Én vállalom a háziasszony szerepét, mivel a dugás és egyéb tesi élvezetek nálam most nem jöhetnek szóba.
Szóval szükségem van egy nagy konyhára, szendvics alapanyagokra, tálaló asztalkákra és egy rakás teára, mivel szerinte én vagyok itt az egyedüli antialkoholista:D
És bevállalom a társalkodónői szerepet is 2 szendvics készítése közt!
Mindezt természetesen kivajazva, csinosan teljesítem és persze fülig érő mosollyal. Igény szerint felveszem a kis köténykém, ahogy itthon is szoktam a meztelen testemre (ruhára nem szeretem)
ha valaki netán megsérülne, a szakmai tudásom is megcsillogtatom:-)
Altatót tudok hozni, úgyhogy lányok, ha valakit meg kell erőszakolni és nem hagyja magát, akkor ez is le lesz zsírozva:D
Na bye! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:19
Szóval szükségem van egy nagy konyhára, szendvics alapanyagokra, tálaló asztalkákra és egy rakás teára, mivel szerinte én vagyok itt az egyedüli antialkoholista:D
És bevállalom a társalkodónői szerepet is 2 szendvics készítése közt!
Mindezt természetesen kivajazva, csinosan teljesítem és persze fülig érő mosollyal. Igény szerint felveszem a kis köténykém, ahogy itthon is szoktam a meztelen testemre (ruhára nem szeretem)
ha valaki netán megsérülne, a szakmai tudásom is megcsillogtatom:-)
Altatót tudok hozni, úgyhogy lányok, ha valakit meg kell erőszakolni és nem hagyja magát, akkor ez is le lesz zsírozva:D
Na bye! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)

ez eddig a nappalink berendezése, plussz vazi hortyogós fotelje és valami bárpultféleség:
VAD Egy vörös lámpa a sarokba...hangulatfény:-)
CHARLOTTE Kérek egy függőágyat puha takaróval a két nagy oszlop közé.
WILD HORSE Én is kérek egy függöágyat Charlotte ágya mellé, hogy ha elszenderedik, akkor legyen aki vigyáz az álmára és közben simogatja a haját és cirógatja az arcát
ÉN nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám ...ez lenne az én igényem...a többieké?
ÉDESPILLE hozz finom füstölőt is. és hintaszéket is lécci.
a többieknek nem kell semmi bele? nem ám az én párnáimon henteregtek!
WILD HORSE Én is kérek egy függöágyat Charlotte ágya mellé, hogy ha elszenderedik, akkor legyen aki vigyáz az álmára és közben simogatja a haját és cirógatja az arcát
ÉN nekem kell egy hely a földön, a kandalló közelében, ahova leterítenék egy meleg, puha szőnyegféleséget, valami meleg színt -narancs, bordó, sötétpiros talán- két óriási párnával...ott szeretnék henyélni alkalmasint...alkalmasint másra alkalmaznám ...ez lenne az én igényem...a többieké?
jó étvágyat!szóval férj van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 22:40
Törölt felhasználó (368273)

:-) Bizti:-)
Csak msn-ről elszabadulni igen nehéz feladat:-)
Ha van kedved, írj!
Most megyek enni:-)
Ha van kedved, írj!
Most megyek enni:-)
Bárpult sörcsappal, és egy kagylóalakú ágy még nem ártana :-D
:-) Bizti:-)
Ha van kedved, írj!
Most megyek enni:-) (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha van kedved, írj!
Most megyek enni:-) (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
".. Holnap hajnalban a városon kívül állíttass egy sátrat színes selymekkel bélelt brokátból.Áraszd el illatfelhővel, mit olyan illatszerek ontanak magukból, mint az ámbra és a pézsma. Illatosítsd rózsával, jázminnal, jácinttal, szegfűvel és narancsvirággal. Vitess be arany füstölőket tömjénnel és áloéfával tele, s hogy el ne illanjon sátradból illatuk, függönyöztesd el a bejáratot. "
.
.
.
"Gyere, ülj fel e díszes ágyra itt,
Neked készült, hogy töltse vágyaid.
Derekad alá kerül puha párna,
Vagy ha akarod, állhatsz kézre-lábra.
Ha tetszik, hajlítsd hátad, mint imához,
Ahogy csak kívánod, úgy látok munkához."
.
.
.
"Gyere, ülj fel e díszes ágyra itt,
Neked készült, hogy töltse vágyaid.
Derekad alá kerül puha párna,
Vagy ha akarod, állhatsz kézre-lábra.
Ha tetszik, hajlítsd hátad, mint imához,
Ahogy csak kívánod, úgy látok munkához."
ez eddig a nappalink berendezése, plussz vazi hortyogós fotelje és valami bárpultféleség:
irj még cépet
Kicsit sokáig tart,bizti hogy csak pusziszkodás volt:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:33

Na akkor van félni valóm!!!:-) Mindjárt visszatérünk erre, csak rumival puszizkodunk picit. Addig írsz még?
"Mikor egy férfi hitvesére néz, s az visszanéz reá, Allah kegyelemmel tekint le rájuk. Mikor megfogják egymás kezét,bűneik ujjaik között távoznak. mikor együtt hálnak, angyalok állják körül őket a földtől a mennyboltig. A kéj és a vágy olyan szépek, mint a hegyek."
EZ CUNCUSNAK SZÓLT
EZ CUNCUSNAK SZÓLT
Ja és ezek szerint bizti nem vok szomszédok mert különben lenne 1 szimpi ember közötük!(a szomszédok közt) férjnél vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:26

Hát kb. pont 1 éve lakom itt, ahol lakom, úgyhogy azt sem tudom, kik a szomszédaim, de 10 év múlva sem fogom szerintem tudni:-) Látásból ismerem őket, de az alapján nem szimpátikusak:D
Ja és nem ilyen hajuk van, mint neked az avatarod alapján

Na akkor van félni valóm!!!:-) Mindjárt visszatérünk erre, csak rumival puszizkodunk picit. Addig írsz még?
(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:31

Én tözsgyökeres vok,föleg Kertvárosban,a hajam pedig kb ilyen hosszú

Látod? Mindig ez van:-( Aki nem érdemli meg, hogy szomorú legyen, azt mindig azzá teszem akaratomon kívül is....Bocsáss meg, kérlek! Az imádatodra azért igényt tartok, ha nem szomizol miattam!:-) Ígérd meg:-)
És megyek puszit küldeni, 2 perc múlva kb. fennt leszek.
És megyek puszit küldeni, 2 perc múlva kb. fennt leszek.
Én tözsgyökeres vok,föleg Kertvárosban,a hajam pedig kb ilyen hosszú
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:26

Hát kb. pont 1 éve lakom itt, ahol lakom, úgyhogy azt sem tudom, kik a szomszédaim, de 10 év múlva sem fogom szerintem tudni:-) Látásból ismerem őket, de az alapján nem szimpátikusak:D

(Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Megeshet az is meg az is hogy szomszédok vagyunk:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:16

uhhh...Lehet, hogy egy osztályba is jártunk? (ciki lenne)
Olvastam, pécsi vagy.
Olvastam, pécsi vagy.
Több volt, mint 5 perc, mindig kifutok a határidőkből:D
Te direkt bújócskázol velem:-)))
uhhh...Lehet, hogy egy osztályba is jártunk? (ciki lenne)
Olvastam, pécsi vagy. (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvastam, pécsi vagy. (Ez egy válasz Tozso01 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 31.Úgyis elvé............:)
légy rá büszke :-D