30-50 közötti párt vagy lányt keresnénk valós élményekre...
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban tartósabb dologra.
Holnap délelőtt Tatabányán a Turulnál csatangolunk. Ha esetleg... Fotó, telószám fontos.
Fiatal 23 éves srác 17-es intimmel ismerkedne hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül hetero alapon. Utazni tudok ésszerű keretek között.
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Hölgyet keresünk, mindkettőnk számára, csajos játékra és 3as gabalyodásra. Valós házaspár vagyunk kevés idővel, Dél-Dunántúlon tudunk utazni , néha fogadni is. Nem Pécsen
esetleg párt is keresünk .
ARCOT KIZÁRÓLAG KÖLCSÖNÖS WEBCAMBAN MUTATUNK!!!

ARCOT KIZÁRÓLAG KÖLCSÖNÖS WEBCAMBAN MUTATUNK!!!
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon. smile
Sziasztok! Kalocsa, Baja, Szekszárd körzetében fiatal vagy idősebb párhoz csatlakoznék. Irj privátban!
Sziasztok október 11-13 ig Demjénbe leszünk Lánnyal, párral találkoznánk . Női bi hármas, párcserès szexre keresünk.
Fiúk is írhatnak csak 30 èves kor alatt keresünk !
Fiúk is írhatnak csak 30 èves kor alatt keresünk !
ziasztok!
Hétfőn (10.07) Debrecenben töltöm az estét, helyem lesz. Szívesen látnék jó fej társaságot
Sok féle felállás lehetséges. Pár hetero vagy biszex alapon, hölgy, férfi pár, vagy kivételes esetben egyedülálló pasi (ebben az esetben azért toppon kell lenni
). Igényes, diszkrét, intelligens emberek társaságát keresem, az sem baj ha van humorotok. Nagy túlsúllyal rendelkező emberek es a sok szőrzettel megáldottak engem nem vonzanak. Én 32 éves, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, nyitott es odaadó férfi vagyok. Nálam lényeg a kommunikáció, az összhang es hogy mindenki jól érezze magát. Semmi sem kötelező es szinte bármi lehetséges, minden csak megbeszélés kérdése.
Írjatok bátran.
Hétfőn (10.07) Debrecenben töltöm az estét, helyem lesz. Szívesen látnék jó fej társaságot

Sziasztok!Ma éjszakára vagy holnap késő délutántól keresek Szombathelyen Nőt aki nagyon megkefélné felcsatolhatóval egy pasi szűz fenekét.Strap-on gyönyöreit szeretném megtapasztalni.Helyem van csak gyere és dugj meg.
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves budapesti, mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű, hellyel rendelkező párt, lányt, pasit keresünk ma késő estére mindenki mindenkivel alapon. Egyedülálló pasinál nagyobb méretet preferáljuk (min.18/5). Arcos, és intim fotót kérünk google chaten, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Természetesen mi is viszonozzuk szimpátia esetén. Ha mindenki részéről megvan az igen, még ma találkozzunk, szexeljünk. Valós pár vagyunk valós vágyakkal. Ezért kamusok, képgyűjtögetők kíméljenek!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsodban. elsősorban tartósabb dologra. Valakivel tali ma este?
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Sziasztok!
Párosunk hölgy tagjának keresünk masszőr hölgyet!
Párosunk hölgy tagjának keresünk masszőr hölgyet!
Sziasztok október 11-13 ig Demjénbe leszünk Lánnyal, párral ,fiúval találkoznánk . Női bi hármas, párcserès szexre keresünk.
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Fiatal 20as évei elején járó 17es intimmel rendelkező srác ismerkednek hetero alapon hölgyekkel és párokkal egyaránt korhatár nélkül, utazni tudok .