Ez nagyon komplex kérdéseket vet fel. Azért becsülöm a pozitív életérzésedet.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 06. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 13:59

nem vágnék bele...lelki társ lehet egy barát is, de szex nélkül nem lehet élni...előbb utóbb az ember megtalálja a foltját...én hiszem, hogy a sorsunk meg van írva a csillagokban, és idővel megtaláljuk a tökéletes párunkat, a másik felünket
Hali jó mindent!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:01

Bocs, jelenleg ezt érzem....lehet, hogy ha almúlik pár nap, változni fog a véleményem...ki tudja!
Pussy a Hölgyeknek, üdv az uraknak!
Pussy a Hölgyeknek, üdv az uraknak!
Még egy szó...én így jártam...pár napja megtaláltam a másik felemet, itt az egyik jelenlévő Hölgy személyéban....
De.... no comment!
ByE (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:00
De.... no comment!
ByE (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Oké, de mi van akkor, ha amikor megtalálod a másik feledet akkor kétgyerekes családanya és feleség vagy? Ez újabb durva szitu :-x
na látod ez már nagyon komoly! meg kell keresni azt a határt amikor a saját érdekeid és a gyerekek érdekei találkoznak, és akkor már kurvára mindegy a férj...de talán én a gyerekeim felőli oldalon lennék ...egy darabig biztosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Oké, de mi van akkor, ha amikor megtalálod a másik feledet akkor kétgyerekes családanya és feleség vagy? Ez újabb durva szitu :-x
Fúbazz, nem irigyellek :-((((
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:03

Még egy szó...én így jártam...pár napja megtaláltam a másik felemet, itt az egyik jelenlévő Hölgy személyéban....
De.... no comment!
ByE
De.... no comment!
ByE
Na tessék. A párom bejött az irodába és mit lát? Itt nezek 2 lánnyal mindenféle perverz dologról. Visszatérve a kérdésfelvetéshez: Ha gyerekem van fogadjon el velük együtt. Ellenkező esetben Én nehezen, vagy sehogy sem tudnám feldolgozni a múltját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Megyek Én is. Kellemes hétvégét mindenkinek. Folyt köv a részemről hétfőn.
Félreértettél: a probléma az, hogy amikor megtalálod azt, akit igazán szeretsz, akkor már van hitvesed és gyerekeid. Tehát el kell hagynod őket, hogy kiteljesedjen az életed a másikkal. (nők esetében nem kell a gyereket elhagyni, csak a férjet)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:04

Na tessék. A párom bejött az irodába és mit lát? Itt nezek 2 lánnyal mindenféle perverz dologról. Visszatérve a kérdésfelvetéshez: Ha gyerekem van fogadjon el velük együtt. Ellenkező esetben Én nehezen, vagy sehogy sem tudnám feldolgozni a múltját.
Hááát ez így is gáz. Nem hiszem, hogy bármi megérné felborítani a családi életet. Mármint, ha az egyébként működik.
Egyébként az a véleményem akinek van már 10-20 tapasztalata le kell, hogy tudja szűrni a különbségeket ffi és nő között. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:11
Egyébként az a véleményem akinek van már 10-20 tapasztalata le kell, hogy tudja szűrni a különbségeket ffi és nő között. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Félreértettél: a probléma az, hogy amikor megtalálod azt, akit igazán szeretsz, akkor már van hitvesed és gyerekeid. Tehát el kell hagynod őket, hogy kiteljesedjen az életed a másikkal. (nők esetében nem kell a gyereket elhagyni, csak a férjet)
Szerbusztok! Csak bekukkantottam hozzátok, de mi ez a letargikus hangulat?
Én megválaszolhatom? Egy ideig hitegeti a nő az új "párját", h akár lehetnek egy pár is. Aztán, mikor komolyra fordul és a másik fél fülig lesz szerelmes és a férfi szerelmet is vall a hölgy akkor döbben rá, hogy válsztania kell. A nőknél pedig általában a család a fontosabb. És eldob egy akkora szerelmet, amilyen még sosem volt az életében, és vszínű sosem lesz. Én megismerkedtem egy családanyával egy játék honlapon, és így jártam. Egyik legfőbb oka ez volt annak, h különváltan élek a feleségemtől és a pici fiamtól. De erre ha lehet inkább hétfőn térjünk vissza, mert mennem kell! Kellemes hétvégét mindenkinek! ha valakit érdekel a történetem a megcsalatás kinek mit jelent topicban elolvashatja.
Üdv jövő héten folyt. köv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv jövő héten folyt. köv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

