Szia, vigyázz, ha nem használod a Nod32-őt, hamarosan kis vadcsikók nyerítik be a zengő rétjeidet! :))))
(Apropo: letöltötted a vírusírtót?)
(Apropo: letöltötted a vírusírtót?)
Egészen átfagytam a temetőben, jólesne most egy stampedli JW... Főúr...azazhogy ,,,,Ki van itt? Huhhh, be félelmetes ez a nappali! Mentem!
szia katinka.
természetesen rajta van a nod a gépen. megy is az internet :) kihalt ma a nappali, ne is várj semminemű kiszolgálást.
természetesen rajta van a nod a gépen. megy is az internet :) kihalt ma a nappali, ne is várj semminemű kiszolgálást.
és még mindig kihalt...
munkaidőben bezzeg mindenki itt van!
munkaidőben bezzeg mindenki itt van!
Jo reggelt, forro kavet!
jóregg!
látod, ha drogoznál, akkor tudnád, hogy hol kell szúrni
egyébként a volt főnökömhöz kijárt a férjem exfelesége vért venni...az a két méter magas tekintélyes ffi ott feküdt a kanapén fehérre vált fejjel, elhaló hangon, amíg ezt a komoly beavatkozást elvégezték rajta
...szóval rumi keríts egy lóbaszó szőke spinét (melyik filmből idéztem?), aki megszúr, vagy lecsapol
jaj, azért szeretlek ám, mert gonoszkodom kissé:D:D:D:D:D:D:D
látod, ha drogoznál, akkor tudnád, hogy hol kell szúrni
egyébként a volt főnökömhöz kijárt a férjem exfelesége vért venni...az a két méter magas tekintélyes ffi ott feküdt a kanapén fehérre vált fejjel, elhaló hangon, amíg ezt a komoly beavatkozást elvégezték rajta
...szóval rumi keríts egy lóbaszó szőke spinét (melyik filmből idéztem?), aki megszúr, vagy lecsapol
jaj, azért szeretlek ám, mert gonoszkodom kissé:D:D:D:D:D:D:D
héééééééé! az én uram is ezt akarja, bár ő a klausztrófóbiája miatt:D:D:D:D...de megígértem neki...a jános hegyről szórom majd szét:D:D:D:D:D
ez a bicska maxi, de nincs fent a szövege a neten, múltkor már kerestem, te drága rossz apacslegény:D:D:D:D
basszus rumi! hol a tökbe találtad meg?
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
mi a francért hagytad akkor nyitva az ajtót? :-D
Egyébként jó reggelt :-D
Egyébként jó reggelt :-D
oda szerintem valami töményebb kell :-D
egy kis szilvale :DD
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, 3X lepárlás után :-D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt nem hiszem el...eltunnek a nok a nappalibol,akkor kihal a nappali? Ennyire fontosak lennenek ezek a Nok szamunkra??? Erdekes...szerintem IGEN :DDD
Szép jó napot! Kezdődik a visszaolvasásom!
én meg az eszedbe sem jutottam? köszi a meglepit! boldoggá tettél vele!
ezt tennéd az enyémmel? mikor találkozhatunk?
Te miért bántasz teával??? Utálatos egy ital!
Erre a rossz időre forralok inkább nektek egy kis bort!
Erre a rossz időre forralok inkább nektek egy kis bort!
ez kurva jó kép! csak nem rólad készült? ennyire hideg van felétek?
még jó, h sokkal délebbre lax, mint én!

Gennyzsakszem

léán2