Pillécske, rád nem is lehetne mérgeskedni....
öööö....izéééé...mi is a baj? nem értelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 19:33

Törölt felhasználó (7767)

Most tisztuljon a bárpult környéke!!!! Szavamra mondom, soha nem voltam ennyire elkeseredve: átvertek ismét. A dekorátor jó munkát végzett: itt egy kis gipszszentpéter, ott egy tehénszemű angyalka, emitt meg kis, szemerkélő csillagok hozzáillő panirban,, nahááát!!!! Le a kalappal!!!
Nagyjóska, ha mégegyszer üresen hagyod a poharam, hát viseld tettednek rettentő következményeit!
Nagyjóska, ha mégegyszer üresen hagyod a poharam, hát viseld tettednek rettentő következményeit!

kikukkantottam a nappaliból... már látom haragod okát. sajnálom, igazán...

Természetesen: Egészségedre!

Ha nem, hát nem....Az empátia ma már markánsan hiánycikk!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

élkzuiuzfztdfud

Neked,is magunknak is ha elfogadod. Neked mint a decemberi hideg aldozatanak,magungnak mint kint fagyoskodo arva...katicaknak!

az empátia nem hiánycikk. legalábbis az én köreimben. ugyan, óriási baj van vele: nem tömegcikk. osztogatni kéne, mint az iksz téren a forró levest.
de azért sok emberben ott bújkázik. még nem tűnt el teljesen...
de azért sok emberben ott bújkázik. még nem tűnt el teljesen...
a kutyafáját! nem gondoltam volna, hogy ebben a zord világban meghatódom - csupán egy pohárka abszinttól...
Törköly nincs? Én is Kint voltam a postaládáig...
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 19:59

Neked,is magunknak is ha elfogadod. Neked mint a decemberi hideg aldozatanak,magungnak mint kint fagyoskodo arva...katicaknak!

az én ajándékom neked

Ha tudnam mi,töltenek azt is,felteve nem tul artalmas...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 20:12
Törölt felhasználó (60564)

pájinka. a leszüretelt szőlő... borkészités... utána megmarad a... hát megmaradnak a kifacsart szőlőszemecskék... (nem tudom szakszerűen leirni)
no, abból lészen a törkölypájinka. finomságosság...
no, abból lészen a törkölypájinka. finomságosság...

képzeld, nálunk az egyesületben a mikulás a felnőtteknek mézes törkölyt hozott:):):):):) na jó csak egy kupicával, de elfogyott a két üveg
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 20:12

Az angol költő Ernest Dowson afrodizáló hatását is dicsérte: - Úgy tapasztaltam, az abszint még édesebbé teszi a mézes csuprot..."
A Zöld Tündér feltámadt, az abszintfogyasztás a nyugati országokban a reneszánszát éli. Az utóbbi években gombamód szaporodtak el a "nagy történelmi múltra visszatekintő" abszintot forgalmazó cégek, melyek nem győzik eléggé kihangsúlyozni, hogy mennyire különleges és eredeti a termékük.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek,
A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket,
A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában,
S ez a legszörnyűbb dolog a világon..."
A Zöld Tündér feltámadt, az abszintfogyasztás a nyugati országokban a reneszánszát éli. Az utóbbi években gombamód szaporodtak el a "nagy történelmi múltra visszatekintő" abszintot forgalmazó cégek, melyek nem győzik eléggé kihangsúlyozni, hogy mennyire különleges és eredeti a termékük.
"Az első pohár után olyannak látod a dolgokat, amilyenek,
A második pohár után olyannak látod őket, amilyennek szeretnéd őket,
A harmadik pohár után olyannak látod őket, amilyenek valójában,
S ez a legszörnyűbb dolog a világon..."
Ott is hárman vagytok?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 20:18

képzeld, nálunk az egyesületben a mikulás a felnőtteknek mézes törkölyt hozott:):):):):) na jó csak egy kupicával, de elfogyott a két üveg
Ez a szakszerü "erölködes" ,magyarazas.. egyedülallo!
Mar van elkepzelesem,miböl keszitik...

pille meg én már nem is vagyunk benne
csak a háttérből irányítunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 20:27

Ott is hárman vagytok?
Kipréselik a szőlőt, ami a présben marad, azt hívják törkölynek. Ezt belerakják egy nyitott hordóba, dobnak hozzá egy kis cukrot,lefedik, lenyomatják, megerjed, kifőzik, kb.55-fokosra.
Roppant egészséges élénkítő hatású energiaital! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 21. csütörtök 20:28
Roppant egészséges élénkítő hatású energiaital! (Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 12. 21. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez a szakszerü "erölködes" ,magyarazas.. egyedülallo!
Mar van elkepzelesem,miböl keszitik...