Adatlapunk alapján szexpartnereket keresünk. Az esetleges megkereséseket privát üzenetben várjuk.
Köszönjük a figyelmet.
Manna és Roli
Köszönjük a figyelmet.
Manna és Roli
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten
Ha érdekel írj
Helyem van
Ha érdekel írj
Helyem van
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Gang-Bangre keresünk fiatal fiúkat 45 éves feleségnek! Minimum 3 pasi! Egy magadba ne is írj csak ugy ha van haverod akivel jönnél! Budapesten!
Sziasztok!
Ma estére szívesen találkoznánk egy csinos, fiatal párral egy kellemes, jó hangulatú este eltöltésére.
Budapestről indulunk, és körülbelül 100 km-es körzetben tudunk utazni.
Ha szimpatikusak vagyunk, írjatok privátban!
Ma estére szívesen találkoznánk egy csinos, fiatal párral egy kellemes, jó hangulatú este eltöltésére.
Budapestről indulunk, és körülbelül 100 km-es körzetben tudunk utazni.
Ha szimpatikusak vagyunk, írjatok privátban!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Egy párhoz csatlakóznék, kicsi farkamat, csak szopatnám partiban
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Kicsi farkamat kellene jó keményen leszopni
Aranyos kicsi farkam van szereted?
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Szopnék Kecskeméten
Helyem van
Írj
Helyem van
Írj
Sziasztok!
Ma, holnap szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!
Üdv,
L,H
Ma, holnap szívesen találkoznánk fiatal csinos párral, hölggyel Sümegen! Szóló pasit nem keresünk!
Üdv,
L,H
Sziasztok szombaton Bp szívesen találkoznánk hozzánk illő párokkal nem csak kávézásra ZsuTi
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!4.-13.ker.
Sexpartnereim keresném ma napközben!4.-13.ker.
Sziasztok. Szombat estére keresünk bevállalós HÖLGYET. Ha van kedved egy édeshármashoz,akkor írj nekünk. Utazás nem gond,de helyünk is van
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Szeretoi par 30-50 kozotti, budapesti hellyel rendelkezo biszex pasit keres hetkoznapra…elony a szep meret es az edging tapasztalat
Uzenetben irj whatsappot, vibert vagy google chat elerhetoseget
Uzenetben irj whatsappot, vibert vagy google chat elerhetoseget
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.

gabor_76

Ghost64