Hangosan kefélő szomszédok (izgatnak a hangok?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Hangos a szomszéd,esetleg utcán sétállva hallani ahogy szeretkeznek!!!!!!Nálatok milyenek a szomszedok??

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#387   2025. 06. 15. vasárnap 20:18
biboots biboots VIP
De fini lehetett smile
#386   2025. 06. 15. vasárnap 07:04
Akodka Akodka
Oda voltunk egy kis kiránduláson a hèten. Ahol megszálltunk, a szomszèd apartmanba is egy pár volt. Este arra lettünknfigyelmesek, hogy valami furcsa zaj szűrődik át. A nő elèlvezett. Csodás hangja volt. Amikor próbálja visszafogni, de nem sikerül. Aztán nemsokra rá hallottuk a fèrfit is csúcsra èrni. Izgalmas volt hallani
#385   2024. 12. 22. vasárnap 17:35
Riggs Riggs
Izgató az ilyen játék.
#384   2024. 12. 06. péntek 17:01
arpad2 arpad2
Panelban lakunk és a szomszédból szokott át szűrődni hajnal 2-3 között egyre intenzívebb ágy ropogós röhögés.
Sajnos hangok nincsenek.
A szomszéd asszony nagyon izgató ruciban jár.
Amikor meglát elkezdi magát kelleni.
Úgy megy farkalnám, sajnos még nem jött össze.
#383   2024. 11. 16. szombat 11:32
LickYourPusssy LickYourPusssy
Hova is kell menni építkezni? vigyor5
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 07. 23. kedd 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 22:42
Mondanám, hogy a szomszédunkban, mert piszok hangos a feleségem, de nincs ingatlan a szomszédban
#382   2024. 11. 14. csütörtök 18:46
hnnngggh hnnngggh VIP
A társasházban ahol korábban laktam volt egy elvált csaj. MILF, de fitness edző, bomba alkattal, talán szilikonos is volt, a fia és az exe is a szakmában volt. Gondolom nem adta oda magát akárkinek egyhamar.
Vagy egy éve már egyedül volt, amikor először hallottuk, megdugja valaki, de kegyetlenül. Nagyobb sokáig basztak, a faszit nem lehetett hallani csak gondolom hogy vagy fél órán át masszívan döngölte a harmincas fitness puncit, mert zengett tőlena ház, úgy sikítozott. Az öregek az alsó szomszédból verték is az ajtót, de nem foglalkoztak velük. Hatalmas műsor volt, hangos élvezéssel a végén és még néhányszor megismétlődött.
Utána nem tudom, szakítottak-e, vagy a faszinál csinálták inkább, de nem bántam mert olyan
alf
ko
alf
ny
alf
ak
voltak a falak, hogy aludni nem lehetett tőlük tényleg. Max hallgatni és kiverni.
#381   2024. 11. 14. csütörtök 10:16
vakusz vakusz
4emeletes haz a mienk a tavalyi evben eleg sok lakasnak uj gazdija lett
Az egyik egymas alatt lakó mindket tulaj milf a felsővel barati viszonyban vagyunk kitargyaljuk a csajokat pasikat na most ő imádja a szexet es eleg hangosan müveli az alattalevő szinten csinos milf de egy fapina kepes volt a közöskepviselőt felhivni hogy hangosan szexel a felettelakó
Puszi
#380   2024. 11. 14. csütörtök 06:27
X Törölt felhasználó (4762125)
Amíg panelban laktunk, én is többször hallottam a szomszédokat. A lány elég hangos volt. Néha nekem is magamhoz kellett nyúlnom.
#379   2024. 11. 13. szerda 21:13
istike13 istike13
Egy régi történet jutott eszembe. Nem voltak hangosak a szomszédok de szerintem mégis ideillik. Kamasz fiú koromban mikor még a szüleimnél laktam egy 7. emeleti panel lakásban nagyon izgató dolgokat éltem át. A szobámban az ágyam mellett volt egy konnektor ami telefonkagylóként működött. A fal ki volt lyukasztva és a szomszéd család fali konnektora a túloldalon ugyanebbe a lyukba volt rögzítve. A hálószobájuk fala volt közös az én szobámmal. Fiatal pár lakott ott egy
ki
alf
sg
alf
ye
alf
rekkel
