Legalizálnmi kéne a poligámiát:-)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
en nem vagyok nos
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem a házasságutok nem lehet akadálya egy laza kufircnak.
Ha nem lennék nős, elvennélek feleségül:-)
a halloszobamba :D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:29
és aki téged szeret, az hova tartson?
egyébként van pesten egy
egyébként van pesten egy
be
, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a alf
lg alf
a alf
sörözőbe
élvezetének (is)
alf
lg alf
a alf
sörök
a válaszod első fele miatt elfogadom, a második fele baromság! azt hiszitek ki szokták magozni főzés előtt???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:27
hogy a meghiúsult randi felett bánkodó legjobb(?) barátnő ne unatkozzon:D:D:D:D:D állítólag keserű lesz a magtól
huh, ojjjjjan grízes tésztát csináltam, általam befőzött baraclekkárral...mmmm...ha nem lennék nő, elvenném magamat feleségül
köszönöm bonthattok egyet! Kedvet kaptam hozzá!
Cs
imádóként engedjétek meg a tudatlanságom! De egy javaslattal élnék: kóstoljátok meg a Staropramen gránitot!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
eh alf
s alf
ör
és aki téged szeret, az hova tartson?
egyébként van pesten egy
2006. 10. 03. kedd 11:21
egyébként van pesten egy
be
, sőt szerintem több is..tehát ha az óhazába nem is jutunk el, itt még átadhatjuk magunkat a alf
lg alf
a alf
sörözőbe
élvezetének (is)
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
lg alf
a alf
sörökgy
, ki a sort szereti, az tartson velem Belgiumba. 400 fajta soruk van...gondoljatok bele minden nap mas fajta sort lehetne inni es meg ugyse ernenk a kostolgatas vegere :D
alf
er alf
ek alf
ek
hogy a meghiúsult randi felett bánkodó legjobb(?) barátnő ne unatkozzon:D:D:D:D:D állítólag keserű lesz a magtól
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
mifaszé kell kimagozni???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:05
van egy barátnőm...egyszer segítettem neki a hülye szilváját magozni, hogy hülye
pá
főzzön belőle, és aztán szarjon a hülye fejemre és egyedül igya meg a hülye alf
li alf
nk alf
átpá
, és ráadásul elfelejtse, hogy mit köszönhet nekem...VOLT egy barátnőm
alf
li alf
nk alf
áját
röhögéstől fetrengő smilet akartam beszűrni! ilyen sikerrel!
ja, de avégével mindíg nyakonöntöm magam...
gy
, ki a sort szereti, az tartson velem Belgiumba. 400 fajta soruk van...gondoljatok bele minden nap mas fajta sort lehetne inni es meg ugyse ernenk a kostolgatas vegere :D
alf
er alf
ek alf
ek
kb ez lenne:

egy nagyon finom belga sor (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)

egy nagyon finom belga sor (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 03. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
vi
?
alf
r alf
gi alf
n-t
a cuncussal folytatott reggeli hálószobai tevékenységem hatására jézus krisztus szupersztárt hallgatok...nagyon jóóóóóóó.....kinek mi a kedvenc rockoperája, musical-je?
na ezt most nem értem :-D
cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp cupp
bas..a meg! olyan szépet írt az 1126. hsz-ben, hogy nem tudok rá haragudni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 11:05
van egy barátnőm...egyszer segítettem neki a hülye szilváját magozni, hogy hülye
pá
főzzön belőle, és aztán szarjon a hülye fejemre és egyedül igya meg a hülye alf
li alf
nk alf
átpá
, és ráadásul elfelejtse, hogy mit köszönhet nekem...VOLT egy barátnőm
alf
li alf
nk alf
áját

Gennyzsakszem

husband35