Képeim kerültek fel ide úgy hogy nem akartam:( És hiába kérem a segítséget az ügyfélszolgálattól:(
Valaki más küldte be helyetted?
Jól sejted ezt történt ,de erre nincs megoldás?
ha tudod a számot akkor lehet segíteni? olyan ideges vagyok hogy alig látok..
Ő is kérte már és nem történik semmi:(
Valaki vad !Komolyan megtudnád oldani ha megvan a sorozat száma?
És az nem ujabb támadási célpopnt esetleg reklám lenne ha megadom?
van itt egy kis kavarca:):)
ha családi tragédia várható, akkor a szeretőd tette fel..de ő miért?...ha ő megbízhatatlan, akkor miért készültek képek?...miért gondolod, hogy a mi nappalink alkoholista spermahajderei tudják a megoldást? és ismerve nappalink statisztikáit, biztos lehetsz benne, hogy már az összes gg olvasó a te képeidet keresi, vagy a neved után, vagy az arcosokat...szóval kislány ezt kurvára elbasztad, hacsaknem ingyenreklámot akartál:D:D:D:D:D írd már be a sorozatszámot, már én is megnézném:)
Megint??
Akkor nézem! És próbálok intézkedni! (Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor nézem! És próbálok intézkedni! (Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Elküldtem már..megint??
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem értelmes mondatokkal és normális hozzáállással bárki bárkivel tud komunikálni anélkül, hogy ki néznék maguk közül.
Mostanság engem se sokat lehetett látni itt(sok a gálya), és elég furán jönne ki az hogy nem szolók bele a beszélgetésekbe mert nem voltam pár hétig és nem merem elmondani a véleményemet( csak kicsit vissza kell olvasni nehogy valami iszonyat baromságot irjak le)
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:30
Mostanság engem se sokat lehetett látni itt(sok a gálya), és elég furán jönne ki az hogy nem szolók bele a beszélgetésekbe mert nem voltam pár hétig és nem merem elmondani a véleményemet( csak kicsit vissza kell olvasni nehogy valami iszonyat baromságot irjak le)

Mert látom, hogy itt egy eléggé összeszokott társaság alakult ki.... nem olyan egyszerű "idegenként" bekapcsolódni...:))))
Együttérzek....:((
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldted?
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Elnézést shiva ,de nagy a baj..illetve lehet
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:30

Mert látom, hogy itt egy eléggé összeszokott társaság alakult ki.... nem olyan egyszerű "idegenként" bekapcsolódni...:))))
Ha nem akarod, hogy nyilvánosságra kerüljön, küld el a borítékomra!
Pedig saját kérésre leszedik és nagyon nem is kell indolokni miért
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Van rá esély...de nem 100%
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:28

És az nem ujabb támadási célpopnt esetleg reklám lenne ha megadom?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
mi a száma?
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő is kérte már és nem történik semmi:(
Nem akarlak elkeseriteni de én szerintem csak az tudja töröltetni aki feltette a képeket. Ha ő kéri akkor leszedik, ez biztos ha más kéri akkor ennyi erővel bárki töröltethetné mindenki más képét(de lehet hogy rosszul tudom). Azért valahogy biztos meg lehet gyözni a szerkesztőket, hogy te vagy az akit akaratodon kivül feltettek a netre, de ezt email-en keresztül kérdezd meg tölük.
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:16

van rá esély!
(Ez egy válasz tittine üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 11:16

Kétségbe vagyok esve
a mostani képek között van?
Megnézted mi a szám a sorozat mellett?Én már láttam az összes sorozatot és csak 1-2 van amin új lányok vannak a többi a régi folyamatosan beküldőké.
Mi a szám a sorozatod mellett?
Megnézted mi a szám a sorozat mellett?Én már láttam az összes sorozatot és csak 1-2 van amin új lányok vannak a többi a régi folyamatosan beküldőké.
Mi a szám a sorozatod mellett?