rumi felhívott
csak sajna a második sor nem jutott eszembe
de a maria callas azért túlzás:):):):):):):):)pillével értekezek majd mindenképpen....
hoooool vannak a vizes boxer alsós képek???????????
szeretném értékelni a versenyzőket
de a maria callas azért túlzás:):):):):):):):)pillével értekezek majd mindenképpen....hoooool vannak a vizes boxer alsós képek???????????
nekem csak boxer nélküli van!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 12:52
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
rumi felhívott
de a maria callas azért túlzás:):):):):):):):)pillével értekezek majd mindenképpen....
hoooool vannak a vizes boxer alsós képek???????????
de a maria callas azért túlzás:):):):):):):):)pillével értekezek majd mindenképpen....hoooool vannak a vizes boxer alsós képek???????????
jól van...akkor most megyek és uram boxerét benedvezem, ráhelyezem a monitorra, te meg szúrd be a képet:):):):):):)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Barátom! Ivó cimborám! nagyon el vagy tűnve mostanság!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
először Szilva, majd jöhet Manka, Charlotte, Kelyhecske ... ki ne feledjek valakit ...
már meg is tetted, hogy mi lesz ebből!!!!!KATINKA?????????
és akkor most nedvezzek, vagy ne nedvezzek? bár, ha eszembe jut valaki, akkor nedvezek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 13:31
és akkor most nedvezzek, vagy ne nedvezzek? bár, ha eszembe jut valaki, akkor nedvezek
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
először Szilva, majd jöhet Manka, Charlotte, Kelyhecske ... ki ne feledjek valakit ...
Katinka???? Ő ezer arcú! egyes feltételezések szerint nem is nő, mások szerint nagyon is az! de én benne vagyok, h bebizonyítsa. küldjön fotót nekem!
nem küld képet...de tudod mit, jó ez így, ahogy van...élvezzük az intellektusát, dugni meg majd mással fogunk, ha nő akkor te, ha férfi, akkor én:D:D:D:D (ez kissé kósza gondolat lett, de érted, ugye?).... de ismerjük el, hogy elég okos, és hát nem kell mindenkivel kufircolni, aki a neten van
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 13:42
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Katinka???? Ő ezer arcú! egyes feltételezések szerint nem is nő, mások szerint nagyon is az! de én benne vagyok, h bebizonyítsa. küldjön fotót nekem!
Idézetek topic, lásd...
2006. 11. 02. csütörtök 13:42
röfi! röhögőgörcsöt kaptam!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim és Uraim! Megint kihalt a nappali! Bontok egy sört, iszok egy felest és ledőlök a kanapéra, és addig iszok, míg tudok magamról. Reggel ébresszetek fel!
az idézet baszott jó!!!! malac, a tied? tudtam, hogy király egy pasi vagy:D egyébként miért pont a törökbálinti vasutas???
surda te meg ne izélj már, az exsógorom fog kezet a zárpáddal:):):)és én vagyok ott bordó pulcsiban, van, aki tudja bizonyítani a bordó pulcsit:):)
ami pedig katinkát illeti, így vagy úgy, de mindig beszélnek róla, tehát jól taktikázik, a negatív reklám is reklám:):):):
surda te meg ne izélj már, az exsógorom fog kezet a zárpáddal:):):)és én vagyok ott bordó pulcsiban, van, aki tudja bizonyítani a bordó pulcsit:):)
ami pedig katinkát illeti, így vagy úgy, de mindig beszélnek róla, tehát jól taktikázik, a negatív reklám is reklám:):):):
Ha már teljesen elzsibadtál akkor szólj, utána jól megdolgoztatom a tagjaidat és újra megindul a vérkeringés!
Majd beülünk a kádba egy kis masszírozásra!
Majd beülünk a kádba egy kis masszírozásra!
Nem tudom a telszámodat , ezért nem hívhatlak, pedigf meghallgatnám ahogy énekelsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 02. csütörtök 09:28
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus rumi! hol a tökbe találtad meg?
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
katinka, lécci, ne!
sokkolsz az ilyen fotókkal, a kutya mindenit!
most értem haza, olvasom vissza a történteket :)
sokkolsz az ilyen fotókkal, a kutya mindenit!
most értem haza, olvasom vissza a történteket :)
rumi, a hamvak szétszórásával nem igazán értek egyet. az egy dolog, hogy a fiad a tavaszi szellővel rádköszön, de mi lészen a többiekkel?
első tavaszi szél: pille: szia rumi, prune: szia rumi, cuncus: szia rumi, para: szia rumi, surdapapa: szia, rumi, katinka: szia rumi, charlotte: szia rumi, és még persze ott vannak a szomszédok, a falu, a fél ország...
várj csak, nem is olyan rossz ötlet: első tavaszi szél - mindenki rumit üdvözli :)
első tavaszi szél: pille: szia rumi, prune: szia rumi, cuncus: szia rumi, para: szia rumi, surdapapa: szia, rumi, katinka: szia rumi, charlotte: szia rumi, és még persze ott vannak a szomszédok, a falu, a fél ország...
várj csak, nem is olyan rossz ötlet: első tavaszi szél - mindenki rumit üdvözli :)
duett, prunével? hmmm... még gondolkodom, bevállalom-e :)
várj, surdapapa! ez a kép nem az enyém, ezt katinkától loptam, ő szúrta be a gombászás kapcsán egy topikba... úgyhogy... (azért veszek egy vörös kesztyűt)
Bocs, kedves "édespille", de amilyen a mosakodó, olyan a törülköző! Szép estvét! ÜdvKatinka

Gennyzsakszem

Trixi