háááttt, lehet rossz lóra tettél!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:53

komolyan mondom a férfiak hülyék!!!
a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha

a 10,5 éves gyerekemet ráneveltem arra, hogy alkalomadtán egyedül intézi a saját étkeztetését...mondjuk, ha hazajön a suliból, és ebédelne...gyerek megérkezett, erre az apja feláll a fotelból, a kések megállnak a levegőben, szeme szikrákat szór, bár szerencsére nem látom, csak érzem, és kivonul a konyhába...kérdem: hova mész? erre ő: megyek a gyereknek kaját melegíteni, mert te ott ülsz a gép előtt!...hát vazze, én leszek rossz anyós??? lósz*rt, ő ront el mindent! a férfiak nem normálisak néha

Mit gondoltál Spapa, ki csinálta a képeket?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:47

jééé tegnap ennél a fánál erdőkerülő volt!
mennyivel jobb vagy Te itt!
komolyan mondom a férfiak hülyék!!!

ha már így széttetted a lábad mielőtt indulsz tedd a vállamra az egyiket had nyaljak beléd minél mélyebben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:49
Törölt felhasználó (21812)

Na akkor még egy képet elölről is, aztán mennem kell.

Na akkor még egy képet elölről is, aztán mennem kell.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:47

szóval felkínélod az aranyérvizsgálatot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:46

Jaj, Surdi, miért nem kértél inkább valami izgalmasat? Mondjuk egy pucsítást? ;)

mennyivel jobb vagy Te itt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:46
mennyivel jobb vagy Te itt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj, Surdi, miért nem kértél inkább valami izgalmasat? Mondjuk egy pucsítást? ;)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

hááát!
ez elég Vad! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:29

Pedig tényleg édi..
(javítottam, ezért töröltem a 22616-ot:mmeprune)
ez elég Vad! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig tényleg édi..
altatót!
de nem magamnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:33
de nem magamnak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Naná! Ha akarod, be is bizonyítom. Mit kérsz bizonyságul? ;)
végre meleg van a lakásban! majd megfagytam. szerencsére olyan ügyes viz-gáz-központifűtés-szerelőm van, tiz perc alatt kicserélte az elhasználódott tömitést.

seggnyaló!
pfújjjj!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
pfújjjj!

Dr. Valaki nyelvvel vizsgál. Ezt nevezem!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

azt hiszem, egyetértek :) kevés lennék vadnak :):):)
Naná! Ha akarod, be is bizonyítom. Mit kérsz bizonyságul? ;)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
nem én írtam, de akár én is írhattam volna!
engem is bírsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:27
engem is bírsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)

bírom a pasi hasonlatait, jó a szövege.

Pedig tényleg édi..
bírom a pasi hasonlatait, jó a szövege.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 12:54

Galamos Dorina levetkőzött a Playboyban, a nők sikoltozva fikázzák a fórumokon. Erre beírta egy pasi ezt:
"Levetkőzött, mert volt akit érdekelt a dolog. És ha még valagnyi lóvét is kap érte,akkor hülye lenne nem megtenni. Jól tette. A sok pasi meg otthon recskázik a lobogó melleire. Ez volt a cél,fogy az újság,dől a lé. A Pély Barna meg tutkóra nem az esze miatt van vele. Gondolom a csaj úgy szopik mint a 3 napos kismalac,és közben szív mint Concord mögött a légörvény. Szerintem úgy dug mint a gép,és egy faszinak ez sokat jelent,legyen az Péló Barba vagy akárki. A szexet nem iskolában tanítják,az ösztönből jön. Volt olyan nőm aki 4 nyelven beszélt,volt vagy 3 diplomája,aztán dugás közben meg kellett ráznom,mert azt hittem elaludt. Merev volt mint Lilu anyja az Anktartiszon. A másik véglet meg,hogy voltam ostoba nővel,de az meg úgy elrendezte a farkamat,hogy megdagadt mint öregmuter macskája mikor véletlenül bezárták a kolbászfüstölőbe. Szóval az ágyban már nem az esze számít,és tény ami tény,egyszer megkóstolnám én is Dorina reggelijét.... "
"Levetkőzött, mert volt akit érdekelt a dolog. És ha még valagnyi lóvét is kap érte,akkor hülye lenne nem megtenni. Jól tette. A sok pasi meg otthon recskázik a lobogó melleire. Ez volt a cél,fogy az újság,dől a lé. A Pély Barna meg tutkóra nem az esze miatt van vele. Gondolom a csaj úgy szopik mint a 3 napos kismalac,és közben szív mint Concord mögött a légörvény. Szerintem úgy dug mint a gép,és egy faszinak ez sokat jelent,legyen az Péló Barba vagy akárki. A szexet nem iskolában tanítják,az ösztönből jön. Volt olyan nőm aki 4 nyelven beszélt,volt vagy 3 diplomája,aztán dugás közben meg kellett ráznom,mert azt hittem elaludt. Merev volt mint Lilu anyja az Anktartiszon. A másik véglet meg,hogy voltam ostoba nővel,de az meg úgy elrendezte a farkamat,hogy megdagadt mint öregmuter macskája mikor véletlenül bezárták a kolbászfüstölőbe. Szóval az ágyban már nem az esze számít,és tény ami tény,egyszer megkóstolnám én is Dorina reggelijét.... "
Teeeeeee!
elveszettt!
Teeeeeeeeee!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:24
nekem nincs aranyerem, ha nem hiszed, járj utána ;)
elveszettt!
Teeeeeeeeee!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem nincs aranyerem, ha nem hiszed, járj utána ;)