Vazeee ...... az előző erre ment
Tulajdonképpen szerintem a tulajdonságok tekintetében nem gond, ha van a másik nemből is, bár, ha ez éppen egy rossz tulajdonság, akkor az már nem is olyan jó.
A viselkedés szempontjából, pedig jobb, ha mindenki marad a nemére jellemző formáknál, bár pont ebből lehet azt megmondani, hogy valakinek milyen a neki irányultsága, és akkor lényegében e nehéz változtatni.
Személyszerint szeretem, ha egy nő nőies, bár ha van benne egy kis férfias az még nem gond, pl. ö is szereti a nőket :D
Erről azért egy érdekesség jut eszembe, ha egy pasi nőiesen viselkedik az buzis, ha egy nő férfiasan viselkedik, akkor az egy tiszteletre méltó erős nő.
A viselkedés szempontjából, pedig jobb, ha mindenki marad a nemére jellemző formáknál, bár pont ebből lehet azt megmondani, hogy valakinek milyen a neki irányultsága, és akkor lényegében e nehéz változtatni.
Személyszerint szeretem, ha egy nő nőies, bár ha van benne egy kis férfias az még nem gond, pl. ö is szereti a nőket :D
Erről azért egy érdekesség jut eszembe, ha egy pasi nőiesen viselkedik az buzis, ha egy nő férfiasan viselkedik, akkor az egy tiszteletre méltó erős nő.
nem szabad mereven ragaszkodni a hsz-ek számához,mert nem egyéges a hosszuk,inkább mondjuk 200 megás darabokban kellene
No igen, könnyezni erősen szoktam a filmek alatt..
legutoljára a SzabadságSzerelem végén, de akkor erősen.
De a Chihiro közben is párszor küszködtem a könnyeimmel, magam sem tudom miért
legutoljára a SzabadságSzerelem végén, de akkor erősen.
De a Chihiro közben is párszor küszködtem a könnyeimmel, magam sem tudom miért
Darabokban kéne menteni, mondjuk pár ezer hsz-t egyszerre. Szerinted megoldható?
Tőlem nem fogja megtudni senki
talánannyi,hogy ha eg filmet nezek,néha kicsordúl a könny a szememböl,de psssszt!ne mondd tovább!
Nem nagyon tudok ilyet, talán csak ezek:
-Elég jól elvagyok a konyhában
-Szőlő zsír a zsebem állandó lakója
-Szeretek vásárolni - csak célirányosan -, de utálok vásárolgatni.
-Elég jól elvagyok a konyhában
-Szőlő zsír a zsebem állandó lakója
-Szeretek vásárolni - csak célirányosan -, de utálok vásárolgatni.
szegényke :(
Megpróbáltam, 2GB-nál kifagyott a böngésző
.
Azért még kipróálok pár dolgot, hátha meg tudom oldani, bár ha sikerül menteni, még az is kérdés, hogy mi történik a megnyitáskor
.Azért még kipróálok pár dolgot, hátha meg tudom oldani, bár ha sikerül menteni, még az is kérdés, hogy mi történik a megnyitáskor
Ha a női bokszedzésről van szó, akkor okés. De szétverni egymás arcát, hát az nem...
Hastánc
Hát, akármit is mondasz, azért egy-két mozdulatot ellesnék némelyik fazontól :D
Nők viszont tényleg csak cipőt boxoljanak
Hát, akármit is mondasz, azért egy-két mozdulatot ellesnék némelyik fazontól :D
Nők viszont tényleg csak cipőt boxoljanak
azonkívül.hogy infantilis vagy és minösithetetlen a stílusod?!semmi!
A női box nagyon jó alakot csinál!!! Nem kell nézni,csak végezni
Én is válaszolok a saját kérdésemre.
Szerintem férfiak semmiképpen ne hastáncoljanak és a nők ne bokszoljanak. Az első számomra nevetséges, a második borzalmas.
Szerintem férfiak semmiképpen ne hastáncoljanak és a nők ne bokszoljanak. Az első számomra nevetséges, a második borzalmas.
Jöhet!
Hálám nem marad el!

Hálám nem marad el!

garónét megtöltöm :)))
Köszönés?
Számonkérés a nappaliban nem ildomos, kedves Dakó!Mit tölthetek?
mi a problémád?
de bombázó mindenképp!

Gennyzsakszem

pöli