Sziasztok.Jani vagyok. Csak ma jó?
(Ez egy válasz Szexf28 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 09. szombat 17:53

Sziasztok.
Ma új csajommal keresünk estére párt.
30 as pár vagyunk 18 intimű pasi és teltebb alkatú lány.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Nyíregyházán kedves diszkrét párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Kecskeméten vagy környékén magas sexkulturával rendelkező hölgyet asszonyt keresek!!! Irj privatban ha erdekel!
Sziasztok!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
40es pár vagyunk.
Szolnokmegyèben keresünk lányt kezdő biszex hölgytagunk örömère 3as együttlèthez!
Fiút nem!!!
Helyet megoldjuk, utazni tudunk!
Az ápoltság és higiénia fontos és elvárt számunkra! Korban nem vagyunk valogatosak!
Szèp napot!
Sziasztok.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Érden fogadni tudunk.
Utazni is tudunk.
Privibe irjatok.
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral vagy lánnyal !
Sziasztok!Szívesen ismerkedünk párral vagy lánnyal mindenki örömére.
Pécsen és vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában Nőt vagy Párt keresek nálad vagy nálam minden jóra! Írj elérhetőséget és egyeztetünk!
Párokkal és Hölgyekkel szeretnénk ismerkedni szexkapcsolatra.....
Ma valaki tali Bp. +100km?

Ma este a Tisza tónál, pár,nő Poroszló,Sarud,Tiszanána autós kaland..
Sexpartnerem keresném most reggel!Bp.!Hely ok!
Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Bisex párral ismerkednénk!!!
Sexpartnerem keresném most reggel!Bp.!Hely ok!
Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.Helyem van,szállás is megoldható!Pestmegye!
Sziasztok. Ma este éjszaka fehérváron vagyok. Szívesen ismerkednék párral. Hölgyel.
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Sziasztok! Keresünk párommal LÁNYT harmadik beszállónak mindenki örömére
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása