt Mindenkinek,
Sam, milyen volt Tibet?
Sam, milyen volt Tibet?

Jó Reggelt Mindenkinek, itt az ősz, de igen szines, mint mindig, forró lesz és gyönyörű!!

Jó reggelt

Ó, dehogynem! Soroljam? Hát először is volt a...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:37

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

ez akkor most kinek jó? neked vagy annak a megboldogult disznónak...és egy disznót sem ismersz névről? nem hiszem........

ez akkor most kinek jó? neked vagy annak a megboldogult disznónak...és egy disznót sem ismersz névről? nem hiszem........
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudom, név szerint nem ismertem szegény disznót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 17:03

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

disznóé? akkor surdáét, és Sam kolbászát is bele lehetne néha szeletelni.......

disznóé? akkor surdáét, és Sam kolbászát is bele lehetne néha szeletelni.......
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogyis, Sam bácsi kolbászát nem bántom, egy disznóé volt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 02. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Min töröd a buksidat te leányzó? Nem tudtam megfejteni a képed értelmét, nem is tudom mire gondolhattál..de jövök azaz szállok, hogy elmond nekem...

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 02. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép délután ! Hogy mik járnak az én fejemben??

na ezt én is merem remélni! teeee neked mindig a hülyeségen jár az eszed, mikor komolyodsz már meg?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 02. kedd 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)

remélem nem Sam kolbászát karikáztad bele!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 09. 02. kedd 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Örülök Molly, hogy sikerült, mondtam én neked képes vagy rá. Amit küldtem programot, mentsed el magadnak és bármikor megtalálod ha újra kell telepíteni.
Szívesen segítettem, nyugodtan fordulj hozzám ha megakadsz valamiben. A dudáidra meg vigyázz meg ne bökjön a dákó....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 02. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 11:23
Szívesen segítettem, nyugodtan fordulj hozzám ha megakadsz valamiben. A dudáidra meg vigyázz meg ne bökjön a dákó....

Köszönöm a segitséged sikerrel jártam
Hálám jeléül meghivlak billiárdozni

Hálám jeléül meghivlak billiárdozni