Sziasztok, én nem rövidnapos vagyok ma, hanem inkább rövid órás, mert csak kis időm van. Pedig mennyivel inkább lennék másnapos, akarom mondani rövidnapos, vagy mi is?
Na mindegy, egy biztos vad helyében nem lennék és sajnálom is érte én is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Na mindegy, egy biztos vad helyében nem lennék és sajnálom is érte én is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
elég sok aki rövidnapos mostanság!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
szeva hőfokos!
má Te is fordított műszakba vagy??? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
má Te is fordított műszakba vagy??? (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
mellesleg,nem olyan fekete az ördög,mint amilyennek lefestik...

már kezdem megszokni,nem futok világgá!

Vigyázni kell a nagymacskával
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 15:09

hinnye, de furmányos vagy
frankón mondom először nem esett le, csak amikor pille hsz-ét olvastam

mi ebbe a nehésség?
vagy nem ismerted fel a kártyalapot?
ui: nekem se rögtön esett, de utánna koppant! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 15:09
vagy nem ismerted fel a kártyalapot?
ui: nekem se rögtön esett, de utánna koppant! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

de
vok!
jóétvágyat Moncy! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

jóétvágyat Moncy! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen egy kicsit olyan didos

OK
nekem még van vagy 20 percem! (összesen) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem még van vagy 20 percem! (összesen) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
felettébb örvendezek! téjjeg tetszik?

pár percet kérek.. gyorsan ebédkézem
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)

megpróbálod még 1* átküldeni a zenét?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:51

Az is igaz... viszont az ismerősömnek egy az egybe kitörött a nyaka.. mert az öv visszatartotta az ülésbe...
Úgy hallottam hogy már tesztelik a kimondottan nőknek készített öveket..
Halálom ha bekötöm magam tuti h. lenyomja a mellemet... ha állítok vágja a hasamat... ha megint állítok az államnál van...
Halálom ha bekötöm magam tuti h. lenyomja a mellemet... ha állítok vágja a hasamat... ha megint állítok az államnál van...
különben is, ezzel nem lehet viccelődni, az emberi élet sokba kerül, én pl. több mint 2,300,000 dollárt érek. :D
I am worth $2,338,030 on HumanForSale.com
I am worth $2,338,030 on HumanForSale.com
Ezzel az övesdivel úgy vagyok mint a gumival.
Minek a rinyálás? Be kell kötni magunkat és kész. Stimmt, nőknél valamivel kellemetlenebb, de ahogy Ch is mondta, a tolószék még kényelmetlenebb.
Én egyébként azon gonoldkodtam, hogy feltalálhatnák a rükverztbe száguldó autót. Egy szélesvásznú monitor segítene a kilátásban, és ütközéseknél gyszerűen belepréselődnénk a székbe. Vagy kicsit jobban elfektetni az üléseket, mittomén.
Volt barátnőmnek sem volt szokása bekötnie magát.
Mondom; márpedig bekötöd magad, vagy fizetsz, ha bátyámat megb-szák a rendőrök. Ez nem kívánság kérdése, be kell kötni magad és kész.
Én pl. akkor érzem magam furán, hogyha nem köthetem be magam. (pl, mert nincs öv) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:54
Minek a rinyálás? Be kell kötni magunkat és kész. Stimmt, nőknél valamivel kellemetlenebb, de ahogy Ch is mondta, a tolószék még kényelmetlenebb.
Én egyébként azon gonoldkodtam, hogy feltalálhatnák a rükverztbe száguldó autót. Egy szélesvásznú monitor segítene a kilátásban, és ütközéseknél gyszerűen belepréselődnénk a székbe. Vagy kicsit jobban elfektetni az üléseket, mittomén.
Volt barátnőmnek sem volt szokása bekötnie magát.
Mondom; márpedig bekötöd magad, vagy fizetsz, ha bátyámat megb-szák a rendőrök. Ez nem kívánság kérdése, be kell kötni magad és kész.
Én pl. akkor érzem magam furán, hogyha nem köthetem be magam. (pl, mert nincs öv) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

No igen, van olyan eset, amikor az öv bajt okoz, de sokkal kisebb százalékban, mint ahogy életet ment.
Én folyton húzogatom az övet, mert engem is zavar, de soha nem kötöm ki.
Na, most már tényleg megyek, nem igaz, hogy nem bírok innen elszakadni.. :-x
it mindannyian függők vagyunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:54

Törölt felhasználó (21812)

No igen, van olyan eset, amikor az öv bajt okoz, de sokkal kisebb százalékban, mint ahogy életet ment.
valószínűleg a kormány vagy a szélvédő nem törte volna ki a nyakát!
jobban örülnél mi ha vmi ffi tartana vissza az ülésbe! :-))) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
jobban örülnél mi ha vmi ffi tartana vissza az ülésbe! :-))) (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Az is igaz... viszont az ismerősömnek egy az egybe kitörött a nyaka.. mert az öv visszatartotta az ülésbe...
Na, most már tényleg megyek, nem igaz, hogy nem bírok innen elszakadni.. :-x (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, most már tényleg megyek, nem igaz, hogy nem bírok innen elszakadni.. :-x (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)