jaaaaaaah...majd a kis nőcskéje, az az aranyos triple sec...na majd azt pisilje szájba
(újabb idézet volt) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:00

(újabb idézet volt) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Ki mondta, hogy a pisiszex közben te pisilnél?
És ha azt kéri, hogy az arcodra, melledre, szádba pisiljen?
És ha azt kéri, hogy az arcodra, melledre, szádba pisiljen?
Ki mondta, hogy a pisiszex közben te pisilnél?
És ha azt kéri, hogy az arcodra, melledre, szádba pisiljen? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:59
És ha azt kéri, hogy az arcodra, melledre, szádba pisiljen? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek közül a pisiszex távol áll tőlem, de fájdalmat nem okozna, tehát simán lecsorgatnám...a többi nem lenne probléma...apropos...végeztem egy felmérést férfiismerőseim között a szopás-lenyelés kérdéskörben, és elég elkeserítő az eredmény...a nők nagyon nagy része ízekre hivatkozva nem nyeli le...és egy kis részük be sem kapja...huh
ezek közül a pisiszex távol áll tőlem, de fájdalmat nem okozna, tehát simán lecsorgatnám...a többi nem lenne probléma...apropos...végeztem egy felmérést férfiismerőseim között a szopás-lenyelés kérdéskörben, és elég elkeserítő az eredmény...a nők nagyon nagy része ízekre hivatkozva nem nyeli le...és egy kis részük be sem kapja...huh
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:51

Nemtom, de pl. van, aki undorodik attól, hogy a szájába élvezzenek, sőt van olyan nő is, aki még szopni sem hajlandó. Van, aki elborzad, ha pisiszexre kérik. Van, akit hányinger kerülget arra a gondolatra, hogy seggbedugják. Van, aki nem akarja a hármasszexet.
Stb, stb, stb.
Válassz, vagy gondolj ki másikat! :-)
Stb, stb, stb.
Válassz, vagy gondolj ki másikat! :-)
Csak amióta itt felavattátok a bárt, megszentségtelenítettétek Joe hathatós közremüködésével a bárpultot és a Főúrral leszereltettétek a féllábú bárszékekről az ülőkét! :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:45

Te mióta iszol ennyit?
Nemtom, de pl. van, aki undorodik attól, hogy a szájába élvezzenek, sőt van olyan nő is, aki még szopni sem hajlandó. Van, aki elborzad, ha pisiszexre kérik. Van, akit hányinger kerülget arra a gondolatra, hogy seggbedugják. Van, aki nem akarja a hármasszexet.
Stb, stb, stb.
Válassz, vagy gondolj ki másikat! :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Stb, stb, stb.
Válassz, vagy gondolj ki másikat! :-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
például mi? mi lehet az, amit én nem tennék meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:44

Én megteszem neki, kivéve, ha nagy testi fájdalommal jár. Nem akarom, hogy mástól kapja meg. Ha nagy testi fájdalommal járó dologra vágyik, akkor elkábítom és pszichiáterhez viszem.
Te mióta iszol ennyit?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:42

