De milyen illúzióromboló nem? Végre lehúztam a bugyiját, erre tiszta homály...
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Manapság már nem csak a has lehet kockás
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 21:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Hát ilyen nincs! Ennek is kikockázták a punciját.
"...apukám is mindig nézte..."
ezért pörgetném
ezért pörgetném
Hát ilyen nincs! Ennek is kikockázták a punciját.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hehe, ez aranyos
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 15. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Lovat,szamarat a tanyara? Azt nem?
Kimaradt egy -o, hogy az a...
De most legalább a plitikusaink mindig ott vannak, ha szükségük van ránk
mindjárt jövök, csak el kell intéznem valakit...addig hancúrozzatok:):):)
GYAKORLÁS
GYAKORLÁS
En "csak" ezert nem pörgetnem vissza!
Annyi "Mihaela"-t nezettek velünk..
Csak vasarnap volt 10 percet Tom es J.
Annyi "Mihaela"-t nezettek velünk..
Csak vasarnap volt 10 percet Tom es J.
észrevettük
a beszélgetés végén majd másoljátok át a nappaliba :) le ne maradjunk semmiről :)
a beszélgetés végén majd másoljátok át a nappaliba :) le ne maradjunk semmiről :)
Juhéj
Debiza fö'vöttem, s ehejt társalgánk es vala! :)))
vissza akarom pörgetni az időt! nem szeretek "nyugatizálódva" élni! nem izlik az olcsó tej, nem izlik az olcsó sajt... sir-sir-sir
nem baj, megveszem azt a lottót, ha megnyerem, leköltözöm vidékre, veszek egy tanyát :) puli kutyám lesz. és juhászom is :)
nem baj, megveszem azt a lottót, ha megnyerem, leköltözöm vidékre, veszek egy tanyát :) puli kutyám lesz. és juhászom is :)
Na igen, akkor még nem is volt ennyi sorozat, max. az Onedin család meg az Isaura
biztos eljön annak is az ideje :)
ne izgulj, para nagyon diszkrét ember :) nem fog teregetni :)
ne izgulj, para nagyon diszkrét ember :) nem fog teregetni :)
csak emlékeztessenek rá.
ma például az ablak jutott eszembe. tudod, az a régi tévéműsor. a déry miatt néztem mindig, szimpatikus ember volt nagyon. ültem tiz évesen az "ablak" előtt, és néztem déryt, bálint gazdát...
apukám is mindig nézte. én a fotelemben ültem, ő meg a rekamén :)
ma például az ablak jutott eszembe. tudod, az a régi tévéműsor. a déry miatt néztem mindig, szimpatikus ember volt nagyon. ültem tiz évesen az "ablak" előtt, és néztem déryt, bálint gazdát...
apukám is mindig nézte. én a fotelemben ültem, ő meg a rekamén :)
Gondolod kameraznak is?
Nem hiszem...
Nem hiszem...
De piszkosul művelt tudok lenni néha
A bárpult kihozza belőlem a maximumot
A bárpult kihozza belőlem a maximumot
ez. ez, ez, ez. :)
na, para és katicika elmentek mes-re.
na, para és katicika elmentek mes-re.

Gennyzsakszem

raci