Párok - lányok és srácok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bi és hetero párok vágyira egy harmadik

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1146   2023. 03. 31. péntek 22:01
Movie Movie
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
#1145   2023. 03. 29. szerda 12:19
Bdboy92 Bdboy92
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel wink
#1144   2023. 03. 29. szerda 11:18
Házibarátot1988 Házibarátot1988
De kár hogy messze laksz!
#1143   2023. 03. 29. szerda 06:29
Macifiu85 Macifiu85
Párt vagy nöt
PÁrt vagy nöt keresek a 4es ut mentén Karcagtol Szolnoki holnap 10és 14 között hely szükséges támogatás ok.
Férfi bi ok.
#1142   2023. 03. 28. kedd 11:17
kezdoparpárt kezdoparpárt
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
#1141   2023. 03. 28. kedd 10:21
kandaul kandaul
Sziasztok!

Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
#1140   2023. 03. 27. hétfő 17:05
Somogyipár3951 Somogyipár3951
Sziasztok! Hétvégére 40 es párt keresünk normál testalkatig
#1139   2023. 03. 27. hétfő 16:39
Kicsi79 Kicsi79
Sziasztok, kecskeméti, mindkét fél részéről biszex pàrt keresünk négyes kalandozàsokra.
#1138   2023. 03. 25. szombat 22:43
Bed boy78 Bed boy78
Asszonyok lányok párok?
#1137   2023. 03. 25. szombat 15:11
PárosBp PárosBp
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
#1136   2023. 03. 25. szombat 12:19
X Törölt felhasználó (4656954)
Sziasztok
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
#1135   2023. 03. 24. péntek 22:46
Movie Movie
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
#1134   2023. 03. 24. péntek 12:48
Dave82 Dave82
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
#1133   2023. 03. 24. péntek 06:53
Spartacus Spartacus
Sziasztok!Párral ismerkednék most Szombaton Berekfürdőben,fürdőzés,ismerkedés szex.magas,sportos nagy méretű pasi vagyok.
#1132   2023. 03. 21. kedd 19:27
Movie Movie
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
#1131   2023. 03. 21. kedd 07:19
Adi0204 Adi0204
Sziasztok fiatal pár vagyunk szivesen ismerkednék 50 év feleti párral egy jokis párcserére.
#1130   2023. 03. 20. hétfő 20:19
Movie Movie
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
#1129   2023. 03. 19. vasárnap 21:15
KawaTomi KawaTomi
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
#1128   2023. 03. 19. vasárnap 14:07
Keksz Elek Keksz Elek
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
#1127   2023. 03. 19. vasárnap 14:05
biboots biboots
Sziasztok! Normális ( a szó minden értelmében) párt vagy pasit keresek hosszútávú diszkrét együttlétre. Hiszem, hogy vagy, vagy vagytok valahol. Ha valaki még szereti a klasszikus ismerkedést, a kamu mentes beszélgetést, akkor várom smile

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: gabor_76 gabor_76
Nyitás ideje: 2008. 07. 11. péntek
Üzenetek: 3286db
Utolsó üzenet: tegnap 09:41

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!