Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Érzéki kényeztető masszázst élvező igényes hölgyet keresek Szabolcsban! Akár a párja jelenlétében is!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek partner(eket) Esetleg érdekes valakinek??
Sziasztok. Kecskeméten nyalnak.
Sziasztok!
Veszprém és környéke kizárólag.
A párosunk férfi tagja operatőrként venne először részt a mókába, ha minden szuper, akkor izgalmas hármas-négyes alakulhat ki.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Veszprém és környéke kizárólag.
A párosunk férfi tagja operatőrként venne először részt a mókába, ha minden szuper, akkor izgalmas hármas-négyes alakulhat ki.
Párként ,férfit és/vagy párt keresünk, minden lehetséges mókára.
Hellyel nem rendelkezünk, ahol fogadni is tudnánk, így a jelentkezőnek kell, hogy legyen.
50 alattiakat keresünk, csak férfi jelentkező esetén 17+-os méretet szeretne a hölgy.
Az együtt töltött időről, minden esetben saját részre videót készítünk, ez alapfeltétel, ez egy házibarátunkkal évek óta jól működik, de sajnos messzire költözik. Mi 40 közeliek vagyunk, Veszprém 30km-es körzetén belül utazunk, nagyon kedvező esetben Székesfehérvárra.
Fontos a diszkréció, tehát, ha nincs képküldés az első üzenet után.
A cuckold is izgalmas számunkra, csak férfi jelentkező esetén szóba jöhet, ha minden klappol.
Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Sziasztok!
Párt keresek tartósabb kapcsolatra, Bp és környékén. Bi alapon.
Párt keresek tartósabb kapcsolatra, Bp és környékén. Bi alapon.
Sziasztok!
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Ma estére keresünk adatlapunknak megfelelő biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Szeretnénk kérni,hogy figyelmesen olvassàtok az oldalunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek
!!
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek
!!
Sziasztok!
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Ma este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Szívesen fogadok jó fej, csinos párt, hölgyet, transzneműt, esetleg férfi párt. Minden felállás érdekes lehet, csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy jól érezzük magunkat! Én 34 éves, 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, nyitott férfi vagyok.
Parhoz csatlakoznek!
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Kortól függetlenül ismerkednék hölgyekkel ,parokkal
Sziasztok! 50éves pasi vagyok, idősebb pàrhoz csatlakoznék, mindenki örömére.
Sziasztok lányok! Mi a formás mellekre gerjedünk. Simogatnánk izgatnánk. Ha épp nem vágysz aktusra, benned lüktető falloszra de egy kis izgalom pezsgés jól esne könnyed beszélgetés mellett ehy intelligens párral akkor keress meg minket.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok
Lányt/hölgyet keresek Csongrád Vármegyéből magam illetve társam részére
Lányt/hölgyet keresek Csongrád Vármegyéből magam illetve társam részére
Sziasztok! Fiatal Magyar párral ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből! Sajnos hellyel nem rendelkezünk.....
Sziasztok!
Bp és környékén keresek párt!
Nem egy alkalomra keresek, tartalmasabb kapcsolat a cél. Bi alapon.
Bp és környékén keresek párt!
Nem egy alkalomra keresek, tartalmasabb kapcsolat a cél. Bi alapon.

gabor_76

MPicur