A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1117 1118 1119 1120 1121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1764   2006. 10. 06. péntek 20:11
Katinka Katinka
Egy citromszeletes-cukroszélű kehelyből kóstolgatva a Garrone-t, olvasom:

Azt mesélik Farazdakról, a költőről, hogy egy
napon egy asszonnyal találkozott s szerelmes
pillantásokat vetett rá. Az asszony így szólt
hozzá:
- Miért nézel rám olyan vágyakozva? Még ha
ezer vulvám lenne, akkor sem lenne semmi
reményed!
- De miért? - kérdezte a költő.
- Mert nem megnyerő a külsőd - mondta -,
s amit elrejtve tartasz, az sem sokat ígér.
- Ha próbára tennél - válaszolt -, meglátnád,
hogy rejtett tulajdonságaim elfeledtetik külsőmet.
Aztán felfedte magát és látni engedte hímtagját,
amely akkora volt, mint egy kislány karja.
A látványtól szerelmi vágyra gyúlt az asszony.
A költő látta ezt és ölelni-csókolni kezdte. Az
asszony hamarosan megoldotta köntösét és
megmutatta neki vulváját, mely kupolaként
domborodott elő.
Farazdak teljesítette kötelességét és így szavalt:
Hímtagomnak hossza, mint hajadon karja,
Kerek feje mered, mindig kész a harcra.
Másfél arasz volt az, mit belé ültettem,
Mintha parázstartó lenne, hová tettem.
Aki azokra az élvezetekre vágyik, amiket
egy nő tud nyújtani, annak tökéletesen ki kell
elégítenie a nő forró ölelések iránti vágyát.
Látni fogja a gyönyörtől elalélni, s érezni,
amint vulvája átnedvesedik, méhe megduzzad,
a két magnedv pedig egyszerre folyik el.
#1763   2006. 10. 06. péntek 19:41
MmePrune MmePrune
hát hiszen látod milyen szédült tyúk módjára raktam be a sorokat, miközben veled meseneztem
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 19:40
Zaklatlak? mivé is lettem Mea Culpa
#1762   2006. 10. 06. péntek 19:40
BigJoe23 BigJoe23 VIP
Zaklatlak? mivé is lettem Mea Culpa
#1761   2006. 10. 06. péntek 19:38
MmePrune MmePrune
sajna én nem tudom, de majd küldöm ruminak, és ő intézi...adósságodat rendeznéd?:D
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 19:36
Amit neked küldtem képet azt tessék feltenni a másik helyett! wave
#1760   2006. 10. 06. péntek 19:37
WildHorse WildHorse
Amugy meg mi ez a rosszakaro képküldözgetés ki kapott kiről és milyen képet kicsit zavaros az egész?! confused
#1759   2006. 10. 06. péntek 19:36
WildHorse WildHorse
Amit neked küldtem képet azt tessék feltenni a másik helyett! wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 19:25
na evvel a férjezett nők ártatlanságát akartam bizonyítani....és azért ilyen rendezetlenek a sorok, mert joe zaklat msn-en közben...pedig én férjezett vagyok vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1758   2006. 10. 06. péntek 19:36
WildHorse WildHorse
Sziasztok!Itt vagyok, mert priviben hívtatok!:)
#1757   2006. 10. 06. péntek 19:25
MmePrune MmePrune
na evvel a férjezett nők ártatlanságát akartam bizonyítani....és azért ilyen rendezetlenek a sorok, mert joe zaklat msn-en közben...pedig én férjezett vagyok vigyor2 vigyor2 vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 19:24
- Hogyan tüzelhetnél, mikor férjed is van? -
vetette közbe Bahlúl.
- Ó, hát nem tudod, hogy egy nő éppúgy tüzel
egy férfi láttán, mint a kanca, ha csődör kerül a
közelébe - még akkor is, ha az nem a férje? A
különbség csupán annyi, hogy a kanca csak az év
egy bizonyos szakában engedi magához közel a
csődört, míg egy asszonyt mindig rá lehet venni
szerelmes szavakkal. Engem most egyformán hatalmába kerített természetem s szavaid ereje. siess hát, míg a férjem távol, mert bármikor megjöhet.
Bahlúl ekkor így szólt:- Ó, úrnőm, ágyékomban olyan fájdalmat érzek,mely megakadályoz abban, hogy fölébed kerekedjek.Légy te hát a lovas, s vedd a köntöst!
