Sziasztok! Enyhe bi beállítottsággal keresek párokat,akikhez lehet csatlakozni.Normalis, igényes 35 éves férfi vagyok.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Kecskemét-Budapest vonalon ismerkednénk Párokkal akik komolyan is gondolják......
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 05.03.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom (hölgy) örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 35 év alatt de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Biszex crossdresserként párokhoz csatlakoznék, akár a pasi akár mindkét fél örömére. Pasikkal a "női" szerepet szeretem.
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàrral, hölgyel ismerkednék.
Nyitott, diszkrét pàrral, hölgyel ismerkednék.
Kimondottam idősebb 50-68 közötti biszex érdeklődésű nagy méretú urat keresek ,Pestmegyei igényes ápolt vékony kellemesen sportos srác vagyok.Lehetsz nős is de legyen szabad időd.Helyem van.Kövérek kérem ne.
Sziasztok! Sportos, intelligens férfiként keresek egy értelmes és csinos hölgytagú párt egy közös hétvégére Vonyarcvashegyen. Töltsük el a hétvégét közösen programokkal, kirándulással és erotikával fűszerezve.
Budapesti fuvarban is tudok segíteni.
Budapesti fuvarban is tudok segíteni.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Sziasztok! Komárom környékén valaki?
Szeretnénk Párokkal ismerkedni és végre szexelni is.
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Párként keresünk párt adatlapunk alapján.

Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok kèső dèlután Balatonalmádi erdős rèszén szeretkezunk esetleg pár aki csatlakozna vagy aki csak kukkolna!
Többi info privibe!
Többi info privibe!