Tök jó, hogy mindenki eltűnt....
Na te idióta, akárki is vagy és akárkinek is küldözgeted a képeim, szórakozz jól, nehogy szar legyen már neked is! Most aztán feltaláltad a spanyolviaszt drága, nagy vagy, ugye tudod?:-)
Be szoktam szúrni nyilvánosan egyik-másik topicba a meztelen fotóim, tudod, eléggé exhibicionista nőci vagyok:-)De direkt mindig a GG emblémásakat, hogy tudják, ki vagyok és honnan....Embléma nélküli egyedül a gépemen található, mert "üresen" nem küldözgettem senkinek a fotóim:-) Agyalágyult:-) De nem is ez a durva, hanem az, hogy megint másnak adtad ki magad, mint aki vagy is valójában...Egyszer megmondhatnád, te idióta némber, vagy faszfej, vagy akárki is vagy, hogy miért jó neked "énnek" lenni. Ajánlom keress fel sürgősen egy pszichológust...itt súlyos gondok vanak elásva! Gyökér!De nagyon bebuktad a dolgot ezzel az iwiw témával...kurvára!
Na te idióta, akárki is vagy és akárkinek is küldözgeted a képeim, szórakozz jól, nehogy szar legyen már neked is! Most aztán feltaláltad a spanyolviaszt drága, nagy vagy, ugye tudod?:-)
Be szoktam szúrni nyilvánosan egyik-másik topicba a meztelen fotóim, tudod, eléggé exhibicionista nőci vagyok:-)De direkt mindig a GG emblémásakat, hogy tudják, ki vagyok és honnan....Embléma nélküli egyedül a gépemen található, mert "üresen" nem küldözgettem senkinek a fotóim:-) Agyalágyult:-) De nem is ez a durva, hanem az, hogy megint másnak adtad ki magad, mint aki vagy is valójában...Egyszer megmondhatnád, te idióta némber, vagy faszfej, vagy akárki is vagy, hogy miért jó neked "énnek" lenni. Ajánlom keress fel sürgősen egy pszichológust...itt súlyos gondok vanak elásva! Gyökér!De nagyon bebuktad a dolgot ezzel az iwiw témával...kurvára!
Charlotte: mikor fogsz válaszolni az iwiw-en? nem szeretnék 2 percenként belépni:-)
vanak=vannak
akkor cupp neked. hoztam egy cicát a mosdóba. láttad?
nos...mint azt többen észrevették, túl vagyunk a 2000. hsz-en...nem kívánnék köszönetet mondani senkinek, mert amekkora hülye picsa vagyok, megint kihagyok valakit
...emelem poharam (benne eprecske által sékelt virgin mojito)a nappalinkra...baszott egy körzet ez...aki tudja melyik filmből idéztem, annak elküldöm az aktomat
...emelem poharam (benne eprecske által sékelt virgin mojito)a nappalinkra...baszott egy körzet ez...aki tudja melyik filmből idéztem, annak elküldöm az aktomat
hát, akkor én nem látom.
Nem is tudtam, hogy Akt is készült rólad, priviben küldjem? :-D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:08
nos...mint azt többen észrevették, túl vagyunk a 2000. hsz-en...nem kívánnék köszönetet mondani senkinek, mert amekkora hülye picsa vagyok, megint kihagyok valakit
Most ültem géphez. Most válaszolok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 20:50
Törölt felhasználó (368273)
Charlotte: mikor fogsz válaszolni az iwiw-en? nem szeretnék 2 percenként belépni:-)
csak is...különben a többiek visszaélnének vele
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:17
Nem is tudtam, hogy Akt is készült rólad, priviben küldjem? :-D
Bejöttem, de megyek is, mert nem szerettek engem..
Amíg nem voltam feltettetek egy képet ahol szamárnak tituláltok egy ilyen nemes telivért mint én...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:08
Amíg nem voltam feltettetek egy képet ahol szamárnak tituláltok egy ilyen nemes telivért mint én...
ma miért vagy ilyen kis gonoszka mindenhol? rosszul aludtál? vagy elfoglalták tán a párnáid a kandalló előtt?
jaj, maradj már még egy picit. megengedjük neked a kádat. rendben? dús habok közt romantika...
neeeeeee menj! dehogynem szeretünk..ha nekem nem hiszel kérdezd meg pillét! ugye pille szeretem horzit is? miért nem küldtél képet?
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:28
Bejöttem, de megyek is, mert nem szerettek engem..
asszem az rumcájsz volt. de tommal töröltetjük, nyoma se maradjon.
kicsit kipróbáltam milyen érzés
nek lenni...de nem jó...inkább a keblemre ölelném az egész világot....
most akkor horzi vissza sem fog térni soha többé a nappaliba? mi lesz igy a pezsgős sarokkáddal? sir-sir-sir és ki hoz gyertyafényt? sir-sir-sir
Már késő, hiába próbálsz nyalni, nagyon sok embert elüldöztél és sssssoha többé nem fognak fórumozni miattad. Szégyelld magad!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:35
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit kipróbáltam milyen érzés
akkor most megyek és megnézem a pároknál a 2710es sorozatot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:41
Törölt felhasználó (21812)
Már késő, hiába próbálsz nyalni, nagyon sok embert elüldöztél és sssssoha többé nem fognak fórumozni miattad. Szégyelld magad!!!
pároknál van? nem csak magyar lányok? most már engem is érdekel.
amúgy ha marketinges lenne a csaj, igencsak sikeres lenne a szakmájában... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:44
amúgy ha marketinges lenne a csaj, igencsak sikeres lenne a szakmájában... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor most megyek és megnézem a pároknál a 2710es sorozatot...
először azt hittem én is, hogy csak lány, de a szakértő spermahajderek mondták, hogy párok 2710
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 21:45
Törölt felhasználó (21812)
pároknál van? nem csak magyar lányok? most már engem is érdekel.
amúgy ha marketinges lenne a csaj, igencsak sikeres lenne a szakmájában...
amúgy ha marketinges lenne a csaj, igencsak sikeres lenne a szakmájában...

Gennyzsakszem

peterman
Shay Laren