Aztán lefeküdt, ahogy a nők szoktak, s vesszeje oszlopként tört a magasba. Hamdúna felpattant a
nyeregbe, s kezei közé véve Bahlúl vesszejét,
nézegetni kezdte. Csodálattal töltötte el annak
duzzadó nagysága, s így szólt:
- Ez a csábítás ördöge, s megannyi bajnak forrása.
Ó, Bahlúl, sohasem láttam ennél hatalmasabbat!
Feszes fejét szeméremajkaihoz dörzsölte, míg
azok szólásra nem nyíltak: jer be hát! Ekkor Bahlúl megkezdte az előrenyomulást, a szultán lánya pedig lejjebb ereszkedve segített, amíg teljesen el nem tűnt a szeme elől.
- Allah bujává tette a nőket, és fáradhatatlanná
a bujálkodásban! - szólt Hamdúna, aztán olyan
táncba kezdett farával, amilyet a szita jár a nők
kezében. Ringatta magát jobbra is, balra is, előre
meg hátra. Addig lovagolt a szultán lánya Bahlúl
vesszőparipáján, míg az élvezet csúcsaira együtt el nem értek. Ebben a pillanatban a vulva úgy szívta magába a hímvesszőt, mint egy kisded anyja emlejét.
A gyönyör egyszerre árasztotta el őket, s mindketten hevesen megrázkódtak.
#1756   2006. 10. 06. péntek 19:24
MmePrune MmePrune
- Hogyan tüzelhetnél, mikor férjed is van? -
vetette közbe Bahlúl.
- Ó, hát nem tudod, hogy egy nő éppúgy tüzel
egy férfi láttán, mint a kanca, ha csődör kerül a
közelébe - még akkor is, ha az nem a férje? A
különbség csupán annyi, hogy a kanca csak az év
egy bizonyos szakában engedi magához közel a
csődört, míg egy asszonyt mindig rá lehet venni
szerelmes szavakkal. Engem most egyformán hatalmába kerített természetem s szavaid ereje. siess hát, míg a férjem távol, mert bármikor megjöhet.
Bahlúl ekkor így szólt:- Ó, úrnőm, ágyékomban olyan fájdalmat érzek,mely megakadályoz abban, hogy fölébed kerekedjek.Légy te hát a lovas, s vedd a köntöst!
Aztán lefeküdt, ahogy a nők szoktak, s vesszeje oszlopként tört a magasba. Hamdúna felpattant a
nyeregbe, s kezei közé véve Bahlúl vesszejét,
nézegetni kezdte. Csodálattal töltötte el annak
duzzadó nagysága, s így szólt:
- Ez a csábítás ördöge, s megannyi bajnak forrása.
Ó, Bahlúl, sohasem láttam ennél hatalmasabbat!
Feszes fejét szeméremajkaihoz dörzsölte, míg
azok szólásra nem nyíltak: jer be hát! Ekkor Bahlúl megkezdte az előrenyomulást, a szultán lánya pedig lejjebb ereszkedve segített, amíg teljesen el nem tűnt a szeme elől.
- Allah bujává tette a nőket, és fáradhatatlanná
a bujálkodásban! - szólt Hamdúna, aztán olyan
táncba kezdett farával, amilyet a szita jár a nők
kezében. Ringatta magát jobbra is, balra is, előre
meg hátra. Addig lovagolt a szultán lánya Bahlúl
vesszőparipáján, míg az élvezet csúcsaira együtt el nem értek. Ebben a pillanatban a vulva úgy szívta magába a hímvesszőt, mint egy kisded anyja emlejét.
A gyönyör egyszerre árasztotta el őket, s mindketten hevesen megrázkódtak.
#1755   2006. 10. 06. péntek 17:36
MmePrune MmePrune
kétségbe vagyok esve..valaki felrakott rólam egy filmet, a nyitóoldalon, nem mondanám meg hol van...de ha csak annyit írok, hogy a chat belépés felett, akkor tudnátok segíteni, hogy lehet leszedni? félek, hogy felismernek, csak annyit írok róla, hogy a címében a nevem szerepel, de azt nem írom le, mert rámismernek...köszi előre is a segítséget: szilvi
#1754   2006. 10. 06. péntek 17:01
MmePrune MmePrune
jah, ő azt mondta, hogy meg kellett védenie az anyukáját...a becsület szót én használtam csak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 16:37
nem vág témába, de le kell írnom. ma egy férfi megmentette a becsületemet.
