Az álmomat nem írtam megteljesenmert az asszony itt sertepertél krülöttem és így nem tudok nyugodtan írni...

majd én befejezem: Olyan kínosnak éreztem az egészet, mert tudtam,hogy a lány isjó kapcsolatban él és éppen gyereketszeretnének és az jutott eszembe, hogy mi lesz ha a gyerek..de aztán levetkőztem minden gátlásomat, és elővettem ribbonos flavouros óvszeremet és felálltam a hideg burkolatról, mert az egyébként sem tesz jót a spermáknak...és csak akkor vettem észre, hogy a kádban pille lubickol teljes meztelen valójában...és akkor bemásztam én is a kádba a fürdőgolyókat félretolva...és pillével eggyé válva beteljesedett az álmom, de akkor meghallottam prune hangját, aki éppen karády dalokat dudorászott....és para is kiabált, hogy mikor lesz már szabad a mosdó????...a többiekről nem is beszélve...tehát kedves horzi vagy megdugsz végre itt minden nőt, vagy menj a saját fürdőkádadba
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 01. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 12:15

Az álmomat nem írtam megteljesenmert az asszony itt sertepertél krülöttem és így nem tudok nyugodtan írni...

ok prunikám, megdugok itt minden nőt ,de csak sorba , tehát lányok lábakat fel és szét jön a wadló!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 01. szerda 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 01. szerda 12:42

majd én befejezem: Olyan kínosnak éreztem az egészet, mert tudtam,hogy a lány isjó kapcsolatban él és éppen gyereketszeretnének és az jutott eszembe, hogy mi lesz ha a gyerek..de aztán levetkőztem minden gátlásomat, és elővettem ribbonos flavouros óvszeremet és felálltam a hideg burkolatról, mert az egyébként sem tesz jót a spermáknak...és csak akkor vettem észre, hogy a kádban pille lubickol teljes meztelen valójában...és akkor bemásztam én is a kádba a fürdőgolyókat félretolva...és pillével eggyé válva beteljesedett az álmom, de akkor meghallottam prune hangját, aki éppen karády dalokat dudorászott....és para is kiabált, hogy mikor lesz már szabad a mosdó????...a többiekről nem is beszélve...tehát kedves horzi vagy megdugsz végre itt minden nőt, vagy menj a saját fürdőkádadba

ez lennek en...tom nem vag ide :DD

sziasztok! nem hiszem el! idén már nem tudom hányadjára jövök haza gomba nélkül! viszont nagyon kellemes két-három órám volt.
a gyerekkori barátommal mentünk fel az erdőbe gombászni. mivel sem gombát, sem kölyökkutyát nem találtunk, visszaindultunk hazafelé. (egyébként szétfagytunk) beültünk egy kocsmába (kocsmába én! komolyság!), megittunk egy pohárka sört, mellette nosztalgiáztunk ezerrel... több sztorira emlékszik kedves gyermekkori barátom, mint én.
és most itt vagyok.
valaki nem tudná visszatekerni az időgépet? csak egy kicsit. úgy 15 évvel ezelőttre...
a gyerekkori barátommal mentünk fel az erdőbe gombászni. mivel sem gombát, sem kölyökkutyát nem találtunk, visszaindultunk hazafelé. (egyébként szétfagytunk) beültünk egy kocsmába (kocsmába én! komolyság!), megittunk egy pohárka sört, mellette nosztalgiáztunk ezerrel... több sztorira emlékszik kedves gyermekkori barátom, mint én.
és most itt vagyok.
valaki nem tudná visszatekerni az időgépet? csak egy kicsit. úgy 15 évvel ezelőttre...
negyed kettő óta igy fekszem... kezdek zsibbadni...
Szia, vigyázz, ha nem használod a Nod32-őt, hamarosan kis vadcsikók nyerítik be a zengő rétjeidet! :))))
(Apropo: letöltötted a vírusírtót?)
(Apropo: letöltötted a vírusírtót?)
Egészen átfagytam a temetőben, jólesne most egy stampedli JW... Főúr...azazhogy ,,,,Ki van itt? Huhhh, be félelmetes ez a nappali! Mentem!
szia katinka.
természetesen rajta van a nod a gépen. megy is az internet :) kihalt ma a nappali, ne is várj semminemű kiszolgálást.
természetesen rajta van a nod a gépen. megy is az internet :) kihalt ma a nappali, ne is várj semminemű kiszolgálást.
és még mindig kihalt...
munkaidőben bezzeg mindenki itt van!
munkaidőben bezzeg mindenki itt van!
Jo reggelt, forro kavet!
jóregg!
látod, ha drogoznál, akkor tudnád, hogy hol kell szúrni
egyébként a volt főnökömhöz kijárt a férjem exfelesége vért venni...az a két méter magas tekintélyes ffi ott feküdt a kanapén fehérre vált fejjel, elhaló hangon, amíg ezt a komoly beavatkozást elvégezték rajta
...szóval rumi keríts egy lóbaszó szőke spinét (melyik filmből idéztem?), aki megszúr, vagy lecsapol
jaj, azért szeretlek ám, mert gonoszkodom kissé:D:D:D:D:D:D:D
látod, ha drogoznál, akkor tudnád, hogy hol kell szúrni

jaj, azért szeretlek ám, mert gonoszkodom kissé:D:D:D:D:D:D:D
héééééééé! az én uram is ezt akarja, bár ő a klausztrófóbiája miatt:D:D:D:D...de megígértem neki...a jános hegyről szórom majd szét:D:D:D:D:D
ez a bicska maxi, de nincs fent a szövege a neten, múltkor már kerestem, te drága rossz apacslegény:D:D:D:D
basszus rumi! hol a tökbe találtad meg?
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból
aki felhív most rögtön, annak elénekelem jutalomból

mi a francért hagytad akkor nyitva az ajtót? :-D
Egyébként jó reggelt :-D
Egyébként jó reggelt :-D
oda szerintem valami töményebb kell :-D
egy kis szilvale :DD
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, 3X lepárlás után :-D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 11. 02. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt nem hiszem el...eltunnek a nok a nappalibol,akkor kihal a nappali? Ennyire fontosak lennenek ezek a Nok szamunkra??? Erdekes...szerintem IGEN :DDD