eleg sok emberkevel ittam mar egyutt,eleg sokszor es eleg sokat.Tehat nem kizart.Mivel szolgalhatok?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 15:07

halál a májra???? nane! azt hittem evvel eredeti vagyok! :-))) vagy mi a valóságban is ittunk már együtt??? egyébként meg a piával illik megkínálni a vendégeket is!
halál a májra???? nane! azt hittem evvel eredeti vagyok! :-))) vagy mi a valóságban is ittunk már együtt??? egyébként meg a piával illik megkínálni a vendégeket is!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 15:00

ragyujtok 1 szivarra, belesuppedek fotelembe, s emelem poharam mindenkire aki most itt van vagy legalabb megfordult nappalinkban.Halal a majra!!!Johet meg 1 feles?
Ez mar dofi (az uvegre gondoltam) Ha nem tevedek,akkor otthon megvan az osszes albumuk mp3 ban
ragyujtok 1 szivarra, belesuppedek fotelembe, s emelem poharam mindenkire aki most itt van vagy legalabb megfordult nappalinkban.Halal a majra!!!Johet meg 1 feles?
kozben cdt csereltem,maradunk Pink Floyd, Final cut
egeszsegedre.Te is az vagy, legalabbis ugy tunik..Nah,meg johet 1 unicum,mert erossen szomjas vagyok
reszemrol barmi,de legszivesebben 1 jehideg sort kacagnek be 1 fel sdeci unicummal
azert nem kell felreerteni, az en outputom input nem lesz senki szamara, legalabbis egyelore

számítógép szétszedve asztal leürítve, asztalra felfekvés majd vártam a kávét!
ha nagyon egyedul erzed magad,akkor felaldozhatom magam es megprobalhatom

mivan? reggel még lebbencs levesről vót szó! jelentkeztem volna egy kis finom levesre. aztán desszertnek Te is jöhetnél!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 11:49

miután bekaptuk a kolbászokat...na tudtam charlotte, hogy benned nem csalódom:D:D:D:D:D
es benezes elott kopogsz :D, te termeszetesen mindig szeretettel varunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 14:28
Törölt felhasználó (368273)

Ok:-) Köszönöm szépen a szívélyes vendéglátást, a finom étkeket és italokat, de most távoznom kell:-)
Lehetek időnkénti házibarát, aki néha-néha benéz?:-))
Puszi mindenkinek!
Puszi mindenkinek!
Ok:-) Köszönöm szépen a szívélyes vendéglátást, a finom étkeket és italokat, de most távoznom kell:-)
Puszi mindenkinek!
Puszi mindenkinek!
Köszi:-) De rájöttem, elég pofátlanul törtem rátok az ajtót, szinte be sem kopogtam:-))))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 14:20

ugye, hogy érdemes volt benézni a nappalinkba? isten hozott itt eprecske:D:D:D:D:D:D:D:D
megvolt kicsi kedvesem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 14:19

akkor válaszolj a szerelmes mail-emre is...édes egyetlen cuncusom:):):):)
ugye, hogy érdemes volt benézni a nappalinkba? isten hozott itt eprecske:D:D:D:D:D:D:D:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 14:19
Törölt felhasználó (368273)

Az alapanyagok adottak és ismerem is őket, de igazad van, egy jó mártással vagy időnkénti pikáns fűszerezéssel megVADíthatóak a dolgok:-))))
Nyammmmmm........
Nyammmmmm........
akkor válaszolj a szerelmes mail-emre is...édes egyetlen cuncusom:):):):)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az alapanyagok adottak és ismerem is őket, de igazad van, egy jó mártással vagy időnkénti pikáns fűszerezéssel megVADíthatóak a dolgok:-))))
Nyammmmmm........
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyammmmmm........
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
en is csak azert neztem be hogy Teged lathassalak
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
És miért kóstólnám meg, ha nem a szememnek való?:-)Nálam szem-száj édestestvér:-) Egyik jelent a másiknak:-)Folyamatosan duruzsolnak...szegény fülem!:-)