Írtam
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 13:09

Fiatal max 25, bi lányt vagy bi srácot keresünk 3 napos nudis program hoz ha érdekelnek a részletek írj privátban
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
sziasztok nyiregyen bi lezbi lányt keresünk feleségemnek max 20éves korig párom telt 42éves óriási intimekkel mell nuni....sub csajok előnyben
Szigetszentmiklós,Csepel?
Sexpartnereim keresném most!
Hely kell!
Sexpartnereim keresném most!
Hely kell!
Mi is keresünk de sehol semmi belevaló csaj. Nem jártok felénk? hely van.
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2023. 08. 15. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 08:25

Biszex hölggyel bővítenénk összeszokott hármasunkat. Helyünk van Szekszárd mellett. A héten bármelyik nap megfelel. Fotózni, videózni is szeretünk saját célra.
Fiatal max 25, bi lányt vagy bi srácot keresünk 3 napos nudis program hoz ha érdekelnek a részletek írj privátban
Sziasztok! Svábhegy, Normafa környékén autós kaland, kukkolás esetleg cuckold? Hölgyek? Párok?
Sziasztok
Van Szegeden olyan pár /fiatal pasi aki a jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra a ligetbe egy 40 es párhoz, vagy esetleg bent a fesztiválon.... Privat üzi
Van Szegeden olyan pár /fiatal pasi aki a jövőheten induló SZIN első napja után csatlakozna egy közös játékra a ligetbe egy 40 es párhoz, vagy esetleg bent a fesztiválon.... Privat üzi
Holnap azaz szerda estére keresünk párt vagy lányt. Nagykanizsa.
Sziasztok. Nő vagy pár, akinek lenne kedve hétköznap kora este találkozni??
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Biszex hölggyel bővítenénk összeszokott hármasunkat. Helyünk van Szekszárd mellett. A héten bármelyik nap megfelel. Fotózni, videózni is szeretünk saját célra.
Sárvár és környékén hölgyet vagy párt keresek heteró alapon
35 éves egyedülálló pasi csatlakozna társbérlőnek párhoz Budapesten. Írj ha bérlőtársat kerestek, a többit megbeszéljük. Üdv, J.
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Búvóhelyem van Bp. 7.ker.-ben
Sziasztok bevállalos párt keresünk párcserés szexre.
Sziasztok!

Sziasztok mára vagy holnapra víz szerelőt keresnénk nem nagy mello lenne fizetés természetben azzonal !
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.