Hát ez vajon így van-e? Erre azért most "legurítok" még egy fehér vermutot... :)))
Én megteszem neki, kivéve, ha nagy testi fájdalommal jár. Nem akarom, hogy mástól kapja meg. Ha nagy testi fájdalommal járó dologra vágyik, akkor elkábítom és pszichiáterhez viszem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez vajon így van-e? Erre azért most "legurítok" még egy fehér vermutot... :)))
Ha valami nincs kedvedre, az alábbi tanács esetleg megfontolandó:
"Ha asszonnyal hálsz, és hajlamot érzel rá,
végezd el többször is férfiúi teendőidet, de
légy óvatos, nehogy túlzásba vidd, mert nagy
igazság rejlik a következő szavakban:
"Aki a szerelem játékát kedvtelésből űzi,
saját vágyait töltendő, az alapos és tartós
gyönyöröket él át, de aki csak a másik
kielégítésére teszi, az ellankad, minden vágya
elszáll, és végül képtelenné válik az
egyesülésre." Ez azt jelenti, hogy a férfi,
ha kedve tartja, átadhatja magát a szerelmi
játéknak a vérmérsékletének megfelelő hévvel
és a számára legalkalmasabb időben, s nem
kell attól tartania, hogy erejét veszti,
ha élvezeteit csakis a nő iránti vágy vezérli
és szabályozza. De az, aki szerelmeskedéseivel
csupán a kedvese vágyait igyekszik kielégíteni,
és erejét meghaladó dolgokra vállalkozik, az
a saját érdekei ellen cselekszik és egészségét
veszélyezteti."
"Ha asszonnyal hálsz, és hajlamot érzel rá,
végezd el többször is férfiúi teendőidet, de
légy óvatos, nehogy túlzásba vidd, mert nagy
igazság rejlik a következő szavakban:
"Aki a szerelem játékát kedvtelésből űzi,
saját vágyait töltendő, az alapos és tartós
gyönyöröket él át, de aki csak a másik
kielégítésére teszi, az ellankad, minden vágya
elszáll, és végül képtelenné válik az
egyesülésre." Ez azt jelenti, hogy a férfi,
ha kedve tartja, átadhatja magát a szerelmi
játéknak a vérmérsékletének megfelelő hévvel
és a számára legalkalmasabb időben, s nem
kell attól tartania, hogy erejét veszti,
ha élvezeteit csakis a nő iránti vágy vezérli
és szabályozza. De az, aki szerelmeskedéseivel
csupán a kedvese vágyait igyekszik kielégíteni,
és erejét meghaladó dolgokra vállalkozik, az
a saját érdekei ellen cselekszik és egészségét
veszélyezteti."
a te válaszod?
több lehetőség van:
1. levágom a farkát
2. kitépem a nyelvét
3. levágom a farkát és kitépem a nyelvét
4. kitépem a nyelvét és levágom a farkát
de igazából: ha ő fontos nekem, akkor megteszem, még akkor is, ha visszataszító...ha csak kicsit fontos, akkor elgondolkodom rajta, és lehet, hogy átengedem az élvezetet másnak...és keresek magamnak egy az ő számára visszataszító dolgot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:33
1. levágom a farkát
2. kitépem a nyelvét
3. levágom a farkát és kitépem a nyelvét
4. kitépem a nyelvét és levágom a farkát
de igazából: ha ő fontos nekem, akkor megteszem, még akkor is, ha visszataszító...ha csak kicsit fontos, akkor elgondolkodom rajta, és lehet, hogy átengedem az élvezetet másnak...és keresek magamnak egy az ő számára visszataszító dolgot (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szado-mazoról jut eszembe egy elgondolkodtató kérdés:
Tegyük fel, hogy a párod egy olyan dologra vágyik szexuálisan, amit te nagyon nem akarsz megtenni. Ő azt mondja, hogy ez egy olyan vágya, amit az életben mindenáron megvalósít, akár veled, akár nélküled. Mit teszel? Ismétlem, nagyon visszataszító számodra a gondolat, hogy megtedd.
Tegyük fel, hogy a párod egy olyan dologra vágyik szexuálisan, amit te nagyon nem akarsz megtenni. Ő azt mondja, hogy ez egy olyan vágya, amit az életben mindenáron megvalósít, akár veled, akár nélküled. Mit teszel? Ismétlem, nagyon visszataszító számodra a gondolat, hogy megtedd.
Szado-mazoról jut eszembe egy elgondolkodtató kérdés:
Tegyük fel, hogy a párod egy olyan dologra vágyik szexuálisan, amit te nagyon nem akarsz megtenni. Ő azt mondja, hogy ez egy olyan vágya, amit az életben mindenáron megvalósít, akár veled, akár nélküled. Mit teszel? Ismétlem, nagyon visszataszító számodra a gondolat, hogy megtedd. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:28
Tegyük fel, hogy a párod egy olyan dologra vágyik szexuálisan, amit te nagyon nem akarsz megtenni. Ő azt mondja, hogy ez egy olyan vágya, amit az életben mindenáron megvalósít, akár veled, akár nélküled. Mit teszel? Ismétlem, nagyon visszataszító számodra a gondolat, hogy megtedd. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

nem fog szétesni a társaság
nem kell félni, csak bátran kefélni:D:D:D:D
el sem hiszed itt már milyen szoros kötelékek vannak...és milyen szado-mazo lesz tőle minden:D:D:D:D
el sem hiszed itt már milyen szoros kötelékek vannak...és milyen szado-mazo lesz tőle minden:D:D:D:D
nem fog szétesni a társaság
el sem hiszed itt már milyen szoros kötelékek vannak...és milyen szado-mazo lesz tőle minden:D:D:D:D (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 21:24
el sem hiszed itt már milyen szoros kötelékek vannak...és milyen szado-mazo lesz tőle minden:D:D:D:D (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szabad szétesni a társaságnak hiszen olyan jól összeszoktunk és belaktuk a nappalit!

