ugy latom hogy ennek megint kuras lesz a vege,ha a levecskedbol kortyolok...es nem szeretnem charlottot zavarba hozni :),vagy lehet beszall o is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
De ezen a képen rumcajsz állítólagos farka volt. Ilyened csak nincs. :-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 15:43

én pedig előre szólok, hogy mindenkiről van képem, sőt priviben tartjuk a kapcsolatot, tehát velem ne is fáradjanak
van...és édes...és forró...és neked tartogattam
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 15:42

Jujjjj,annyire megfaztam a kertben...valami eross kellene, szilvale van? Amugy mindenkit szeretettel udvozlok
én pedig előre szólok, hogy mindenkiről van képem, sőt priviben tartjuk a kapcsolatot, tehát velem ne is fáradjanak
ÖTÖDIK helyen van a topic. Még 30 hsz. és utoléri az msn webkamerás szex topicot.
Tudom, hogy ez nem verseny, de jó érzés :-)))
Tudom, hogy ez nem verseny, de jó érzés :-)))
Jujjjj,annyire megfaztam a kertben...valami eross kellene, szilvale van? Amugy mindenkit szeretettel udvozlok
Üzenem annak, aki Eprecske és Rumcajsz nevében leveleket és fényképeket küldözget nekem, hogy már tudom, hogy nem az igaziak írtak nekem, úgyhogy leállhat.

Ez nem megoldás, drága!!! Mi vagyunk a barátaid. Barátok nélkül pedig rossz lenne. Léci, maradj. Eprecském, drágám! Ne menj el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:52

Törölt felhasználó (368273)

Mindenkinek legyen boldog az élete!
Isten legyen veletek!!!
És sose hazudjatok...magatoknak sem!
Befejeztem a netezést ezennel.
Isten legyen veletek!!!
AZ ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉSEK MINDENKINEK SZÓLNAK!!!
MINDENKINEK A VÁLASZÁRA KÍVÁNCSI VAGYOK
Persze most jön a hétvége és a sok munkaidőben fórumozó eltűnik egy időre, de hétfőn - reggel 8-tól - várjuk a többiek véleményét is!!!
MINDENKINEK A VÁLASZÁRA KÍVÁNCSI VAGYOK
Persze most jön a hétvége és a sok munkaidőben fórumozó eltűnik egy időre, de hétfőn - reggel 8-tól - várjuk a többiek véleményét is!!!

Mindenkinek legyen boldog az élete!
Isten legyen veletek!!!
Isten legyen veletek!!!
Szegénykém, ez durva történet. :,-(
Mondjuk ne általánosíts egy esetből, mert sokszor más a sztori vége. Van, hogy nem a nő dobja a másikat, hanem a pasi gondolja úgy, hogy a családját választja, a megszokott, bejáratott dolgokat... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:49
Mondjuk ne általánosíts egy esetből, mert sokszor más a sztori vége. Van, hogy nem a nő dobja a másikat, hanem a pasi gondolja úgy, hogy a családját választja, a megszokott, bejáratott dolgokat... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Én megválaszolhatom? Egy ideig hitegeti a nő az új "párját", h akár lehetnek egy pár is. Aztán, mikor komolyra fordul és a másik fél fülig lesz szerelmes és a férfi szerelmet is vall a hölgy akkor döbben rá, hogy válsztania kell. A nőknél pedig általában a család a fontosabb. És eldob egy akkora szerelmet, amilyen még sosem volt az életében, és vszínű sosem lesz. Én megismerkedtem egy családanyával egy játék honlapon, és így jártam. Egyik legfőbb oka ez volt annak, h különváltan élek a feleségemtől és a pici fiamtól. De erre ha lehet inkább hétfőn térjünk vissza, mert mennem kell! Kellemes hétvégét mindenkinek! ha valakit érdekel a történetem a megcsalatás kinek mit jelent topicban elolvashatja.
Üdv jövő héten folyt. köv.
Üdv jövő héten folyt. köv.
bocsi mennem is kell!
hello maci!
nincs letargia, csak elméleti kérdéseken rágódtunk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:40
nincs letargia, csak elméleti kérdéseken rágódtunk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerbusztok! Csak bekukkantottam hozzátok, de mi ez a letargikus hangulat?
Én megválaszolhatom? Egy ideig hitegeti a nő az új "párját", h akár lehetnek egy pár is. Aztán, mikor komolyra fordul és a másik fél fülig lesz szerelmes és a férfi szerelmet is vall a hölgy akkor döbben rá, hogy válsztania kell. A nőknél pedig általában a család a fontosabb. És eldob egy akkora szerelmet, amilyen még sosem volt az életében, és vszínű sosem lesz. Én megismerkedtem egy családanyával egy játék honlapon, és így jártam. Egyik legfőbb oka ez volt annak, h különváltan élek a feleségemtől és a pici fiamtól. De erre ha lehet inkább hétfőn térjünk vissza, mert mennem kell! Kellemes hétvégét mindenkinek! ha valakit érdekel a történetem a megcsalatás kinek mit jelent topicban elolvashatja.
Üdv jövő héten folyt. köv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:00
Üdv jövő héten folyt. köv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Oké, de mi van akkor, ha amikor megtalálod a másik feledet akkor kétgyerekes családanya és feleség vagy? Ez újabb durva szitu :-x
Szerbusztok! Csak bekukkantottam hozzátok, de mi ez a letargikus hangulat?
Hááát ez így is gáz. Nem hiszem, hogy bármi megérné felborítani a családi életet. Mármint, ha az egyébként működik.
Egyébként az a véleményem akinek van már 10-20 tapasztalata le kell, hogy tudja szűrni a különbségeket ffi és nő között. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:11
Egyébként az a véleményem akinek van már 10-20 tapasztalata le kell, hogy tudja szűrni a különbségeket ffi és nő között. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Félreértettél: a probléma az, hogy amikor megtalálod azt, akit igazán szeretsz, akkor már van hitvesed és gyerekeid. Tehát el kell hagynod őket, hogy kiteljesedjen az életed a másikkal. (nők esetében nem kell a gyereket elhagyni, csak a férjet)
Félreértettél: a probléma az, hogy amikor megtalálod azt, akit igazán szeretsz, akkor már van hitvesed és gyerekeid. Tehát el kell hagynod őket, hogy kiteljesedjen az életed a másikkal. (nők esetében nem kell a gyereket elhagyni, csak a férjet)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:04

Na tessék. A párom bejött az irodába és mit lát? Itt nezek 2 lánnyal mindenféle perverz dologról. Visszatérve a kérdésfelvetéshez: Ha gyerekem van fogadjon el velük együtt. Ellenkező esetben Én nehezen, vagy sehogy sem tudnám feldolgozni a múltját.
Megyek Én is. Kellemes hétvégét mindenkinek. Folyt köv a részemről hétfőn.
Na tessék. A párom bejött az irodába és mit lát? Itt nezek 2 lánnyal mindenféle perverz dologról. Visszatérve a kérdésfelvetéshez: Ha gyerekem van fogadjon el velük együtt. Ellenkező esetben Én nehezen, vagy sehogy sem tudnám feldolgozni a múltját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:00

Oké, de mi van akkor, ha amikor megtalálod a másik feledet akkor kétgyerekes családanya és feleség vagy? Ez újabb durva szitu :-x
Fúbazz, nem irigyellek :-((((
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:03

Még egy szó...én így jártam...pár napja megtaláltam a másik felemet, itt az egyik jelenlévő Hölgy személyéban....
De.... no comment!
ByE
De.... no comment!
ByE