Az is igaz... viszont az ismerősömnek egy az egybe kitörött a nyaka.. mert az öv visszatartotta az ülésbe...
Úgy hallottam hogy már tesztelik a kimondottan nőknek készített öveket..
Halálom ha bekötöm magam tuti h. lenyomja a mellemet... ha állítok vágja a hasamat... ha megint állítok az államnál van... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:49
Úgy hallottam hogy már tesztelik a kimondottan nőknek készített öveket..
Halálom ha bekötöm magam tuti h. lenyomja a mellemet... ha állítok vágja a hasamat... ha megint állítok az államnál van... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Erre mondta az oktatóm, hogy a tolószék még jobban fog gátolni...
Erre mondta az oktatóm, hogy a tolószék még jobban fog gátolni...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:46

Egy ismerősöm meg pont azért halt meg mert bevolt kötve...
De ha Keletnek visz az út azért Bp után mindig bekötöm magam... Úgy Hatvanig... akkor azért kicsit kikötöm magam mert gátol némely mozdulatokban...
De ha Keletnek visz az út azért Bp után mindig bekötöm magam... Úgy Hatvanig... akkor azért kicsit kikötöm magam mert gátol némely mozdulatokban...

Egy ismerősöm meg pont azért halt meg mert bevolt kötve...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 10:11

a biztonsági öv az életed menti meg!
szegény Kulcsár Anita is élne még ha használja!
szegény Kulcsár Anita is élne még ha használja!

vad, kivánok neked egy csinos boszorkát, aki elvarázsol, s megszabadit felesleges terhedtől

egyik surdié, másik tiéd, erdőkerülő :) vadnak mindjárt keresek valami igazán, igazán fantasztikusat :)
egyelőre nekemcééép zenét hoztam :)
aztán hozom csak a lányokat :)
(para világgá fog futni, ha megnyitja
)
aztán hozom csak a lányokat :)
(para világgá fog futni, ha megnyitja

én azon lepődnék meg ha nem örülne!
Akkor biztos ki is javítja.
Hozhatnál nekünk is lányokat.
Hozhatnál nekünk is lányokat.
A kis hazudós
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:04

nekem aszonta, h az előző közös esténkre gondolt azért oly kéjes a tekintete!

Na én lépek, a kis pösze maximális figyelmet követel. Pussz

ezen csak én vidulok, mert Neked sem sikerült a kép!
(na, ettől biztos nem fog vidulni! már megint csak munkát adok neki...)

Ennek én is örülök eez jó!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:46

bosszankodás esete áll fenn? vidulj! vidulj! vidulj!

nekem aszonta, h az előző közös esténkre gondolt azért oly kéjes a tekintete!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 28. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 14:00

Teljességgel! Látod a második képen az elégedett, kéjes arcát?
Teljességgel! Látod a második képen az elégedett, kéjes arcát?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:55

Addig míg Mankának csaptam a szelet Te lefotóztad az én lotyómat?!!!
remélem ki is elégítetted!

Addig míg Mankának csaptam a szelet Te lefotóztad az én lotyómat?!!!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne dühöngj! Árt a szépségednek.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:53

komolyan mondom a férfiak hülyék!!!
a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha

a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha