A téma fagyasztva! Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet) - előzmények 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 1157 1158 1159 1160 1161 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#964   2006. 10. 03. kedd 07:39
MmePrune MmePrune
szijjjjjjjjjjja pille! kávéd itten, cukorral tej nélkül
#963   2006. 10. 03. kedd 07:32
édespille édespille
cuppom mindenkinek. jót aludtam ma is. kávém merre találom?
gennyzsákszem erre járt? félti a nappaliját nyes nyes nyes
#962   2006. 10. 03. kedd 07:28
robertfyu robertfyu
mesz dolgozni?
#961   2006. 10. 03. kedd 07:27
MmePrune MmePrune
#960   2006. 10. 03. kedd 07:22
robertfyu robertfyu
azia.itt vagy meg Mmeprune?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 07:02
TUDOM MÁR!!! ha egy nap férfi lennék, akkor kipróbálnám milyen betegnek lenni...megnézném, hogy a 37,2 tényleg halálközeli élmény-e...és egész nap feküdnék, és sopánkodnék...elhaló hangon kérném a teát...és diktálnám a végrendeletemet...

tegnap éjjel volt alkalmam a férfiasság egy -általam már ismert- megnyílvánulását élvezni...mondhatni: megtekinthettem hogyan ülteti el egy apa 2 éves fiúgyermekében a FÉRFI magvát...a gyerek kicsit lázasan feküdt az ágyban mellettem, de semmi különös tüneteket nem produkált...apuka szerint nagyon magas láza van, ekkor mentem ki először a lázmérőért...másodszor ki kellett mennem a kúpért...aztán harmadszor innivalóért...félreértés ne essék, ezeket magamtól is szoktam csinálni, és szó nélkül intézem, ha szükség van rá...és miközben a kölök édesen magyarázott valamit, és kereste a kezemet, apuka szerint bagyon beteg, és magas a láza.."ha megnyerném a lottóötöst, itthon maradnék veled"-mondta neki majdnem könnyes szemmel...ezt meg nekem: te nem vigyázol rá rendesen, biztos megfázott, nem tőrödsz vele..blablabla...aztán kiment a nappaliba, hogy kicsit tudjon aludni..és a mi éjszakánk is nyugodt volt innentől:D:D:D:D:D:D:D:D
de istenemre mondom: imádom a férfiakat!!!!!!!!! nem akarok nélkülük élni!
egyszer elkaptam valami nyavalyát, pillanatok alatt magas lázam lett, és mozdulni sem tudtam, úgy fájt mindenem...gyors lefolyású volt, csak két napig tartott, de a gyerekkel én voltam itthon...persze megkaptam amagamét, hogy ha vásárolni kell menni, akkor nincs semmi bajom, bezzeg ha...stb...két nappal később az uramat is utolérte a végzet:):):)és bocsánatot kért:D:D:D:D
#959   2006. 10. 03. kedd 07:02
MmePrune MmePrune
TUDOM MÁR!!! ha egy nap férfi lennék, akkor kipróbálnám milyen betegnek lenni...megnézném, hogy a 37,2 tényleg halálközeli élmény-e...és egész nap feküdnék, és sopánkodnék...elhaló hangon kérném a teát...és diktálnám a végrendeletemet...

