Dolgom volt, most meg már ébren a kisded.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 10. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
lesz uj forum.....
a kisdrága! hozom a fiam Neki. mi meg el leszünk egymással!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 15:00

Törölt felhasználó (21812)

Dolgom volt, most meg már ébren a kisded.
csak elérhető legyen a nappalink!
vagy nyitni kell egy spapa sörözője címűt?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

lenyeg a tarsasag!!!!!
de persze ha folyik is valami es nem a ver, akkor az mar jooo (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 15:10
de persze ha folyik is valami es nem a ver, akkor az mar jooo (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)

csak elérhető legyen a nappalink!

Szilva!
küld el emilben a popódat!
Amit én ide betennék, azt már Neked úgyis megküldtem anno:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 14:26
Amit én ide betennék, azt már Neked úgyis megküldtem anno:-) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 10. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

csak szöveghűen bemásoltam, teeeee
nem akarok nagyobb mellet, max. feszesebbet
a fenekem képe itt van, de nem látom, hogy miért is kéne betennem:)

na mennem kell!
szasztok!
szasztok!

Maximális a mailod fogadóképessége? Hátha nem megy át egyben az acconyság fenekö
Na most ez lehet kilesz radírozva... (bocsánatért térdeplő smile...) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 15:23

Na most ez lehet kilesz radírozva... (bocsánatért térdeplő smile...) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szilva!
Amit én ide betennék, azt már Neked úgyis megküldtem anno:-)
Amit én ide betennék, azt már Neked úgyis megküldtem anno:-)
150MB elfér...úgyhogy kűdje csak...
Ergo: fénycsöved hogy van? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 15:55
Ergo: fénycsöved hogy van? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 10. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Maximális a mailod fogadóképessége? Hátha nem megy át egyben az acconyság fenekö
Na most ez lehet kilesz radírozva... (bocsánatért térdeplő smile...)

Na most ez lehet kilesz radírozva... (bocsánatért térdeplő smile...)
Abba éppen belefér
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 10. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 16:02

Ergo: fénycsöved hogy van?
Most mennem kell.
Hagyok egy kávét Pillének, mert tegnap este korán elálmosodott.
Hagyok egy kávét Pillének, mert tegnap este korán elálmosodott.

sziasztok
köszönöm a kávét, kedves vagy erdokerulo.
eddig metszettem a szőlőt. ugyan, még nincs itt az ideje, de láttam a televizióban, hogy tokajon már dolgoznak a szőlőben, olyan szépen sütött a nap, megkivántam én is a munkát.
remélem, a februári hideg nem árt majd neki.
ti? volt fenékfotózás végülis?

eddig metszettem a szőlőt. ugyan, még nincs itt az ideje, de láttam a televizióban, hogy tokajon már dolgoznak a szőlőben, olyan szépen sütött a nap, megkivántam én is a munkát.
remélem, a februári hideg nem árt majd neki.
ti? volt fenékfotózás végülis?
Pffff.. nyelvkiöltős smile.. ja olyan van
De kis piszok vagy
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 01. 10. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 16:02

De kis piszok vagy

Miért vok kispiszok?
nagypiszok akarok lenni!!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 10. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
nagypiszok akarok lenni!!!! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 10. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Na most elrohanok Győrbe.. majd addig kitalálom kis vagy nagy vagy

OK, a borítékomra írhatod, mert most keddig nem leszek neten....Már szinte hallom a háttérből, hogy : HURRRRÁÁÁ!!!
Úgyhugy
Mindenkinek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 01. 10. szerda 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgyhugy

szia Pillém!cupp-cupp!
szio, para. tegnap találtam egy nagyon érdekes oldalt a neten. el kellett rohanjak itthonról, letettem az oldalt a tálcára. hazaértem, feljöttem a gégére. véletlen bezártam a megtalált oldalt. S MOST NEM TALÁLOM SEHOL! MEGŐRÜLÖK! EGY ÓRÁJA KERESEM!

sikerült
mély boldogság