, kb. 30 évesek lehettek. Ha a fülemet az aljzathoz szorítottam még a suttogást is hallottam a szomszéd szobából smile Rendszeresen arra masztiztam, hogy éppen dugnak, a kis feleség hogy elégíti ki a férjét orálisan és közben mondogatja, hogy "élvezz a számba, kívánom a gecidet"... kb. három évig szinte a legapróbb részletekig részese voltam az intim együttléteiknek. Volt, hogy reggel cumizás után kb. fél órával együtt szálltunk be a liftbe. Biztos nem gondolta a kis fiatalasszony, hogy mindent tudok róla smile Még sok év után is feláll a farkam ha eszembe jutnak az élmények smile Régi szép lakótelepi emlékek! nyes
#378   2024. 11. 12. kedd 09:09
X Törölt felhasználó (4760283)
Kèt hete welnneshotelben voltunk Gödön.
Mi voltunk a hangos szomszédok...
#377   2024. 11. 12. kedd 07:50
X Törölt felhasználó (4740798)
Egy darabig a Marina parton laktam pesten azt az egy nagy kurvatanya többször vitatkozott a ház facebook csoportja hogy na pl előző este honnan is jött a lovaglószeánsz. Egyszer valaki a lakók közül ki is tett egy papírt a ház és emeletek skiccével amin lehetett “szavazni”, bejelőlni, hogy melyik lakó kb merről hallotta az eseményt…
(Ez egy válasz BBalint üzenetére (2024. 07. 23. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 19:48
Hello. Van ötletetek hol lehet ilyen tapasztalatokat szerezni?
#376   2024. 11. 11. hétfő 08:11
Valahogymegoldjuk Valahogymegoldjuk
A hétvégén egy ismerős párhoz látogattunk el. A házigazda későn este kiment az erkélyre cigizni, a szomszéd szintén kint volt. Beszéltek pár szót, a szomszéd viccesen megjegyezte, úgy hallja jól tellik az este. vigyor2
#375   2024. 08. 17. szombat 14:59
Im1982 Im1982
Hallottam már, hogy a szomszédban dugnak elég zavaró volt mert éjjel volt de volt olyan, hogy szintén éjjel sétáltam az utcán nyáron aztán valaki nyitott ablaknál az elsőn a panelban keféltek igen hangosan amit végighalgattam kábé 5 perc erejéig azt viszont elég viccesnek találtam
#374   2024. 07. 23. kedd 22:42
upaupa upaupa
Mondanám, hogy a szomszédunkban, mert piszok hangos a feleségem, de nincs ingatlan a szomszédban
(Ez egy válasz BBalint üzenetére (2024. 07. 23. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 23. kedd 19:48
#373   2024. 07. 23. kedd 19:48
BBalint BBalint
#372   2024. 07. 22. hétfő 21:58
Tony84 Tony84
Régebben sokszor hallottam, mikor a szomszédban szexeltek, mert a csaj (Gabriella) elég hangos volt. Mostanában sajnos nincs ilyen. :(
#371   2024. 07. 19. péntek 19:54
szeretoxxx90 szeretoxxx90
Nyaraláson a szomszéd szobában szinten magyarok voltak, kb. 50 körüliek, izgató volt hallgatni utolsó este a sajnos halk zajokat. Másnap találkoztam velük, hát én is eltöltöttem volna egy kis kellemes időt a hölggyel smile
#370   2024. 07. 08. hétfő 23:11
grabax grabax
Nos, akkor a nedvességet kibeszéltük. Most már jöhetnek a történések smile smile smile
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 23:06
Tényleg létezik, ez tény de ezt nedvesedésnek nevezni, olyan mennyiségre utal ami már nem hétköznapi
#369   2024. 07. 08. hétfő 23:06
upaupa upaupa
Tényleg létezik, ez tény de ezt nedvesedésnek nevezni, olyan mennyiségre utal ami már nem hétköznapi
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 22:36
Ez komoly? smile Bocsánat de azt még én is tudom, hogy a pasik is ugyan úgy nedvesednek. Előnedvnek hívják. Ha valaki felizgul, annak van ilyen
#368   2024. 07. 08. hétfő 22:36
Anna900 Anna900
Ez komoly? smile Bocsánat de azt még én is tudom, hogy a pasik is ugyan úgy nedvesednek. Előnedvnek hívják. Ha valaki felizgul, annak van ilyen
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 19:55
Ezeket én sem értem soha, de mindég úgy vagyok vele, hogy mások vagyunk és biztos van olyan pasi aki képes nedvesedni, attól hogy én nem

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Jostek Jostek
Nyitás ideje: 2016. 01. 03. vasárnap
Üzenetek: 447db
Utolsó üzenet: 2026. 06. 19. péntek

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!