ne add fel!
Őt kéne a bogyói elhagyására bírni!
Azt mondtan korábban nagyon jó volt! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 13:24
Őt kéne a bogyói elhagyására bírni!
Azt mondtan korábban nagyon jó volt! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

.osan....
Más: Dorina eccer nyilatkozta vhol, hogy bulin k..vára brúgott és barnus hazavitte levetkőztette, közben meg is dugta..szal valóban nem az eszéért szereti...
Nejem is x nyelven beszél, de az ágyban 0....
Más: Dorina eccer nyilatkozta vhol, hogy bulin k..vára brúgott és barnus hazavitte levetkőztette, közben meg is dugta..szal valóban nem az eszéért szereti...
Nejem is x nyelven beszél, de az ágyban 0....
utánna? vagy benne(d)?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem nincs aranyerem, ha nem hiszed, járj utána ;)
Törölt felhasználó (21812)

én is meg szeretnék róla győződni!!!!!
nyelvvel lehet? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nyelvvel lehet? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

.osan....
Nejem is x nyelven beszél, de az ágyban 0.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem is x nyelven beszél, de az ágyban 0.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem nincs aranyerem, ha nem hiszed, járj utána ;) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez még akkor kemény lessz pláne ha édespille nem áll kötélnek .Szegény akkor számolhat tovább
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

ha jól emléxem 61nél!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 02. 28. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
miért hol tart már?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 11:55

a 100. napon oda kell adnod magad Neki!
Te jó ég! Vad belegondoltam és elkezdtek fájni a heréim!
Galamos Dorina levetkőzött a Playboyban, a nők sikoltozva fikázzák a fórumokon. Erre beírta egy pasi ezt:
"Levetkőzött, mert volt akit érdekelt a dolog. És ha még valagnyi lóvét is kap érte,akkor hülye lenne nem megtenni. Jól tette. A sok pasi meg otthon recskázik a lobogó melleire. Ez volt a cél,fogy az újság,dől a lé. A Pély Barna meg tutkóra nem az esze miatt van vele. Gondolom a csaj úgy szopik mint a 3 napos kismalac,és közben szív mint Concord mögött a légörvény. Szerintem úgy dug mint a gép,és egy faszinak ez sokat jelent,legyen az Péló Barba vagy akárki. A szexet nem iskolában tanítják,az ösztönből jön. Volt olyan nőm aki 4 nyelven beszélt,volt vagy 3 diplomája,aztán dugás közben meg kellett ráznom,mert azt hittem elaludt. Merev volt mint Lilu anyja az Anktartiszon. A másik véglet meg,hogy voltam ostoba nővel,de az meg úgy elrendezte a farkamat,hogy megdagadt mint öregmuter macskája mikor véletlenül bezárták a kolbászfüstölőbe. Szóval az ágyban már nem az esze számít,és tény ami tény,egyszer megkóstolnám én is Dorina reggelijét.... "
"Levetkőzött, mert volt akit érdekelt a dolog. És ha még valagnyi lóvét is kap érte,akkor hülye lenne nem megtenni. Jól tette. A sok pasi meg otthon recskázik a lobogó melleire. Ez volt a cél,fogy az újság,dől a lé. A Pély Barna meg tutkóra nem az esze miatt van vele. Gondolom a csaj úgy szopik mint a 3 napos kismalac,és közben szív mint Concord mögött a légörvény. Szerintem úgy dug mint a gép,és egy faszinak ez sokat jelent,legyen az Péló Barba vagy akárki. A szexet nem iskolában tanítják,az ösztönből jön. Volt olyan nőm aki 4 nyelven beszélt,volt vagy 3 diplomája,aztán dugás közben meg kellett ráznom,mert azt hittem elaludt. Merev volt mint Lilu anyja az Anktartiszon. A másik véglet meg,hogy voltam ostoba nővel,de az meg úgy elrendezte a farkamat,hogy megdagadt mint öregmuter macskája mikor véletlenül bezárták a kolbászfüstölőbe. Szóval az ágyban már nem az esze számít,és tény ami tény,egyszer megkóstolnám én is Dorina reggelijét.... "
Vaddal vigyázz! mert amennyi anyagot összegyűjtött abból nem "hólabda" lenne, hanem egyenesen lavina!
kelletek oda többen is a 100. napon!
kelletek oda többen is a 100. napon!
Ha Veled csinálnék valamit, az nem fájna:-)
a 100. napon oda kell adnod magad Neki!
nem érvényes kinevetni leégett pilláim miatt!
ott lakom, ahol mmeprunehpADMIN. na, nem egy házban, azt egyikünk sem élné túl!
charlotte? fogalmam sincs. gyermekezik gondolom. anyákat nem hagynak gyermekek gégézni! a gyermekek egyben erkölcsrendészként is működnek. :)
vad! csinálj már valamit magaddal! már nekem fáj!!!

ott lakom, ahol mmeprunehpADMIN. na, nem egy házban, azt egyikünk sem élné túl!

charlotte? fogalmam sincs. gyermekezik gondolom. anyákat nem hagynak gyermekek gégézni! a gyermekek egyben erkölcsrendészként is működnek. :)
vad! csinálj már valamit magaddal! már nekem fáj!!!
persze-persz Édes, mert a pilléje leéget! :-)))
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
fel!
de nem a géptől!
lotyókámmal mifene van má megint? mit tudsz felőle?
te isten bizony szenilis vok! napok óta azon gondolkodom, h te hol is lax? pedig már megbeszéltük.
de nem a géptől!
lotyókámmal mifene van má megint? mit tudsz felőle?
te isten bizony szenilis vok! napok óta azon gondolkodom, h te hol is lax? pedig már megbeszéltük.
Nekem elég lenne egy Hölgy is...
Mondjuk.....Édes? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 10:44
Mondjuk.....Édes? (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolj bel:
Szilva, Moncy, Pille; Kátya; Bildi; az én Lotyókám;
lányok kimaradt valaki?
ja ott lessz veletek Valaki!
aki elég Vad lesz! gondoljatok bele 100 nap után mennyit összegyűjt Neketek!
lányok kimaradt valaki?
aki elég Vad lesz! gondoljatok bele 100 nap után mennyit összegyűjt Neketek!
na, megérkeztem. gyors voltam, gyors voltam?
látom surdi, te is felkeltél :)

látom surdi, te is felkeltél :)
Gondolj bel:
lányok kimaradt valaki?
aki elég Vad lesz! gondoljatok bele 100 nap után mennyit összegyűjt Neketek! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
lányok kimaradt valaki?
aki elég Vad lesz! gondoljatok bele 100 nap után mennyit összegyűjt Neketek! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Surdi! Te sejtesz valamit!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 28. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 10:16

valld be a 100ra gyúrsz! a nappalis csajok miatt!
biz isten én is megtenném, ha a 100. napon mindegyik enyém lenne!
biz isten én is megtenném, ha a 100. napon mindegyik enyém lenne!

az 5. képen a Te aranyered van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 28. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 28. szerda 09:27

Kellemes napot mindenkinek!
Pusziiii
Pusziiii