Jó reggelt legyen szép napotok

Nagyon nyugodt, szép őszi napot kivánok minden szobalakónak. Amolyan ritka, szeretettel teli napot.

Jó reggelt, és szép napot mindenkinek!
Molly azt hittem szabadságon vagy, nem jártál itt kettő napja...köszönöm a reggelit..
Úgy néz ki vége a nyárnak, de én bízom benne lesz még egy kis jó idő...már a Balaton is kiürült, vége a szezonnak.

Molly azt hittem szabadságon vagy, nem jártál itt kettő napja...köszönöm a reggelit..

Úgy néz ki vége a nyárnak, de én bízom benne lesz még egy kis jó idő...már a Balaton is kiürült, vége a szezonnak.

Jó reggelt

Szép nyugodt estét mindenkinek, ott a nagyfaluban is!

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 13. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 13. szombat 17:12

Sziasztok, kellemes délutánt mindenkinek !
Azt hiszem ide kéne menni, kicsit megpihenni.

Sziasztok, kellemes délutánt mindenkinek !

Kellemes szép napot, és hétvégét mindenkinek!

Gyere menjünk aludni, ne törödjünk semmivel !

sziasztok! bekukkantottam és kívánok kellemes szép estét és szép hétvégét!

Te meg idővel kapsz egy finom hordó sört, de csak ha továbbra is ilyen aranyos maradsz !!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 12. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

köszönöm tablet, szép estét neked is! Nyugi nem szeretem mindenben csak is kizárólag az eredetit!
Maradhat a tied!!!! (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 12. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 20:22
Maradhat a tied!!!! (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 12. péntek 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Légy üdvözőlve, és érezd jól magad nálunk, de arról mondjál le, hogy Sammyboy klónozzuk.
Nincs osztozkodás.
Nincs osztozkodás.
Légy üdvözőlve, és érezd jól magad nálunk, de arról mondjál le, hogy Sammyboy klónozzuk.
Nincs osztozkodás.
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:57
Nincs osztozkodás.
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

hm... elgondolkodtató ez a klónozás, hogy kinek is lenne jó
DD
Már gondoltam,rá hogy benézek oda is de tényleg félénk vagyok nagyon
Köszönöm Molly nagyon jól esik hogy ennyire segítőkész vagy!
Szép estét neked és barátaidnak is)ja ugye nem haraposak))))))))) a cseten?

Szép estét neked és barátaidnak is)ja ugye nem haraposak))))))))) a cseten?
hm... elgondolkodtató ez a klónozás, hogy kinek is lenne jó
DD
Szép estét neked és barátaidnak is)ja ugye nem haraposak))))))))) a cseten? (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:49

Szép estét neked és barátaidnak is)ja ugye nem haraposak))))))))) a cseten? (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szoktak hát de a legjobban járnánk ha öregSam klonoztatná magát
Ha időd engedi lépj át hozzánk a chatre is / a belépőoldalon fenn a sárga csikon találod a chatet katt rá/
Ma este 20-kor kvizjáték lesz, de a társaság is nagyon jó.
Mindenben segitek neked várunk szeretettel

Ha időd engedi lépj át hozzánk a chatre is / a belépőoldalon fenn a sárga csikon találod a chatet katt rá/

Szoktak hát de a legjobban járnánk ha öregSam klonoztatná magát
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:39

jaj hát ott a párolt káposzta is
csak vakSi vagyok nem csak öreg
Szoktak erre férfiak is járni Molly? nem tudod?

Szoktak erre férfiak is járni Molly? nem tudod?
jaj hát ott a párolt káposzta is
csak vakSi vagyok nem csak öreg
Szoktak erre férfiak is járni Molly? nem tudod? (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:17

Szoktak erre férfiak is járni Molly? nem tudod? (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Kérésed máris teljesült Jó étvágyat
Gyorsan együnk még 6-óra elött talán igy nem hizlal, csak aztnem tudom ha betartom is mitől nől a seggem?

Gyorsan együnk még 6-óra elött talán igy nem hizlal, csak aztnem tudom ha betartom is mitől nől a seggem?

Hogy Te milyen aranyos anyóka vagy
hamar faljuk hát be és fel
hoztam hozzá párolt káposztát is meg kovi ubit
))
A fagyikát majd később, mert ezután már csak a szuszogás marad nekem
Molly szerintem sokat ülsz rajta
akár csak én, de azért nem lapos ha nem inkább gömbölyű
))) majd tornászunk is! Rendicsek?
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:17

A fagyikát majd később, mert ezután már csak a szuszogás marad nekem

Molly szerintem sokat ülsz rajta

Köszönöm, biztosan lesz még kérdésem, de majd igyekSzem csokorba kötni, hogy ne sűrűn kérdezzek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:10
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Minden hozzószólónak van egy "válasz erre" gombja a sor jobb oldalán. tehát akinek a hozzászólására szeretnél válaszolni, annak a "válasz erre" gombját megnyomod, és a beírás tartalom felett meg fog jelenni, hogy kinek válaszolsz. ha van még kérdésed szívesen segítek.
tehát erre a gombra kell kattintani:

P.S.
látom már megy is!
még annyit, ha hibát látsz a saját hsz.-edben kb még 10 percig tudod javítani, a baloldali gomb megnyomásával. (az elküldéstől számítva)

P.S.
látom már megy is!
még annyit, ha hibát látsz a saját hsz.-edben kb még 10 percig tudod javítani, a baloldali gomb megnyomásával. (az elküldéstől számítva)

(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 16:42

Köszönöm, hogy fogadtatok, külön köszi ÖregSamnak!Molly kedves rendes vagy
csak rá nézek a képeidre és máris csurog a nyálam! Ha van valami sültkacsa combocska képed hm... de szeretem!
Andie nem kérek én megkülönböztetett figyelmet, ígérem jó leszek, ha tudok! (de minden esetre figyelmedet előre is köszönöm)
Zelli, Tablet, Surdapapa szép estét nektek!

Andie nem kérek én megkülönböztetett figyelmet, ígérem jó leszek, ha tudok! (de minden esetre figyelmedet előre is köszönöm)
Zelli, Tablet, Surdapapa szép estét nektek!
Minden hozzószólónak van egy "válasz erre" gombja a sor jobb oldalán. tehát akinek a hozzászólására szeretnél válaszolni, annak a "válasz erre" gombját megnyomod, és a beírás tartalom felett meg fog jelenni, hogy kinek válaszolsz. ha van még kérdésed szívesen segítek.

P.S.
látom már megy is!
(Ez egy válasz FormáSan üzenetére (2008. 09. 12. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 17:00

P.S.
látom már megy is!

Kösznöm, honnan tudtad, hogy ez a kicsi a kedvenc állatocskám, valahol nagyon hasonlít rám
Még a csetre nem megyek, öreg vagyok én már ahhoz, de ha megrohannak, majd el is mennek
így vagy úgy.-DD
EGGGy kis seGGítséget kérek, hogy tudom nevesÍteni hogy kinek válaszolok?

Még a csetre nem megyek, öreg vagyok én már ahhoz, de ha megrohannak, majd el is mennek

EGGGy kis seGGítséget kérek, hogy tudom nevesÍteni hogy kinek válaszolok?