35 éves egyedülálló pasi csatlakozna társbérlőnek párhoz Budapesten. Írj ha bérlőtársat kerestek, a többit megbeszéljük. Üdv, J.
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Búvóhelyem van Bp. 7.ker.-ben
Sziasztok bevállalos párt keresünk párcserés szexre.
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Sziasztok mára vagy holnapra víz szerelőt keresnénk nem nagy mello lenne fizetés természetben azzonal !
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok
Holnapra "Vasárnap" keresünk egy párt Budapest és környékén napközben talira.
Holnapra "Vasárnap" keresünk egy párt Budapest és környékén napközben talira.
sziasztok debreceni pár vagyunk lányt párt keresnénk estére helyünk van

Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.Vagy hölgyet finom játékra.
Adatlap nélkül mégis hogyan?
(Ez egy válasz Kata.Dani.30 üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 10. csütörtök 14:37

Sziasztok.
30L,34F
Párral taliznánk pénteken este nálunk pest megye.Pestől nem messze.
Csinosnak,jóképűnek mondott pár vagyunk hetero alapon.
Viber videos egyeztetés fontos.
Puszi
30L,34F
Párral taliznánk pénteken este nálunk pest megye.Pestől nem messze.
Csinosnak,jóképűnek mondott pár vagyunk hetero alapon.
Viber videos egyeztetés fontos.
Puszi
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok párhoz csatlakoznèk 3.nak ma este Budapesten vagy Pest megye utazni tudok
Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.Vagy hölgyet finom játékra.
Sziasztok!
Ma este párral huncutkodnánk Budapest és 50km körzetben. ÉRD privibe
Ma este párral huncutkodnánk Budapest és 50km körzetben. ÉRD privibe
Szentendrén lakunk, 50-es párként keresünk...
Sziasztok szombaton napközbeni talira keresünk Miskolc vagy Eger
Sziasztok
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.
Pénteken napközben szívesen találkoznék Lánnyal, Páral
Heteró alapon Budapest és környékén.Állandó partnert keresek.