Most hallgattem végig a volt feleségem(mellettem lakik) fűrdőszobai masztiját.4x élvezett el.Èn egyszer.
Sziasztok èn règen Anyósomat hallota mikor masztizottvolt folytatás
De jó neked…..én próbálkoztam tegnap de semmi sajna…..
(Ez egy válasz 89gez89 üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 18. csütörtök 00:32
Na végre.. ablakok nyitva és siker a szokott helyen.. őrülten izgatóak voltak a tavalyról ismert nyögések.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Na végre.. ablakok nyitva és siker a szokott helyen.. őrülten izgatóak voltak a tavalyról ismert nyögések.
Az olaszországi szálláson egy fiatal, nagyon csinos pár lakott mellettünk. Már vacsoránál feltűntek: a nő különösen dekoratív volt, a férfi pedig ugyanilyen magabiztos, harmonikus kisugárzást vitt a jelenlétükbe. A nyelvet nem beszéltük, mégis hamar kialakult köztünk egy egyszerű, kedves, néma ismeretség, ami pár pillantásból és mosolyból állt. Éjjel aztán a vékony falakon keresztül egyre inkább hallatszott, hogy odabent nagyon szenvedélyes éjszaka zajlik, és ez a közelség szinte belénk is költöztette a feszültséget.
A velem lévő hölggyel addig csak baráti, testvéri jellegű kapcsolatunk volt, legalábbis kimondatlanul. De azon az éjszakán egyetlen pillantás elég volt ahhoz, hogy mindketten ugyanarra gondoljunk. Szavak nélkül, ösztönösen egymás felé fordultunk, és abból a különös, forró hangulatból egy nagyon intenzív, mindkettőnk által mélyen megélt együttlét született.
A velem lévő hölggyel addig csak baráti, testvéri jellegű kapcsolatunk volt, legalábbis kimondatlanul. De azon az éjszakán egyetlen pillantás elég volt ahhoz, hogy mindketten ugyanarra gondoljunk. Szavak nélkül, ösztönösen egymás felé fordultunk, és abból a különös, forró hangulatból egy nagyon intenzív, mindkettőnk által mélyen megélt együttlét született.
Én is várom már a nagy meleg nyári napokat…..estefele én is portyázok hátha….
(Ez egy válasz 89gez89 üzenetére (2026. 06. 16. kedd 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 16. kedd 08:24
Én már elkezdtem a portyázást, de akik előtt hallgatózni szoktam, ők egyelőre csukva tartják az ablakot, úgyhogy várom nagyon a kánikulát.. egyre türelmetlenebbül
A hőség közeledtével a mi szomszédaink is örülhetnek majd XD
Vasárnap este viszont szerencsém volt, megyek az utcán és egyszer csak az ablakból: “igen, igen, aztakurvaaa..” és egy hatalmas sikoly. Sajnos csak eddig tartott de erre a pár másodpercre órákig vertem otthon..
(Ez egy válasz Spriccelő üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 17:26
Sziasztok
Lassan jön a nyár…ablakok nyitva,esti nagy séta a tömbök között….hallott már valaki idén valami jót?☺️
Lassan jön a nyár…ablakok nyitva,esti nagy séta a tömbök között….hallott már valaki idén valami jót?☺️
Én már elkezdtem a portyázást, de akik előtt hallgatózni szoktam, ők egyelőre csukva tartják az ablakot, úgyhogy várom nagyon a kánikulát.. egyre türelmetlenebbül
(Ez egy válasz Spriccelő üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 17:26
Sziasztok
Sziasztok
Panelban lakunk és minden nap hajnal 2-3 között nagy ágy ropogás hallatszik át ami egyre intenzívebb szokott lenni.
Erre szoktam felébredni, legszivesebben át mennék.
Erre szoktam felébredni, legszivesebben át mennék.
Az én szomszédaim is elég hangosak, nyári éjszakákon, nyitott ablaknál.
Nyögött rendesen?
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 04. 17. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 17. péntek 07:48
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 04. 17. péntek 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A Szentkirályi utcában reggel 7kor nyitott ablaknál hallatszott ahogy egy lakásban nagyon-nagyon csinálják a Nőt!
Isteni reggeli kezdés volt
A Szentkirályi utcában reggel 7kor nyitott ablaknál hallatszott ahogy egy lakásban nagyon-nagyon csinálják a Nőt!
Én futár ként a belvárosban (Budapesten) este sokat hallok s látok.
Jön a jó idő, nagyon várom a nyitott ablakokat..
addig valakinek egy jó sztorija?
addig valakinek egy jó sztorija?
