Te ffi vagy nő vagy?
A neved és az írásaid között nehezen igazodom el...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:18
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem szept.20, de zizz vok en is, azert gondoltam csapjuk ossze a szulinapokat.De ha nem akarod,akkor en majd leiszom egyedul magam es nektek nem fogok adni, de ajandekot se hozzatok :DD
én tanúsítom, hogy férfi...és azok közül is a legférfibb!!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:30
Te ffi vagy nő vagy?
nem tom hogy a legferfibb-e, de ferfi, sot nevem miatt mg is jartam itt a nappaliba:seggbe akrtak kurni
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:30
Te ffi vagy nő vagy?
Ismeritek egymást élőben is?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Frankó ötlet szeretem én is ha női kezek masszíroznak!
újfent megbizonyosodtam az élet nagy igazságáról...miszerint a férfiak génjeiben van a nők ugráltatása:D:D... már két éves korban is nagyon aktívan működik...anaaaaa ide aaaaana oda anaaaaaaaaaaaaaaaa
mi számít ismeretségnek? ha egyformán rezdülünk, egyre gondolunk, egyre vágyunk? vagy, ha már találkoztunk személyesen? ha az első:akkor igen, ha a második: akkor nem
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
:-))))))
Lányos anyaként védem a férfiak becsületét most: a kiscsajok is pont így parancsolgatnak, és anyarabszolga azonnal végrehajt.
Na, felhangzott a hinta-hinta-hinta-hinta monológ. Mennem kell.
Szép délelőttöt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:52
Lányos anyaként védem a férfiak becsületét most: a kiscsajok is pont így parancsolgatnak, és anyarabszolga azonnal végrehajt.
Na, felhangzott a hinta-hinta-hinta-hinta monológ. Mennem kell.
Szép délelőttöt mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
újfent megbizonyosodtam az élet nagy igazságáról...miszerint a férfiak génjeiben van a nők ugráltatása:D:D... már két éves korban is nagyon aktívan működik...anaaaaa ide aaaaana oda anaaaaaaaaaaaaaaaa
ezt muszáj leírnom: tegnap este apuka mesét olvasott a kétévesnek...
az eredeti: béni a vakond büszkén ül sárga markológépén. hód henrik és családja kérte sürgős segítségét: házukat elöntötte a víz és henrik arra kéri, hogy stb....
apuka verziója: béni a vakond büszkén ül nyugatról behozott autójában. megáll és felveszi macit, hogy ne kelljen sétálnia, mert macinak nagy a hasa...
az eredeti: béni a vakond büszkén ül sárga markológépén. hód henrik és családja kérte sürgős segítségét: házukat elöntötte a víz és henrik arra kéri, hogy stb....
apuka verziója: béni a vakond büszkén ül nyugatról behozott autójában. megáll és felveszi macit, hogy ne kelljen sétálnia, mert macinak nagy a hasa...
Hihi, ez jó. Ilyen nekem is van:
Lola béka
(zárójelben apuka megjegyzései)
Lola a kisbéka hamar fölkel, beugrik a folyóba s megfürdik már kora reggel.
Meg is száradt (rossz az egy békának, ha megszárad.)
Mi lesz itt a mikulás magyarázásánál??? :-)))
Na, tényleg megyek, nem lehet innen elszakadni... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:17
Lola béka
(zárójelben apuka megjegyzései)
Lola a kisbéka hamar fölkel, beugrik a folyóba s megfürdik már kora reggel.
Meg is száradt (rossz az egy békának, ha megszárad.)
Mi lesz itt a mikulás magyarázásánál??? :-)))
Na, tényleg megyek, nem lehet innen elszakadni... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt muszáj leírnom: tegnap este apuka mesét olvasott a kétévesnek...
Yo reggelt...
Olyan borongos ido van, muszaj igyak valamit.Valaki meg ker? Mit lehetne ilyenkor inni?
Absintot :-D tölts nekem is :-D
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:23
Olyan borongos ido van, muszaj igyak valamit.Valaki meg ker? Mit lehetne ilyenkor inni?
borongós időben nemm inni kell, hanem dugni
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:23
Hajráááá!
Ja és hideg vodkát tölts kísérőnek :-D
Ja és hideg vodkát tölts kísérőnek :-D
Rendben, vetközöl, vagy téphetem? :-DDDDDD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor elobb dugunk,utanna iszunk :DD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
én még hálóingben vagyok, de most öltözöm és elmegyek vásárolni
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaaj, mindíg ez a szétválasztás... én halmozni szeretem az élvezeteket :-DDDD
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Éló, először te emlegeted a dugást, most meg meglógnál?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 09:31
én még hálóingben vagyok, de most öltözöm és elmegyek vásárolni

Gennyzsakszem