A magam nevében azt mondom, hogy ennek a képnek itt a helye, nem szeretném máshová betenni. Lányok, mi a véleményetek?
Ezek igaziból Ti vagytok? Olyan eredetinek tűnik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 14:58

Törölt felhasználó (21812)

Ma egy komplett nappali birodalmat uralnak, és emlékeikből élnek:):)

én egyetértek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 19:21

A magam nevében azt mondom, hogy ennek a képnek itt a helye, nem szeretném máshová betenni. Lányok, mi a véleményetek?
ja,én már imerem az elözményeket,hihihihihi....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 20. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyhogy eredetinek _tűnik_? Ez _eredeti_.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 19:25
Törölt felhasználó (60564)

Ezek igaziból Ti vagytok? Olyan eredetinek tűnik...

én is igy gondolom. ennek a fotónak emitt a helye :)
Tudom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 20. szerda 19:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 20. szerda 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogyhogy eredetinek _tűnik_? Ez _eredeti_.
úgy tünik,ma senkinek nincs kedve beszélgetni...
Jóéjt mindenkinek!!!
Jóéjt mindenkinek!!!
szép álmokat mindannyiotoknak

Jó éjt!
jóregg!:):):):)
ma sem leszek...egyrészt itthon van a főerénycsőszöm
másrészt meg tanulnom kell egy holnapi vizsgára...mellesleg megkértem uramat, hogy ma pesztrálja a kölköt, mert szokásomhoz híven nem tanultam megint...azt mondta jó persze, de kolbászt még attól tud tölteni, ugye? aha bazzeg ennyit a pesztrálásról
mindenkinek ilyen odaadó házastársa van? régi hirdetés: házastársam elcserélném társasházra
ma sem leszek...egyrészt itthon van a főerénycsőszöm

ismerős??? te ott voltál, amikor készült? mondjuk mászkált ott egy macska, akit charlotte csak tomnak hívott, de nem gondoltam volna, hogy te vagy:):):):):):)(jut eszembe: szaffi
)
krapulax: ezek mi vagyunk, igaziak is vagyunk, aki nem hiszi tapintson utána
és szerintem is maradjon itt a kép, úgy értem csak itt...mit kezdenénk a rengeteg rajongó mail-lel, meg aztán ki tudja hány rajongó topicot nyitnának nekünk...ahhh....hát kell ez neked tom?

és szerintem is maradjon itt a kép, úgy értem csak itt...mit kezdenénk a rengeteg rajongó mail-lel, meg aztán ki tudja hány rajongó topicot nyitnának nekünk...ahhh....hát kell ez neked tom?

szervusztok,jóreggelt!
még 3 nap,asszem én jobban fogok örülni,ha elmúlt...
remélem az etikát megtanúltad és holnap már nem fogsz puskázni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 07:44

ismerős??? te ott voltál, amikor készült? mondjuk mászkált ott egy macska, akit charlotte csak tomnak hívott, de nem gondoltam volna, hogy te vagy:):):):):):)(jut eszembe: szaffi
)

mindenki alszik még?
vagy alábbhagyott a kezdeti lelkesedés?
vagy alábbhagyott a kezdeti lelkesedés?
'Reggeltet!
Sajnos 3 nap múlva...brrr....
Utálom a sok álszent faszt&picsát, aki ilyenkor mondogatja, hogy "Boldog Karácsonyt", aztán 27-én hátbaszúr. Hányok tőle!
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Utálom a sok álszent faszt&picsát, aki ilyenkor mondogatja, hogy "Boldog Karácsonyt", aztán 27-én hátbaszúr. Hányok tőle!

Ma egy komplett nappali birodalmat uralnak, és emlékeikből élnek:):)

Jó napot mindenkinek!!