Tapogatok-tapogatok...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 07:44

ismerős??? te ott voltál, amikor készült? mondjuk mászkált ott egy macska, akit charlotte csak tomnak hívott, de nem gondoltam volna, hogy te vagy:):):):):):)(jut eszembe: szaffi
)
krapulax: ezek mi vagyunk, igaziak is vagyunk, aki nem hiszi tapintson utána
és szerintem is maradjon itt a kép, úgy értem csak itt...mit kezdenénk a rengeteg rajongó mail-lel, meg aztán ki tudja hány rajongó topicot nyitnának nekünk...ahhh....hát kell ez neked tom?

krapulax: ezek mi vagyunk, igaziak is vagyunk, aki nem hiszi tapintson utána

és szerintem is maradjon itt a kép, úgy értem csak itt...mit kezdenénk a rengeteg rajongó mail-lel, meg aztán ki tudja hány rajongó topicot nyitnának nekünk...ahhh....hát kell ez neked tom?

beszédművelés, szóbeli, és nem lehet puskázni...kénytelen leszek tanulni:):):):)
tegnap az uszodában azt mondta egy csaj, hogy nem szereti a karácsonyt, mert álszent ünnep, és most vad is:(:(:(:(
én szeretem a karácsonyt, és engem nem szoktak hátba szúrni, vagy csak nem is akarom észrevenni, vagy nem is érdekel? nekem a karácsony szép, és boldog, és jó, és imádom...és kicsit veszekedős is, mert idegesek vagyunk, hogy minden zökkenőmentesen folyjon le...úgy értem az ajándékok becsempészése a fa alá....illetve nem is én vagyok ideges, hanem apuka...de akkor is szeretem a karácsonyt...és most már pár emberrel több van, akire gondolnom kell, vagyis nem kell, de örömmel teszem....névsor: charlotte, bébé, cuncus, para, rumi, surda, krapu, tom, vazi, vad, cpt, zombiee
és ugye nem hagytam ki senkit?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 08:14
tegnap az uszodában azt mondta egy csaj, hogy nem szereti a karácsonyt, mert álszent ünnep, és most vad is:(:(:(:(
én szeretem a karácsonyt, és engem nem szoktak hátba szúrni, vagy csak nem is akarom észrevenni, vagy nem is érdekel? nekem a karácsony szép, és boldog, és jó, és imádom...és kicsit veszekedős is, mert idegesek vagyunk, hogy minden zökkenőmentesen folyjon le...úgy értem az ajándékok becsempészése a fa alá....illetve nem is én vagyok ideges, hanem apuka...de akkor is szeretem a karácsonyt...és most már pár emberrel több van, akire gondolnom kell, vagyis nem kell, de örömmel teszem....névsor: charlotte, bébé, cuncus, para, rumi, surda, krapu, tom, vazi, vad, cpt, zombiee

remélem az etikát megtanúltad és holnap már nem fogsz puskázni...

ezer bocsánat, olyan hülye vagyok!!!!!
névsor: katicika, szoni, horzi
pillét nem írtam be, mert ő már régóta karácsonyi gondolatok tárgya

Jó reggelt, ma nekem is rohangálás lesz, úgyhogy csak bekukk néha.
Aztán csak ésszel ajándékozzunk, mert a végén úgy járnak a kedveseink, ahogy ez a két lány, aki kénytelen egyetlen műkukin osztoszni

én még pihizek Beeee :-P
téged is kihagytalak, de rád is fogok gondolni:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha így haladsz, a fáról meg a szaloncukrot fogod lefelejteni Teee.
A karácsonyi szvinged marha jó! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 11:47
A karácsonyi szvinged marha jó! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)

téged is kihagytalak, de rád is fogok gondolni:):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Remélem az agancsosra gondolsz, mert a másik még kiskorú......

:-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 11:47

Köszi! :))))
...És a szarvast kössétek be az ólba, mert megfagy a bocijával együtt. Hogy milyen gondatlan gazda ez a Mikulás: a rén megtette kötelességét, a rén mehet!
Na, meg az üres zoknik is nagyon lehangolóak így, karácsonyi várakozásban: hát nem voltunk elég jók, szófogadók, hogy hatodikán üresen maradtak? :))) Az angyalok nem szoktak árválkodó istirimflikre figyelni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 09:24

...És a szarvast kössétek be az ólba, mert megfagy a bocijával együtt. Hogy milyen gondatlan gazda ez a Mikulás: a rén megtette kötelességét, a rén mehet!
Na, meg az üres zoknik is nagyon lehangolóak így, karácsonyi várakozásban: hát nem voltunk elég jók, szófogadók, hogy hatodikán üresen maradtak? :))) Az angyalok nem szoktak árválkodó istirimflikre figyelni!

ezer bocsánat, olyan hülye vagyok!!!!!

Nekem most mennem kell, és nem tudom mikor leszek újra, mert az ünnepek alatt szabin vagyok.
Így itt szeretnék kellemes karácsonyt és boldog új esztendőt kívánni meinden kedves nappali lakónak.
Sziasztok.
Így itt szeretnék kellemes karácsonyt és boldog új esztendőt kívánni meinden kedves nappali lakónak.
Sziasztok.
Bár ezt már csak utólag fogod olvasni, de én is boldog ünnepeket kívánok neked!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 13:18

Nekem most mennem kell, és nem tudom mikor leszek újra, mert az ünnepek alatt szabin vagyok.
Sziasztok.
Sziasztok.
ejha! egész délután csend? szép estét nektek :)
na azért!
már megijedtem, hogy én is ki lettem felejtve a felsorolásból

halihó! most megyünk karácsonyfát venni! amilyen zizzent vagyok, annyira vágyom a diszes fára, hogy ebben az évben is pár nappal előbb diszitem, mint kéne. mindig ez van...
[#vigyo r2]

Szia!
Ha nem vagytok Ti lányok kiürül a nappali,
ahogy előkerültök, innen-onnan előszivárgunk mi is. Vajon miért lehet ez?
Ha nem vagytok Ti lányok kiürül a nappali,
ahogy előkerültök, innen-onnan előszivárgunk mi is. Vajon miért lehet ez?

Most tisztuljon a bárpult környéke!!!! Szavamra mondom, soha nem voltam ennyire elkeseredve: átvertek ismét. A dekorátor jó munkát végzett: itt egy kis gipszszentpéter, ott egy tehénszemű angyalka, emitt meg kis, szemerkélő csillagok hozzáillő panirban,, nahááát!!!! Le a kalappal!!!
Nagyjóska, ha mégegyszer üresen hagyod a poharam, hát viseld tettednek rettentő következményeit!
Nagyjóska, ha mégegyszer üresen hagyod a poharam, hát viseld tettednek rettentő következményeit!

az én esetemben biztos az új parfümöm varázsa :) isssstennnnni :)
kiválasztottam a fát :) elsőre :) na, milyen vagyok?
kiválasztottam a fát :) elsőre :) na, milyen vagyok?
ööö... egy abszintot... katicika, töltenél egy kis pohárka abszintot? ... teljesen átfagytam odakinn... (nem merek a bárpulthoz közeliteni ugyanis...
)
ne légy mán ennyire mérgességes.

ne légy mán ennyire mérgességes.