tegnap éjjel volt alkalmam a férfiasság egy -általam már ismert- megnyílvánulását élvezni...mondhatni: megtekinthettem hogyan ülteti el egy apa 2 éves fiúgyermekében a FÉRFI magvát...a gyerek kicsit lázasan feküdt az ágyban mellettem, de semmi különös tüneteket nem produkált...apuka szerint nagyon magas láza van, ekkor mentem ki először a lázmérőért...másodszor ki kellett mennem a kúpért...aztán harmadszor innivalóért...félreértés ne essék, ezeket magamtól is szoktam csinálni, és szó nélkül intézem, ha szükség van rá...és miközben a kölök édesen magyarázott valamit, és kereste a kezemet, apuka szerint bagyon beteg, és magas a láza.."ha megnyerném a lottóötöst, itthon maradnék veled"-mondta neki majdnem könnyes szemmel...ezt meg nekem: te nem vigyázol rá rendesen, biztos megfázott, nem tőrödsz vele..blablabla...aztán kiment a nappaliba, hogy kicsit tudjon aludni..és a mi éjszakánk is nyugodt volt innentől:D:D:D:D:D:D:D:D
de istenemre mondom: imádom a férfiakat!!!!!!!!! nem akarok nélkülük élni!
egyszer elkaptam valami nyavalyát, pillanatok alatt magas lázam lett, és mozdulni sem tudtam, úgy fájt mindenem...gyors lefolyású volt, csak két napig tartott, de a gyerekkel én voltam itthon...persze megkaptam amagamét, hogy ha vásárolni kell menni, akkor nincs semmi bajom, bezzeg ha...stb...két nappal később az uramat is utolérte a végzet:):):)és bocsánatot kért:D:D:D:D
#958   2006. 10. 03. kedd 02:51
Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Sziasztok!

Csak beszaladtam sorert, igyatok ti is, majd jovok :) Jah, lecci a szonyegre ne hanyjatok, marha nehezen jon ki :/
#957   2006. 10. 02. hétfő 21:51
X Törölt felhasználó (21812)
Attól függ, hogy mit értesz kipróbáláson :-))
Bár szerintem olyan izgalommal vetnéd magad bele az életbe, hogy egy élvezés után pikk-pakk újra állna a fütyid ;-))
#956   2006. 10. 02. hétfő 21:49
édespille édespille
egy napig férfi lennék...?
valószinű 0-24-ig egy bordélyban tölteném az időt. kipróbálnám a vöröset, a szőkét, a feketét, kipróbálnám a kismellű nőt, a nagymellű nőt, és azt hiszem keresnék egy orosz lányt is. igen, egy orosz lányt is feltétlen.
fiúk, erre nem kevés 24 óra?
#955   2006. 10. 02. hétfő 21:49
Hát, én irigylem azt, hogy sokkal könnyebb elélvezniük, mint nekünk.
És biztos vagyok benne, hogy szeretném a farkam, csak ott van az a kérdés, hogy mekkora lenne. Mert ugyebár ha túl kicsi, akkor állandóan parázhatnék miatta. Ha meg túl nagy, akkor azért...
:-)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 21:43
érdekes, mert mint nő nagyon szeretem a szerszámot, de vajon férfiként is szeretném? ...mondjuk a puncimat szeretem...akkor biztos férfiként szeretném a farkamat is...de nem jut eszembe más, nincs olyan, amit "irigyelnék" tőlük...
#954   2006. 10. 02. hétfő 21:49
MmePrune MmePrune
azt gondolom, hogy ma már a nők annyi minden férfias dolgot megtehetnek, kipróbálhatnak, hogy nincsenek lemaradva semmiről..talán ezért nem jut eszembe semmi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 02. hétfő 21:33
Hát, nem avatott olyan nagy sikert ez a kérdés, bár azért néhányan válaszoltak.
Én a prosztatamasszázst írtam, és azóta eszembe jutott még az, hogy valszeg egész nap a fütyimet birizgálnám, mert imádom azt, amikor szépen megtelik vérrel és megmerevedik. Aztán hagynám lelankadni és kezdeném elölről ;-))
#953   2006. 10. 02. hétfő 21:43
MmePrune MmePrune
érdekes, mert mint nő nagyon szeretem a szerszámot, de vajon férfiként is szeretném? ...mondjuk a puncimat szeretem...akkor biztos férfiként szeretném a farkamat is...de nem jut eszembe más, nincs olyan, amit "irigyelnék" tőlük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 02. hétfő 21:33
Én a prosztatamasszázst írtam, és azóta eszembe jutott még az, hogy valszeg egész nap a fütyimet birizgálnám, mert imádom azt, amikor szépen megtelik vérrel és megmerevedik. Aztán hagynám lelankadni és kezdeném elölről ;-))
#952   2006. 10. 02. hétfő 21:33
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 21:25
charlotte kérdezte, mindenki válaszolt már?