Ez jó! Én is ezt kívánom neki.
Amúgy olvastam a legutóbbi prividet.
Rögtön tudtam, hogy nem te küldted azt a levelet a fényképpel, mert soha nem írtál még ilyen stílusban.
(azt azért még megmagyarázhatná valaki, hogy amikor tőled kapok privit, miért azt írja, hogy Privát üzenet charlotte-tól, valaki megint babrálja a rendszert?)
Amúgy olvastam a legutóbbi prividet.
Rögtön tudtam, hogy nem te küldted azt a levelet a fényképpel, mert soha nem írtál még ilyen stílusban.
(azt azért még megmagyarázhatná valaki, hogy amikor tőled kapok privit, miért azt írja, hogy Privát üzenet charlotte-tól, valaki megint babrálja a rendszert?)
Nem szabad szétesni a társaságnak hiszen olyan jól összeszoktunk és belaktuk a nappalit!

néhány adalék rumcájszról...na csak hogy mindenki tisztán lásson
-Újabb adatok Csirizár vs. Rumcajsz ügyben, bár korántsem tisztázza a korábban kialakult bizonytalanságot.
-Álljon hát itt tanulságul, hogy mennek ezek a dolgok a Řáholec-erdőben.
Rumcájsz, a zsivány napsugárgyűrűt ajándékozott Mankának, amikor feleségül kérte."
-Rumcájsz a rabló
(mesejáték)
Szereposztás
Rumcájsz: Végh Zsolt
-Rumcájsz a népszerű csehszlovák anarchista rajzfilmhős
-Hogyan bánt el Rumcájsz a fölső patak molnárjával
-Rumcájsz turbó - Skoda Octavia RS
-Rumcájsz Szélvész Szarvas fenekére csap, aki Csibészkével a hátán ijedtében átgázol Mankán
-Újabb adatok Csirizár vs. Rumcajsz ügyben, bár korántsem tisztázza a korábban kialakult bizonytalanságot.
-Álljon hát itt tanulságul, hogy mennek ezek a dolgok a Řáholec-erdőben.
Rumcájsz, a zsivány napsugárgyűrűt ajándékozott Mankának, amikor feleségül kérte."
-Rumcájsz a rabló
(mesejáték)
Szereposztás
Rumcájsz: Végh Zsolt
-Rumcájsz a népszerű csehszlovák anarchista rajzfilmhős
-Hogyan bánt el Rumcájsz a fölső patak molnárjával
-Rumcájsz turbó - Skoda Octavia RS
-Rumcájsz Szélvész Szarvas fenekére csap, aki Csibészkével a hátán ijedtében átgázol Mankán

a te döntésed...tiszteletben kell tartani...de most ki a fene fogja a virgin mojitomat sékelni?...azért ha erre jársz...ugorj be
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 20:42

Törölt felhasználó (368273)

Szia. Csak, hogy tisztázzam, nem azért megyek el, mert egy pöcs szórakozik....ami lehet, hogy normális körülmények közt érdekelne, de amúgy most cseppet sem...Valami egész más oka van a döntésemnek...Mert nem csak a fórumozást akarom abbahagyni....
Ha gondolod, hívj majd fel, amikor módodban áll és elmondom, mi áll a háttérben.
Válaszolni csak azért válaszoltam most itt, mert lehet, hogy félreértettétek, miért hagyom el a "nappalit".
Az életem most nem alkalmas arra, hogy netezzek, ennyi. Puszi mindenkinek!
Ha gondolod, hívj majd fel, amikor módodban áll és elmondom, mi áll a háttérben.
Válaszolni csak azért válaszoltam most itt, mert lehet, hogy félreértettétek, miért hagyom el a "nappalit".
Szia. Csak, hogy tisztázzam, nem azért megyek el, mert egy pöcs szórakozik....ami lehet, hogy normális körülmények közt érdekelne, de amúgy most cseppet sem...Valami egész más oka van a döntésemnek...Mert nem csak a fórumozást akarom abbahagyni....
Manka már tudja-é, hogy inkognitóban Farazdakot tisztelheti Benned? :))))