hello maci!
nincs letargia, csak elméleti kérdéseken rágódtunk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:40
nincs letargia, csak elméleti kérdéseken rágódtunk. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerbusztok! Csak bekukkantottam hozzátok, de mi ez a letargikus hangulat?
bocsi mennem is kell!
Szegénykém, ez durva történet. :,-(
Mondjuk ne általánosíts egy esetből, mert sokszor más a sztori vége. Van, hogy nem a nő dobja a másikat, hanem a pasi gondolja úgy, hogy a családját választja, a megszokott, bejáratott dolgokat... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:49
Mondjuk ne általánosíts egy esetből, mert sokszor más a sztori vége. Van, hogy nem a nő dobja a másikat, hanem a pasi gondolja úgy, hogy a családját választja, a megszokott, bejáratott dolgokat... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Én megválaszolhatom? Egy ideig hitegeti a nő az új "párját", h akár lehetnek egy pár is. Aztán, mikor komolyra fordul és a másik fél fülig lesz szerelmes és a férfi szerelmet is vall a hölgy akkor döbben rá, hogy válsztania kell. A nőknél pedig általában a család a fontosabb. És eldob egy akkora szerelmet, amilyen még sosem volt az életében, és vszínű sosem lesz. Én megismerkedtem egy családanyával egy játék honlapon, és így jártam. Egyik legfőbb oka ez volt annak, h különváltan élek a feleségemtől és a pici fiamtól. De erre ha lehet inkább hétfőn térjünk vissza, mert mennem kell! Kellemes hétvégét mindenkinek! ha valakit érdekel a történetem a megcsalatás kinek mit jelent topicban elolvashatja.
Üdv jövő héten folyt. köv.
Üdv jövő héten folyt. köv.
Mindenkinek legyen boldog az élete!
Isten legyen veletek!!!
És sose hazudjatok...magatoknak sem!
Befejeztem a netezést ezennel.
Isten legyen veletek!!!
AZ ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉSEK MINDENKINEK SZÓLNAK!!!
MINDENKINEK A VÁLASZÁRA KÍVÁNCSI VAGYOK
Persze most jön a hétvége és a sok munkaidőben fórumozó eltűnik egy időre, de hétfőn - reggel 8-tól - várjuk a többiek véleményét is!!!
MINDENKINEK A VÁLASZÁRA KÍVÁNCSI VAGYOK
Persze most jön a hétvége és a sok munkaidőben fórumozó eltűnik egy időre, de hétfőn - reggel 8-tól - várjuk a többiek véleményét is!!!

Ez nem megoldás, drága!!! Mi vagyunk a barátaid. Barátok nélkül pedig rossz lenne. Léci, maradj. Eprecském, drágám! Ne menj el!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 14:52

Törölt felhasználó (368273)

Mindenkinek legyen boldog az élete!
Isten legyen veletek!!!
Isten legyen veletek!!!
Üzenem annak, aki Eprecske és Rumcajsz nevében leveleket és fényképeket küldözget nekem, hogy már tudom, hogy nem az igaziak írtak nekem, úgyhogy leállhat.

Jujjjj,annyire megfaztam a kertben...valami eross kellene, szilvale van? Amugy mindenkit szeretettel udvozlok
ÖTÖDIK helyen van a topic. Még 30 hsz. és utoléri az msn webkamerás szex topicot.
Tudom, hogy ez nem verseny, de jó érzés :-)))
Tudom, hogy ez nem verseny, de jó érzés :-)))