Erről jutott eszembe, hogy megkérdezzem tőletek, hogy mit csinálnátok, ha egy napig ellenkező neműek lennétek.
Gondolom mindenkit érdekel, hogy milyen lehet a másik nem képviselőjeként masztizni, szeretkezni, pisilni, ilyesmi. Van-e egyéb, amit tennétek, kipróbálnátok?
#951   2006. 10. 02. hétfő 21:25
MmePrune MmePrune
charlotte kérdezte, mindenki válaszolt már?

Erről jutott eszembe, hogy megkérdezzem tőletek, hogy mit csinálnátok, ha egy napig ellenkező neműek lennétek.
Gondolom mindenkit érdekel, hogy milyen lehet a másik nem képviselőjeként masztizni, szeretkezni, pisilni, ilyesmi. Van-e egyéb, amit tennétek, kipróbálnátok?
#950   2006. 10. 02. hétfő 21:20
édespille édespille
holnap szabin vagyok :)
reggel (úgy kb. 7 után valamicskével) kérem a finom forró kávém. és tolj majd alám is egy fotelt :)
az sem baj, ha a bárpult is mellettem lesz :)
#949   2006. 10. 02. hétfő 20:58
MmePrune MmePrune
csináltam neked egy sarkot..odatoltam a kedvenc fotelodat -lábtartós- melletted egy hevenyészett bárpultféleség, mindig a megfelelő itallal...ne mondja rám senki, hogy nem vagyok jó menyecske...lefekvésem előtt betakarlak vazi, érezd gondoskodásomat...és csak szólj, ha kell valami
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 10. 02. hétfő 20:07
de minek pazarolni a szot és a sohajt az ellenkező nemre...hiábavaloság
marad a napali a közepén bőrkamnapém az unicum és az alkoholmámoros álom
#948   2006. 10. 02. hétfő 20:10
édespille édespille
emberek, hogy én minden nappaliban zajló eseményről lemaradok...! sirok, sirok, sirok.
#947   2006. 10. 02. hétfő 20:07
vazelinator vazelinator VIP Admin
de minek pazarolni a szot és a sohajt az ellenkező nemre...hiábavaloság
marad a napali a közepén bőrkamnapém az unicum és az alkoholmámoros álom
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 10. 02. hétfő 20:05
halk sohaj
kéjes vágy
mely egy férfiért kiállt
de semmi de semmi
mi fülnek válasz lenne
de mi ez az érintés
sohaj süvült
emelkedő melkason egy izadság csep
mely kéj teremtet
lecsorog a pokolba
tüzes férfi veszejtő pokolba
#946   2006. 10. 02. hétfő 20:05
vazelinator vazelinator VIP Admin
halk sohaj
kéjes vágy
mely egy férfiért kiállt
de semmi de semmi
mi fülnek válasz lenne
de mi ez az érintés
sohaj süvült
emelkedő melkason egy izadság csep
mely kéj teremtet
lecsorog a pokolba
tüzes férfi veszejtő pokolba
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 12:29
melyik az az irodalom, amelyiken nem alszol el, vazi?
#945   2006. 10. 02. hétfő 19:37
MmePrune MmePrune
kocsog kocsog kocsog az én babám olyan asszony
éjjel-nappal ül a fas(s)zon...hujujujujujujujjj
kocsog kocsog kocsog az én uram olyan ember
ki pocsékba faszt biz' nem ver...hujujujujujujujjj

... 1157 1158 1159 1160 1161 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Gennyzsakszem Gennyzsakszem
Nyitás ideje: 2004. 09. 20. hétfő
Üzenetek: 24124db
Utolsó üzenet: 2007. 03. 30. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!