Nekünk is hasonló èlmènyeink voltak,sajnos ott tali nem jött össze,de majd ősszel hàtha.
(Ez egy válasz naruto88 üzenetére (2026. 02. 08. vasárnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 08. vasárnap 19:27
Tegnap éjjel a Corvinban mi már lefeküdtünk, de a szomszéd szobában a pár éjfél körül aktivizálta magát. Nagyon jól áthallatszott a hölgy minden kéjes nyögése és seggének csattogása. Nekem nagyon bejött a dolog. Sajnos hamar vége lett a menetnek. Később éjjel 2 óra felé újra egymásba találtak, amit már rég vártam és felszólalt újra a kéjes nyögdécselés és csattogás. Ettől úgy felizgultam, hogy majd szét durrant a farkam. Aznap már néhány szexen túl voltunk, de egy puncinyalásra még lecsúsztam. Reggel, ébredés után nem sokkal igyekeztünk viszonozni az éjjeli hangulatot. Egy hangosan nyögős, seggen csattogós doggyval búcsúztunk, ahol én is hangosan élveztem. Remélem nekik is tetszett legalább annyira, amit hallottak, mint nekünk az éjjel
Klassz hely!
Klassz hely!
Pfuuu tegnap este nagyon szexin nyogdecselt a szomszéd csajszi... Úgy felállt rá a farkam, hogy ki kellett vernem ☺️ izgi volt, mert a feleségem aludt közben mellettem. Kb egy negyed órát hallottam ahogy elvezkedik. Most nagyon hangos volt, és nagyon szexi. Közben az izgalom, hogy felébred a feleségem.... Ahhhhh.... Brutál nagyot élveztem
Külföldi szállodában (Prágában) szálltam meg és mondhatni nagy volt a jövés menés, nem volt a legnyugodtabb a szálloda, ami nem volt probléma számomra. Alig múlt el éjfél amikor megébredtem a szobámban és addigra már elcsendesedett a szálloda, de a nagy csendben valami érdekes hangot/hangokat véltem felfedezni.
Kicsit közelebb kerültem a falhoz és jobban figyeltem, nem mást hallottam mint a szomszéd szobából át szűrődő hangokat, amint a szomszéd szobában szeretkezik egy pár..
Igazán izgató volt, egészen jól lehetett hallani a szeretkezésüket, a csaj végig nagyon izgatóan nyögött, nem volt az a nagy visongás, hanem az a kéjes nyögés, a hangokból ítélve igazán élvezte a szexet a csaj. Gyakorlatilag végig hallottam a szeretkezésüket, és az élvezésüket. . .
aztán ahogy zuhanyoztak a szex után aztán beszélgettek.
Számomra igen izgalmas és egyben izgató volt ezt átélni., teljesen véletlen alakult így, de felejthetetlen élmény volt.
Kicsit közelebb kerültem a falhoz és jobban figyeltem, nem mást hallottam mint a szomszéd szobából át szűrődő hangokat, amint a szomszéd szobában szeretkezik egy pár..
Igazán izgató volt, egészen jól lehetett hallani a szeretkezésüket, a csaj végig nagyon izgatóan nyögött, nem volt az a nagy visongás, hanem az a kéjes nyögés, a hangokból ítélve igazán élvezte a szexet a csaj. Gyakorlatilag végig hallottam a szeretkezésüket, és az élvezésüket. . .
aztán ahogy zuhanyoztak a szex után aztán beszélgettek.
Számomra igen izgalmas és egyben izgató volt ezt átélni., teljesen véletlen alakult így, de felejthetetlen élmény volt.
Tegnap éjjel a Corvinban mi már lefeküdtünk, de a szomszéd szobában a pár éjfél körül aktivizálta magát. Nagyon jól áthallatszott a hölgy minden kéjes nyögése és seggének csattogása. Nekem nagyon bejött a dolog. Sajnos hamar vége lett a menetnek. Később éjjel 2 óra felé újra egymásba találtak, amit már rég vártam és felszólalt újra a kéjes nyögdécselés és csattogás. Ettől úgy felizgultam, hogy majd szét durrant a farkam. Aznap már néhány szexen túl voltunk, de egy puncinyalásra még lecsúsztam. Reggel, ébredés után nem sokkal igyekeztünk viszonozni az éjjeli hangulatot. Egy hangosan nyögős, seggen csattogós doggyval búcsúztunk, ahol én is hangosan élveztem. Remélem nekik is tetszett legalább annyira, amit hallottak, mint nekünk az éjjel
Klassz hely!
Klassz hely!

Jostek

rebeca06