10 éves...és az iskolában az egyik gyerek azt mondta az anyukájára, hogy buzi, meg kurva meg ilyenek...erre ő elkezdte kicsit lökdösni, a másik meg vissza, szóval kis csete-paté lett belőle...aztán jött a tanárnéni, és elővette őket...a másik azt mondta, hogy neki azt tanították: ha megütnek, akkor vissza kell adni...erre a 10 éves azt mondta, hogy: nekem apukám azt tanította, hogy verekedni nem szép dolog, de ha muszáj, akkor győzni kell...a tanárnéni elvette az ellenőrzőjüket, figyelmeztetőt kapnak...
a 10 éves azt kockáztatta, hogy az apja nem viszi el horgászni a figyelmeztető miatt, pedig nagyon szeretne menni..de hát az anyja becsületét meg kellett védenie!
....hát ő az én fiam....
#1753   2006. 10. 06. péntek 16:37
MmePrune MmePrune
nem vág témába, de le kell írnom. ma egy férfi megmentette a becsületemet.
10 éves...és az iskolában az egyik gyerek azt mondta az anyukájára, hogy buzi, meg kurva meg ilyenek...erre ő elkezdte kicsit lökdösni, a másik meg vissza, szóval kis csete-paté lett belőle...aztán jött a tanárnéni, és elővette őket...a másik azt mondta, hogy neki azt tanították: ha megütnek, akkor vissza kell adni...erre a 10 éves azt mondta, hogy: nekem apukám azt tanította, hogy verekedni nem szép dolog, de ha muszáj, akkor győzni kell...a tanárnéni elvette az ellenőrzőjüket, figyelmeztetőt kapnak...
a 10 éves azt kockáztatta, hogy az apja nem viszi el horgászni a figyelmeztető miatt, pedig nagyon szeretne menni..de hát az anyja becsületét meg kellett védenie!
....hát ő az én fiam....
#1752   2006. 10. 06. péntek 16:30
X Törölt felhasználó (21812)
Na, befejezte a kisded az uzsonnát, nem tudok mást kitalálni, hogy húzzam az időt, mennem kell :-))
Sziasztok
wave
#1751   2006. 10. 06. péntek 16:30
Hát, Mari, most ismerlek meg erről a leírásról. Emlékszel rám, én vagyok a Gizi. Együtt tetováltattuk a pinánkat, csak nekem a 4/c volt meg
vigyor5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 16:18
nagy szőrös muff, felette tetko...itt jártunk: a prohászka ottokár szakmunkásképző iskola 4. b osztálya + lefelé mutató nyíl
#1750   2006. 10. 06. péntek 16:18
MmePrune MmePrune
nagy szőrös muff, felette tetko...itt jártunk: a prohászka ottokár szakmunkásképző iskola 4. b osztálya + lefelé mutató nyíl
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 06. péntek 16:13
Írd meg priviben, hogy milyen fazonra van borotválva a puncid és hol van rajta anyajegy, mert akkor olyan képet fotosopolok a rumcajsznak :-))
#1749   2006. 10. 06. péntek 16:13
Írd meg priviben, hogy milyen fazonra van borotválva a puncid és hol van rajta anyajegy, mert akkor olyan képet fotosopolok a rumcajsznak :-))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 16:03
szíves tájékoztatásul közlöm minden eszement fasznak vigyor2 vigyor2 vigyor2 , hogy csevegtem rumcájsszal telcsin, és kibaszott jót röhögtünk...én is akarok a farkáról képet, és az én lucskos pinám képét is küldjétek el neki vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1748   2006. 10. 06. péntek 16:03
MmePrune MmePrune
szíves tájékoztatásul közlöm minden eszement fasznak vigyor2 vigyor2 vigyor2 , hogy csevegtem rumcájsszal telcsin, és kibaszott jót röhögtünk...én is akarok a farkáról képet, és az én lucskos pinám képét is küldjétek el neki vigyor2 vigyor2 vigyor2
#1747   2006. 10. 06. péntek 15:57
A szöveg semmit nem árul el, de elküldöm neked priviben.
#1746   2006. 10. 06. péntek 15:55
Olvassátok el, hogy mit írtam a HOGY MIK VANNAK topicban a 101-es hsz-ben. Szerintem elképesztő!!

Jó hétvégét mindenkinek.
#1745   2006. 10. 06. péntek 15:52
Szia Cuncus! Örülök, hogy te is betértél ide. Én most megyek, átadlak Szilvácskának, biztos vagyok benne, hogy felmelegít :-)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 06. péntek 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 15:42
Jujjjj,annyire megfaztam a kertben...valami eross kellene, szilvale van? Amugy mindenkit szeretettel udvozlok

... 1117 1118 1119 1120 1121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!