Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!BP.,és környéke!
Sziasztok!
Eger-Miskolc térségében szilveszterező párral kalandoznánk….
Eger-Miskolc térségében szilveszterező párral kalandoznánk….
Kecskeméti hetero párral ismerkednék! Vékony, sportos hölgytaggal kortól függetlenül. Perverziókra nyitott vagyok. Üzenetben keressetek kérlek!
Sziasztok! Szilveszteri bulihoz keresünk párokat egy kis gabalyodáshoz.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok pár aki talizna vagy nagy méretú ffi késö este?
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék, az sem hàtràny ha a pàr férfi tagja bi vagy nyitott ilyesmire, ami igazàból az orálnàl ki is merül!
Utazàs megoldható!

sziasztok szilveszterre keresnénk másik párt , ismerkedésre bulira szexre ha magatokra ismertetek írjatok ránk
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk. Csak mail
Sziasztok pár a közelböl aki ismerkedne találkozna ma késö este?
sziasztok szilveszterre keresnénk másik párt , ismerkedésre bulira szexre ha magatokra ismertetek írjatok ránk
Sziasztok. Tudom, hogy extra extrém, de egyedül vagyok ma. hölgy vagy pár? (helyem van)
Sziasztok! Ünnepeket nézve lenne hölgy vagy pár aki(k) egy pasi társaságát keresné(k)
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!Hely ok!BP.!
Sexpartnereim keresném ma de.!Hely ok!BP.!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok! Szeretnék egy dupla orrot, azaz dupla orált. Ahogy szájjal és kézzel ketten egyszerre elégítenek ki. Két hölgy a keresett fél, viszont ha , feltételesen egy pár akadna amelynek férfi tagja Bi, nem zárkózom el.