emilt szoptál nézni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:53
...hogy mi lesz a vége, nem tudom
de elfekszem a zörgő avaron
s mire már beáll a hideg tél,
az összes bika engem megkefél...
Kedves nejem,amig teged mas kefel, en elmegyek a haverokkal es jol bebaszom :(
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:53
Pillét nem ismerem, Charlotte nem érdeklődik irántam, Eprecske nincs itt és beteg, és alszik és morcos....
Csak Te maradtál! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:47
Csak Te maradtál! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj, ne már...teljesen kínosan érzem magamat...itt van pille, aki gyönyörű, charlotte, aki szépséges, kelyhecske, aki varázslatos...szóval ne már csak én
jaj, ne már...teljesen kínosan érzem magamat...itt van pille, aki gyönyörű, charlotte, aki szépséges, kelyhecske, aki varázslatos...szóval ne már csak én
nem a sorrel varunk,hanem Szilvivel
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok!De miért csak nászéjszaka után osztazunk a sörön?
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:42
a sort allom en, es termeszetesen naszejszaka utan,ha Szilva is ugy akarja szivesen osztozom veled az o oromere :)
a sort allom en, es termeszetesen naszejszaka utan,ha Szilva is ugy akarja szivesen osztozom veled az o oromere :)
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen....
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:39
tenyleg dzsentlömen vagy :D, de azert remelem csak megiszunk 3-4 racs sort
tenyleg dzsentlömen vagy :D, de azert remelem csak megiszunk 3-4 racs sort
Ok, sörvirslipárbaj...de: Lásd milyen dzsentlömen vagyok: Tiéd Szilva, ha nyersz, ha vesztesz!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:36
Kedves Vad! Latom lassan csak ki kell hivjalak parbajra,mert Szilvat nem adom fel olyan konnyen...Mit szolsz 1 sorparbajhoz :D
Kedves Vad! Latom lassan csak ki kell hivjalak parbajra,mert Szilvat nem adom fel olyan konnyen...Mit szolsz 1 sorparbajhoz :D
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Az enyémet is láttad...de ha Neked cuncusé kell....
na tényleg elég! nem vagyok én olyan, kiért ringbe kell szállni...már nekem kínos, hogy kellettem itt magamat...és nem tudok adni semmit, csak a mosolyomat, a kedvességemet, az intellektusomat...na meg a p...t:D:D:D:D:D
Olyan picivel is beéred?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:33
módosítanom kell...azé leszek akinek olyan farka van, mint cuncusnak...
millio csok kedvesem
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
egerszurke :D, mint a BMW -m
Európai körút? Rendben!
Ház: Épp most épül, Rendben!
Fusion? Csak azt? Rendben!
Bankszámla? Nem gond!
Hozzám jössz?
Mit adsz cserébe? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 12:30
Ház: Épp most épül, Rendben!
Fusion? Csak azt? Rendben!
Bankszámla? Nem gond!
Hozzám jössz?
Mit adsz cserébe? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
azé leszek, aki elvisz egy európai körútra, meg vesz nekem egy házat, meg egy ford fusion-t, meg egy bankszámlát a rendelkezésemre bocsájt...és punktum
azé leszek, aki elvisz egy európai körútra, meg vesz nekem egy házat, meg egy ford fusion-t, meg egy bankszámlát a rendelkezésemre bocsájt...és punktum

Gennyzsakszem

ketten23
Nikki Sun