Masszázsra, adatlapomnak megfelelően keresek partnereket!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok csütörtökön ki lesz gárdonyi nudin?????
Sziasztok
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok van itt pár, lány Balatonberényi nudista kempingbe???
Sziasztok 08.17-21 Bp n leszünk, kirándulunk az esti óráinkra még nincsen program szívesen ismerkedünk párokkal adatlapunk szerint esetleg 20++ fiukkal.
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 55/180/85
Ma kora délutánra keresek lányt aki orálisan kényeztetne, hálás lennék cserébe
Sziasztok! Augusztus 29-re keresek hölgyet párt egész estés vadkalandra
Sziasztok!
Hétfő és kedd Egerszalókon vagyunk.Ki látogatna meg minket egy pohár borra?Jakuzzi is van. wink
Üzenet módosítása
Hétfő és kedd Egerszalókon vagyunk.Ki látogatna meg minket egy pohár borra?Jakuzzi is van. wink
Üzenet módosítása
Sziasztok
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok,kukkolható párt keresek ma este
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt,vagy 30-65 éves nőt keresek állandó sex kapcsolatra.
Sziasztok. Fiatal kedves pár vagyunk párcseréhez keresünk párt. Fotók infók adatlapunkon
Keresek kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra olyan párt, akik szeretnék megélni titkos álmaikat, vágyaikat.. kipróbálni mindazt, amit idáig eddig talán soha.. Nyitott, a Nőt tisztelő hetero férfiként kereslek benneteket, ha szeretnétek kitörni a hétköznapokból, ha csak kíváncsiak vagytok és kalandoznátok, gyengéd érintésekre, kényeztetésre vágytok.. vagy esetleg a másik véglet izgat benneteket, milyen finoman kiszolgáltatottnak lenni és így élvezni a testiség adta örömöket. Ha szeretitek az adok/kapok játékokat, hölgyként szeretnél szexi fehérneműben igazán dögös lenni, esetleg izgatna, hogy olyan helyen helyen szexelj, ahol esetleg megláthatnak.. akkor szívesen olvasnám válaszotokat, vágyaitokat.. Az élet számtalan örömöt rejteget még, amit szívesen megmutatnék nektek.. ha úgy érzed, hogy idáig nem mindent próbáltál ki, de szívesen megélnéd azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
ha úgy érzitek, hogy idáig nem mindent próbáltatok ki, de szívesen megélnétek azt is, ami nem feltétlenül hétköznapi...
Olyan lányt, lányokat keresek, akik szeretik magukat nyaliztatni minden lyukacskába élvezésig!
30 éves heteroként Vác-veresegyház vonalon keresek kalandot, illetve minden jót, megláajuk mi sül ki belőle.

gabor_76