én annak tartom magam!
biztosan bevállalnám a nappali hölgylakói előtt a meztelenséget, talán mástis! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 08:56
biztosan bevállalnám a nappali hölgylakói előtt a meztelenséget, talán mástis! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
A mai kérdés: bevállalósnak tartjátok magatokat?
Csináltatok már olyat, amit korábban nem néztetek ki magatokból?
Aki nagyon bevállalós, példát is írhat!!!
;)
Csináltatok már olyat, amit korábban nem néztetek ki magatokból?
Aki nagyon bevállalós, példát is írhat!!!
;)
megbánthatnál! de a vezeklés módját én találom ki!
pl. ha csúnyán beszélsz velem, biztosan a szádra verek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 08:58
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valakit megbántotok, hogyan vezekeltek?
Tavasz van. Nagyon durva :-x
Rügyeznek a fák, énekelnek a madarak. Úristen, mi lesz itt...
:-(
penzert? mekkora osszeg?
sportujsaggal siman :DD (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
sportujsaggal siman :DD (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ajánlanának egy iszonyatos nagy összeget, hogy lefeküdjetek valakivel, aki nagyon nem tetszik nektek, megtennétek?
Tegnap mit összekönyörgött Prune egy fenékfotóért, és most közlöd, hogy bevállalós vagy. Hát, nem hisszük el!!! Bizonyítékot kérünk :-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:10
én annak tartom magam!
biztosan bevállalnám a nappali hölgylakói előtt a meztelenséget, talán mástis!
biztosan bevállalnám a nappali hölgylakói előtt a meztelenséget, talán mástis!
Megtanítalak képet feltölteni, nehogy az legyen az indokod, hogy nem tudsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:14
Tegnap mit összekönyörgött Prune egy fenékfotóért, és most közlöd, hogy bevállalós vagy. Hát, nem hisszük el!!! Bizonyítékot kérünk :-)
válaszok:
1. bevállalósnak tartom magamat, nincs konkrét példám, de ha van valami durva dolog, akkor tedd fel kérdésnek és indokolva válaszolok:)
2. nem tetszik vagy undorodsz is tőle? ha csak nem az esetem, akkor minden további nélkül...ha undorodom is tőle, akkor semmi pénzért
3.szenvedek tőle nagyon, és ez elég büntetés...aztán igyekszem kiengesztelni
4. erre nem tudok válaszolni...azért szerettem a férjembe, mert kedves volt, udvarias, férfias...most kevésbé kedves, már nem feltétlenül udvarias (kocsiajtó-nyitás elmaradt,de a kabátot rám segíti nyilvános helyen)és férfias...és szeretem is, de néha tele van a hócipőm...nem ezek miatt utálhatnám
1. bevállalósnak tartom magamat, nincs konkrét példám, de ha van valami durva dolog, akkor tedd fel kérdésnek és indokolva válaszolok:)
2. nem tetszik vagy undorodsz is tőle? ha csak nem az esetem, akkor minden további nélkül...ha undorodom is tőle, akkor semmi pénzért
3.szenvedek tőle nagyon, és ez elég büntetés...aztán igyekszem kiengesztelni
4. erre nem tudok válaszolni...azért szerettem a férjembe, mert kedves volt, udvarias, férfias...most kevésbé kedves, már nem feltétlenül udvarias (kocsiajtó-nyitás elmaradt,de a kabátot rám segíti nyilvános helyen)és férfias...és szeretem is, de néha tele van a hócipőm...nem ezek miatt utálhatnám
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
megbánthatnál! de a vezeklés módját én találom ki!
így vársz engem a mezőn?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:13
Tavasz van. Nagyon durva :-x
Siess, mert jönnek a méhecskék és nektárt akarnak rólam gyűjteni ;)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha együtt buliznánk (és tegyük fel oldott és barátias a hangulat), ki vállalna be egy sztriptízszámot a többieknek? Természetesen a fiúk sztriptízét a többi fiúnak nem kéne végignéznie...
nincs fenék fotóm sajnos. tehát ergó nem is tudtam mit feltenni. drágám Te nem voltál itt mit szóltál volna ha más korábban lát rólam vmi erotikusat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:14
Mennem kell! Még pár kérdés, ami talán még nem volt:
Hisztek-e valamelyikben:
- szerelem első látásra,
- nagy ő (igaz szerelem)?
Hisztek-e valamelyikben:
- szerelem első látásra,
ebben az esetben simán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:20
Ha együtt buliznánk (és tegyük fel oldott és barátias a hangulat), ki vállalna be egy sztriptízszámot a többieknek? Természetesen a fiúk sztriptízét a többi fiúnak nem kéne végignéznie...
Már megbeszéltük, ez itt egy kommuna, senkire nem vagyok féltékeny.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs fenék fotóm sajnos. tehát ergó nem is tudtam mit feltenni. drágám Te nem voltál itt mit szóltál volna ha más korábban lát rólam vmi erotikusat?
mikor jössz vissza?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:21
Hisztek-e valamelyikben:
- szerelem első látásra,
Hisztek-e valamelyikben:
- szerelem első látásra,
amit írtam nem a féltékenységről szól!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:22
Már megbeszéltük, ez itt egy kommuna, senkire nem vagyok féltékeny.
töksötétben mindegy,hogy 18,vagy 68 éves a száj,amelyik leszop...
persze,könnyü itt erröl filozofálni,nem tudom,hogy adott esetben mit tennék. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
persze,könnyü itt erröl filozofálni,nem tudom,hogy adott esetben mit tennék. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ajánlanának egy iszonyatos nagy összeget, hogy lefeküdjetek valakivel, aki nagyon nem tetszik nektek, megtennétek?
miért? a lányokét a lányoknak igen?
én tuti nem, ahhoz minimum csinosnak kell lenni:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
én tuti nem, ahhoz minimum csinosnak kell lenni:):):):) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
nem...ilyenek nincsenek...így 30 felett már nem hiszek benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 11. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 11. csütörtök 09:21
Hisztek-e valamelyikben:
- szerelem első látásra,
Hisztek-e valamelyikben:
- szerelem első látásra,

Gennyzsakszem

Bea Tamás